Toplederuddannelse
Executive Management Programme

I samarbejde med INSEAD

Executive Management Programme er en international toplederuddannelse, der fokuserer på tre grundlæggende fagområder, som er afgørende for succesfulde ledere: strategi, innovation og lederskab.

På et koncentreret forløb med tre moduler, ét i Danmark og to på INSEAD i Frankrig, får du præsenteret den nyeste viden fra internationalt anerkendte professorer og førende erhvervsfolk. Executive Management Programme er aktuel og uundværlig viden i en operationel kontekst og på et højt fagligt niveau.

Deltagerprofil

Executive Management Programme er målrettet erfarne topledere på direktionsniveau. Typiske stillingsbetegnelser er CEO, CFO, COO, VP samt ansvarlige for selvstændige organisatoriske enheder og forretningsområder, men deltagere kan også arbejde som rådgivere på tilsvarende niveau. Gennemsnitsalderen for deltagerne er 46 år, og fordeler sig relativt jævnt mellem 38 og 55 år. Undervisningen foregår hovedsageligt på engelsk, og deltagerne bør derfor være i stand til at forstå og tale engelsk på et godt niveau.

Programindhold

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Giv direktionen et fælles udgangspunkt

Uddannelsen er også en oplagt mulighed for ledelsesteams og direktioner, der ønsker en ensartet referenceramme og tilgang til løsning af virksomhedens strategiske udfordringer. Der er mulighed for at have flere deltagere fra samme virksomhed på samme hold eller for at sende team- eller direktionsmedlemmer afsted på uddannelsen i mindre grupper eller enkeltvis.

DET SIGER VORES DELTAGERE

Udbytte af Executive Management Programme

Programmet vil styrke din ledelsesmæssige rolle og gøre dig i stand til:

  • at opnå strategisk træfsikkerhed i en turbulent verden
  • at genopfinde din virksomheds strategiske ambition og forretningsmodel
  • at se de strategiske muligheder, som digital transformation og nye forretningsmodeller giver din virksomhed
  • at høste potentialet ved at etablere de rigtige partnerskaber og alliancer
  • at skabe nytænkning og innovation i din virksomhed
  • at realisere det menneskelige potentiale, som virksomheden rummer
  • at få selvtillid og tyngde som topleder
DATOER FOR NÆSTE FORLØB

Programdirektør og professorer

Andrew Shipilov er professor i strategi på INSEAD samt programdirektør på Executive Management Programme. Han er ekspert i strategi, innovation og netværk og forsker blandt andet i, hvordan sociale netværk, strategiske alliancer og partnerskaber påvirker virksomheders konkurrencefordele. Professor Shipilov har siden 2010 været akademisk leder af INSEADs Blue Ocean Strategy Programme.

Læs mere om professorerne og underviserne på Executive Management Programme.

Læs mere om underviserne

Kommende hold

Februar 2020 - Executive Management Programme
ModulDatoSted
Modul 124. – 27. februar 2020Kolding, Danmark
Modul 230. marts – 2. april 2020INSEAD, Frankrig
Modul 38. – 11. Juni 2020INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig
August 2020 - Executive Management Programme
ModulDatoSted
Modul 124. – 27. august 2020Kolding, Danmark
Modul 221. – 24. september 2020INSEAD, Frankrig
Modul 330. november – 3. december 2020INSEAD, Frankrig

Praktisk information

Vi sørger for at booke dit ophold samt forplejning på alle moduler. På modul 1 indkvarteres du på Hotel Koldingfjord, hvor undervisningen også foregår. På modul 2 og 3 er der indkvartering på et af INSEADs hoteller tæt på Campus. Hotel og forplejning er ikke med i uddannelsesprisen, men afregnes særskilt.

Du sørger selv for at bestille flybilletter til Paris. Vi sørger for at booke din transport tur/retur Charles de Gaulle i henhold til dine flytider. Vi anbefaler en række flytider, som du kan vælge mellem. Du vil blive afhentet i ankomsthallen af en INSEAD-chauffør og bragt til dit hotel.

Uddannelsesgebyret for Executive Management Programme er 129.500 kr. ex. moms. Hertil kommer udgifter til hotel, forplejning, transport i Frankrig samt flyrejse til Paris.

Læs mere

FAQ

Før man starter på en ny uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål, som kommer op. Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med hvilke spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis efter afsluttet uddannelse, kan være nogle af de spørgsmål, du gerne vil have svar på. I denne FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på vej

Få svar på dine spørgsmål