Bæredygtighed & business – FN’s 17 verdensmål

Masterclassen giver dig konkrete værktøjer til at arbejde med bæredygtighedsudfordringerne i et økonomisk vækstperspektiv.

INSEAD-professorerne Andre Calmon og Jackie Stenson er begge førende internationale kapaciteter inden for bæredygtighed og har tidligere i år vundet den prestigefyldte pris ”Page Prize for Excellence in Sustainable Business Education”. Prisen er tildelt underviserne for udvikling af deres banebrydende INSEAD-kurser, ”Business Sustainability” og ”SDG Bootcamp”.

Bæredygtighed og økonomisk vækst

Dagens første halvdel giver indblik i og viden om FN’s verdensmål, og hvordan de påvirker virksomheder og organisationer. Hvordan kan der helt konkret arbejdes med FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling og samtidig løfte virksomhedens bundlinje? Myten om, at bæredygtighed og økonomisk vækst er uforlignelige, manes til jorden. I stedet giver denne unikke masterclass deltagerne inspiration, viden og meget konkrete værktøjer til, hvordan de selv kan arbejde med bæredygtighedsprincipperne – og samtidig løfte virksomheden økonomisk.

Næste del dykker dybere ned i bæredygtighedsmål nummer 12, ”Ansvarsfuld produktion og forbrug”, hvor deltagerne præsenteres for ”Sustainability Innovation Process”, som er et nyt og innovativt rammeværktøj, der er i stand til at identificere skalerbare forretningsbaserede løsninger i forhold til bæredygtighedsudfordringerne.

Bootcamp med INSEAD-coach

Dagens anden session byder på en såkaldt ”SDG Bootcamp”, hvor deltagerne helt konkret skal arbejde med teorierne fra dagens første session. Deltagerne får mulighed for at tage udgangspunkt i egne bæredygtighedsudfordringer og arbejde sammen i grupper med andre deltagere med lignende udfordringer – hele tiden guidet og instrueret af en INSEAD-coach. Deltagerne arbejder med ideation – dvs. konceptudvikler på løsninger, der adresserer bæredygtighedsproblemet – og prototyping – udvikling af en fysisk præsentation af idéen med minimal indsats, til fremlæggelse hos potentielle brugere og interessenter.

Du går hjem med konkret viden og værktøjer omkring bæredygtighed og hvordan principperne tænkes ind i det daglige arbejde – og samtidig bidrager til virksomhedens økonomiske vækst.

[table “39” not found /]
TILMELD DIG