Kommende bestyrelseshold

Vigtige informationer for de kommende hold – her kan du læse mere om, hvor du skal bo, din rejse og transport i Frankrig

Tilmeld dig – vi optager løbende deltagere på holdet

Marts 2021 - Executive Board Programme
ModulDatoSted
Modul 112. - 13. april 2021Kolding, Danmark
Modul 217. - 20. maj 2021INSEAD, Frankrig

Oktober 2021 - Executive Board Programme
ModulDatoSted
Modul 111. – 12. oktober 2021Kolding, Danmark
Modul 222. – 25. november 2021
INSEAD, Frankrig

Tilmeld dig

Pris

72.500 kr. ex. moms
Hertil kommer udgifter til hotel, forplejning, transport i Frankrig og flyrejse til Paris.

Bestil materiale om uddannelsen

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD

Hotel og ophold

Hotel Koldingfjord
På Modul 1 er der reserveret indkvartering på Hotel Koldingfjord, hvor undervisningen også foregår. Hotel Koldingfjord er et unikt førsteklasseshotel i særdeles naturskønne omgivelser, beliggende med smuk udsigt over Koldingfjord og naturen deromkring. Hotel Koldingfjord har alt hvad man forvente af et hotel, der er anerkendt som ét af Danmarks absolut bedste hotel-og konferencecentre.

INSEAD, Frankrig
På Modul 2, der foregår på INSEAD i Fontainebleau i Frankrig, er der reserveret indkvartering på et hotel tæt på universitetets campus. Vi sørger for at booke hotel og forplejning, så du kommer til at bo sammen med de øvrige deltagere på holdet.

INSEAD ligger i Fontainebleau, der er en mindre by beliggende omkring en times kørsel fra Paris. Fontainebleau ligger i udkanten af skoven i fantastiske og naturskønne omgivelser og er – ud over at være hjemstedet for INSEAD – også kendt for den legendariske Fontainebleauskoven samt det historiske kongeslot Château de Fontainebleau.