Bestil intropakke

Bestil din intropakke her. Det er første skridt til at blive rustet til de opgaver og den fremtid, der venter fremtidens topledere.

Bestil intropakke

Det får du:

  • Få tilsendt fuld beskrivelse af programmet
  • Se kommende deltager-profiler
  • Læs om underviserne
  • Få praktisk information om forløbet
  • Se de kommende datoer

Oplysningerne håndteres fortroligt og videregives ikke.

"Leadership Acceleration Programme har tilført fornyet energi til både mig og min organisation. De ting, jeg har lært, har jeg ugentligt inde på min “radar”. Forløbet har givet mig et strategisk mindset, og mine tanker og idéer har fået nogle ”kasser og modeller”, jeg har kunnet putte dem ned i. Jeg har fået en forøget bevidsthed og selvindsigt i forhold til en række ledelses- og kommunikationsmæssige emner samt nogle helt konkrete redskaber i relation hertil, som er direkte anvendelige i min arbejdshverdag. Overordnet har programmet helt klart gjort mig til en mere bevidst leder og kommunikatør, hvilket har givet mig en mere struktureret tilgang til mit arbejde. Dette er i allerhøjeste grad et læringsforløb, man kan bruge i praksis, og det er mit mål, at jeg senere hen også vil deltage i Executive Management Programme-uddannelsen."

Bo Iversen

Head of Export Sales

Midsona Danmark/Urtekram