Samarbejdspartnere

Scandinavian Executive Institute og ASNET Board samarbejder omkring udveksling af viden fra bestyrelseslokalet og ASNET har bidraget med undervisningskapaciteter til bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD. Begge parter er i tæt dialog, når der rekrutteres bestyrelsesmedlemmer.

Curious Industry er et konsulenthus med ekspertise inden for strategi og innovation. Virksomheden er lokaliseret i London og er en meget anerkendt samarbejdspartner, når der skal udarbejdes markedsføringsstrategier, nye koncepter, re-vitalisering af virksomhedens brand eller produkter.

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København,  Aarhus og London. Kromann Reumert er en internationalt orienteret virksomhed med både danske og udenlandske kunder, hvor en væsentlig del af forretningen internationalt indhold. Deres omfattende og effektive internationale netværk inkluderer, at de som det eneste danske advokatfirma er medlem af advokatorganisationen Lex Mundi, der består af over 20.000 jurister fra 160 af verdens førende uafhængige advokatvirksomheder.

Jesper Klit er en af de mest populære og inspirerende Europæiske foredragsholdere inden for kommunikation og lederskab. Han er CEO hos Jesper Klit & Partners, og har tidligere arbejdet på Weekendavisen, TV2 og på Nordisk Film TV, hvor han var CEO i 6 år.

Jesper er specialiseret I udvikling af personlig kommuniaktion, medie coaching og business storytelling. Han rådgiver virksomheder og ledere i personlig og strategisk kommunikation, og har også udgivet flere bøger om medier, kommunikation og lederskab.

Han har klienter i hele verden, herunder flere Fortune 500 virksomheder, og er en eftertragtet foredragsholder, facilitator og underviser.