Program 2019

Executive Forum 2019 – et stjernespækket program

2019 byder på fire meget spændende og læringsrige masterclasses med eksperter og professorer fra nogle af verdens mest velrenommerede business-skoler.

stjernedrys

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du unik viden og inspiration fra top-professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD. Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Tilmeld dig Executive Forum 2019

De fire masterclasses – et overblik

Programmet for 2019 indeholder fire inspirerende masterclasses med følgende indhold:

21. marts 2019Succes med implementering af strategien

2. maj 2019Ledelse af transformationsprocesser

17. september 2019Ny inspiration til strategiske beslutninger

21. november 2019Kundecentreret forretningsudvikling

Hent programmet for Executive Forum 2019 her:

knap_ef_hent_pdf

Succes med implementering af strategien

INSEAD Professor Daniel Simonovich – 21. marts 2019
En strategi er ikke bedre end dens implementering. Undersøgelser viser, at to tredjedele af virksomheders strategier fejler – ikke på grund af dårlige strategier, men på grund af dårlig strategeksekvering. I denne masterclass vil vi se nærmere på, hvad der ofte går galt, når man forsøger at omsætte strategier til virkelighed – og hvordan man som leder af strategiske projekter kan forbedre succesraten signifikant.

Ledelse af transformationsprocesser

INSEAD Professor Spencer Harrison – 2. maj 2019
Hvordan håndterer man den ledelsesmæssige side af transformationsprocesser, så man opnår det optimale udbytte? I denne masterclass vil Spencer Harrison give deltagerne indsigt i, hvordan man som leder skaber succes i et transformationsprojekt og sikrer, at man får det allerbedste ud af sine ansatte – og sin organisation? Ifølge Harrison handler det i høj grad om at anerkende og udnytte de ansattes ressourcer og blandt andet håndtere ændringsprojekter som en ”bottom up”-proces.

Ny inspiration til strategiske beslutninger

INSEAD Professor Andrew Shipilov – 17. september 2019
Andrew Shipilov, som er Programdirektør på Executive Management Programme, vil i denne masterclass gennemgå en række nye cases og seneste forskning. Han vil blandt andet fortælle om, hvordan nye forretningsmodeller påvirker den måde, hvorpå vi arbejder med strategi, og hvilke muligheder det åbner for nye strategiske beslutninger. Hvordan kan vi udnytte denne nye viden, så vi formår at styrke vores strategiske fokus og vores beslutninger?

Kundecentreret forretningsudvikling

IMD Professor John Walsh – 21. november 2019
John Walsh er Programdirektør på Leadership Acceleration Programme IMD, som er et uddannelsesprogram, der giver de nøglemedarbejdere, der skal være med til at eksekvere på virksomhedens strategi, et solidt succesfundament. I denne masterclass sætter John Walsh fokus på forretningsudvikling. Mange virksomheder stræber efter at være kundecentrerede, men alarmerende få lykkedes. Vi ser nærmere på fænomenet, og hvorfor det kan være svært at opnå. Vi gennemgår en række tiltag som kan øge muligheden for succes, og ser i den forbindelse på hvordan justeringer af forretningsmodellen kan anvendes aktivt af virksomheder, som lykkedes med at arbejde kundecentreret. Vi vil desuden se nærmere på hvordan internet og digitalisering har stor indflydelse på dette område. Endelig gennemgås hvordan stigningen i direkte interaktioner mellem virksomheder og kunder gør det muligt for virksomheder at udnytte den nyeste viden indenfor beslutningstagning og adfærdsmæssig økonomi.

Tilmeld dig Executive Forum

PRIS

Pris for medlemskab i 2019 er 14.000 kr. ex. moms for alumni og 20.000 ex. moms for ikke-alumni.

Det er også muligt at tilmelde sig masterclasses enkeltvis, og prisen vil da være 4.500 kr. ex. moms for alumni og 5.500 kr. ex. moms for ikke-alumni.