2019 Masterclasses

Sådan skaber du en innovativ vindervirksomhed

Professor IMD, Mark Greeven

Mark Greeven er ny programdirektør på Leadership Acceleration Programme IMD, et uddannelsesprogram, der giver et solidt succesfundament til de nøglemedarbejdere, der skal være med til at eksekvere på virksomhedens strategi.

I denne masterclass vil Mark Greeven give deltagerne en banebrydende og engagerende forelæsning om, hvordan man fremmer innovation i turbulente tider, det han også kalder ”at undslippe innovationsparadokset”. Greeven går imod den gængse forestilling om, at innovation handler om ”skøre idéer” og iværksættervirksomheder fra Silicon Valley. I stedet for at se på velkendte eksempler fra Vesten, kigger han mod Østen for at skabe succesfulde vinderstrategier. Ifølge IMD-professoren handler innovation ikke om rigide regler og bestemmelser, men om at tænke ”ud af boksen”. Igennem ti år har Greeven boet og arbejdet i Kina, og i denne session vil han dele ud af de bedste cases og eksempler fra virksomheder som Alibaba, Haier, Pingan og Xiaomi. Masterclassen giver kort fortalt deltagerne ny inspiration til at arbejde med deres virksomheders strategisk position i turbulente tider: Hvordan skaber man det bedste fundament for innovation?

Læs mere
21. november 2019 kl. 11.00 – 17.30 - Hindsgavl Slot, Middelfart
Registreringkl. 10:30 – 11:00
Pris Alumni4.500 kr. ex. momsTILMELD DIG HER
Pris ikke-Alumni5.500 kr. ex momsTILMELD DIG HER

Ny inspiration til strategiske beslutninger

Professor INSEAD, Andrew Shipilov

Andrew Shipilov, som er medstifter af og programdirektør på Executive Management Programme, vil i denne masterclass give deltagerne indsigt i, hvad som er myter, og hvad som er virkelighed inden for digital transformation. Set i lyset af disruption og hastige forandringer kan virksomhederne nemlig ikke længere bare konkurrere på egen hånd. I stedet må de opbygge platforme, partnerskaber og økosystemer med deres kunder, leverandører og måske til og med konkurrenter for at opnå konkurrencemæssige fordele.

Læs mere
17. september 2019 kl. 10.00 – 16.30 - Bella Sky, København
Registreringkl. 09:30 – 10:00
Pris Alumni4.500 kr. ex. momsTILMELD DIG HER
Pris ikke-Alumni5.500 kr. ex momsTILMELD DIG HER

Associate Professor INSEAD, Spencer Harrison

Hvordan håndterer man den ledelsesmæssige side af transformationsprocesser, så man opnår det optimale udbytte? I denne masterclass vil Spencer Harrison give deltagerne indsigt i, hvordan man som leder skaber succes i et transformationsprojekt og sikrer, at man får det allerbedste ud af sine ansatte – og sin organisation? Ifølge Harrison handler det i høj grad om at anerkende og udnytte de ansattes ressourcer og blandt andet håndtere ændringsprojekter som en ”bottom up”-­proces.

Læs mere
2. maj 2019 kl. 10.00 -16.30 - Hindsgavl Slot, Middelfart
Registreringkl. 09:30 – 10:00
Pris Alumni4.500 kr. ex. momsTILMELD DIG HER
Pris ikke-Alumni5.500 kr. ex momsTILMELD DIG HER

Affiliate Professor INSEAD, Daniel Simonovich

En strategi er ikke bedre end dens implementering. Undersøgelser viser, at to tredjedele af virksomheders strategier fejler – ikke på grund af dårlige strategier, men på grund af dårlig strategeksekvering. I denne masterclass vil vi se nærmere på, hvad der ofte går galt, når man forsøger at omsætte strategier til virkelighed – og hvordan man som leder af strategiske projekter kan forbedre succesraten signifikant.

Læs mere
21. marts 2019, kl. 10.00-16.30 - Marriott Hotel, København
Registreringkl. 09:30 – 10:00
Pris Alumni4.500 kr. ex. momsTILMELD DIG HER
Pris ikke-Alumni5.500 kr. ex momsTILMELD DIG HER
SE PROGRAMMET FOR EXECUTIVE FORUM HER