Executive Forum 2020: Gå ikke glip af denne viden

2020 byder på et inspirerende og enestående program, der indeholder fire masterclasses med eksperter og professorer fra INSEAD og IMD.

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence. Programmet for de fire masterclasses i 2020 er på plads, og tilmeldingen er nu åben.

BESTIL BROCHURE

2020 byder på fire inspirerende, underholdende og lærerige masterclasses, som foregår i henholdsvis marts, maj, september og december 2020:

Bestyrelsesarbejde i et fremtidsperspektiv – 9. november 2020

INSEAD-professor Stanislav Shekshnia, programdirektør Executive Board Programme og Advanced Board Programme.
Stanislav Shekshnias keynote-speak sætter fokus på hvordan eksterne udfordringer påvirker bestyrelsens arbejde, for eksempel den fjerde industrielle revolution, geopolitiske spændinger, regulatoriske problemstillinger samt klimaforandringer. Videre griber han fat i, hvordan man bedst muligt leder en bestyrelse med henblik på at skabe et effektivt og værdiskabende bestyrelsesarbejde.

Som et af dagens vigtige fokuspunkter vil Shekshnia desuden afdække den administrerende direktørs rolle. Hvilke kompetencer er helt essentielle for den administrerende direktør i relation til at skabe et godt og frugtbart samarbejde med bestyrelsen?

LÆS MERE OG TILMELD DIG

Bæredygtighed & business – FN’s 17 verdensmål – 2020

Assistent Professor INSEAD Andre Calmon & Adjunct Professor INSEAD Jackie Stenson – førende kapaciteter inden for bæredygtighed.
Denne unikke masterclass giver deltagerne indblik i og viden om FN’s verdensmål samt inspiration, viden og meget konkrete værktøjer til, hvordan de selv kan arbejde med bæredygtighedsprincipperne – og samtidig løfte virksomheden økonomisk.

Professorerne dykker dybere ned i bæredygtighedsmål nummer 12, ”Ansvarsfuld produktion og forbrug”, og deltagerne bliver desuden præsenteret for ”Sustainability Innovation Process”, som er et nyt og innovativt rammeværktøj, der er i stand til at identificere skalerbare forretningsbaserede løsninger i forhold til bæredygtighedsudfordringer. Et vigtigt omdrejningspunkt for dagen bliver desuden den såkaldte ”SDG Bootcamp”, hvor deltagerne sammen med en gruppe og INSEAD-coach helt konkret skal arbejde med teorierne fra dagens tidligere sessioner.

LÆS MERE OG TILMELD DIG

Den digitale tidsalder

Strategisk ledelse – 29. september 2020

IMD-professor Howard Yu – prisvindende forsker og international kapacitet inden for strategi, innovation og digitalisering.
De, der tidligere har oplevet Howard Yu, ved, at han formår at engagere en stor forsamling med sine medrivende og banebrydende forelæsninger. Derfor er der heller ikke tvivl om, at Yu igen vil præstere en underholdende og lærerig forelæsningsoplevelse ud over det sædvanlige.
I denne masterclass fortæller Yu om ledelse og strategi, som er to emner, han har forsket intenst i. Yu demonstrerer, hvordan virksomheder ikke kan overleve blot ved hjælp af gode idéer og digitale innovationsstrategier, men at topledelsen bør sætte endnu større fokus på, hvordan man reelt eksekverer på initiativerne. Uden eksekvering kommer idéerne ingen steder, og det er netop grunden til, at mange virksomheder ikke lykkes med selv deres allermest lovende strategier.

LÆS MERE OG TILMELD DIG

International ledelse på tværs af landekulturer – 10. december 2020

Senior Affiliate Professor INSEAD, Erin Meyer – international kapacitet inden for landekulturelle forskelle samt toneangivende HR-ekspert og business-skribent.
Meyer har både boet og arbejdet i Afrika, Europa og USA, hvilket blandt andet har foranlediget et omfattende studie omkring de forskelligheder, der er mellem landekulturer i verden – set fra et business- og ledelsessynspunkt. Studiet har videre ført til udgivelse af bogen ”Culture Map”, der i lyset af den øgede internationalisering – og dermed det forøgede samarbejde på tværs af landegrænser – giver et uhyre nyttigt indblik i at forstå disse kulturelle forskelle og blive klogere på, hvordan man som leder håndterer forskellighederne.

Netop det er omdrejningspunktet for denne masterclass, hvor Erin Meyer vil dele ud af sin omfattende erfaring på området og give deltagerne et værdifuldt og inspirerende indblik i, hvordan vi kan forstå og forbedre vores samarbejder landene imellem – til både glæde, gavn og succes for os selv og de virksomheder, vi arbejder for.

LÆS MERE OG TILMELD DIG

Priser

Kom til fire forskellige masterclasses i 2020 – køb et klippekort til alle fire masterclasses og få del i et stort netværk af skandinaviske topledere. Klippekortet er ikke personligt og kan bruges frit inden for ledergruppen i den samme virksomhed.

For at få det største udbytte, anbefaler vi at tage flere afsted sammen – køb fx klippekort til 8, 12 eller 16 pladser.

Læs mere om 2020-programmet
KlipPrisPris alumni
1 klip6.000 kr.5.000 kr.
4 klip21.000 kr.15.000 kr.
8 klip39.000 kr.28.000 kr.
12 klip57.000 kr.41.000 kr.
16 klip75.000 kr.54.000 kr.