Bestil intropakke

Udfyld nedenstående og modtag mere information om bestyrelsesuddannelsen. Uddannelsen vil udvide dine kompetencer på bestyrelsesområdet og give dig et godt afsæt til din fremtidige bestyrelseskarriere.

Bestil intropakke

  • Få tilsendt fuld beskrivelse af programmet
  • Se kommende deltager-profiler
  • Læs om underviserne
  • Få praktisk information om forløbet
  • Se de kommende datoer

Oplysningerne håndteres fortroligt og videregives ikke.

"Executive Board Programme er en bestyrelsesuddannelse på et højt fagligt niveau, som har klædt mig på til at udføre et endnu mere effektivt bestyrelsesarbejde og givet mig en række værdifulde redskaber i forhold til at sparre med min bestyrelse. At være på INSEAD i Frankrig var enormt inspirerende. Det er ikke ofte, man oplever at være i et læringsmiljø en hel uge, hvor man kan dedikere sig 100 procent til et emne. Det er et aspekt, der giver en særdeles god grobund for læring. Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig hjem, er det som handler om, hvad en bestyrelse virkelig bør beskæftige sig med samt rollefordelingen mellem direktøren og bestyrelsen. Både teorien, de praktiske eksempler og værktøjerne har i allerhøjeste grad givet mig nogle nye kompetencer, som jeg kan anvende direkte i min CEO-rolle i bestyrelsen i Link Logistics, men som jeg også forventer at få stor gavn af i forhold til eventuelle fremtidige bestyrelsesposter. Afslutningsvis sætter jeg stor pris på det netværk af interessante og inspirerende mennesker, jeg har fået via uddannelsen."

Anders Martens

CEO

Link Logistics