Strategisk ledelse med fokus på strategieksekvering

Hvordan tilpasser du din virksomhed, så den overlever på den lange bane?

Strategisk ledelse med fokus på strategieksekvering

Howard Yu er underviser på Leadership Acceleration Programme IMD samt prisvindende forsker og international kapacitet inden for strategi, innovation og ledelse. Yu har flere gang været på Thinkers50s lister og er senest i 2019 blevet nomineret til Thinkers50s ”Innovation Award 2019”. Han er desuden tidligere udnævnt, som en af de bedste business-school-professorer i verden under 40 år og har for kort tid siden udgivet den prisbelønnede bog ”LEAP – How to thrive in a world where everything can be copied”.

De, der tidligere har oplevet Howard Yu, ved, at han formår at engagere en stor forsamling med sine medrivende og banebrydende forelæsninger. Derfor er der heller ikke tvivl om, at Yu igen vil præstere en underholdende og lærerig forelæsningsoplevelse ud over det sædvanlige.

Strategisk ledelse med fokus på strategieksekvering

I denne masterclass fortæller Yu om ledelse og strategi. To emner han, som han siden han forlod bankverdenen i Hong Kong, har forsket intenst i. Da Yu tog sin afgangseksamen, var Hong Kong forandret. Op gennem 80’erne havde de fleste virksomheder flyttet produktionen fra Hong Kong til Kina. Hong Kong var dermed ikke længere Østens Perle og vestens indgang til Kina. Som nyudklækket student forstod Yu nødvendigheden af at genopfinde sig selv for at overleve – og det samme gjorde Hong Kong: Til det finans- og logistikmekka, vi kender i dag. Den industrielle dynamik, den konstante forskydning af denne og dermed behovet for forandring er netop én af grundstenene i Yus forskning. Ved bevidst at tilpasse virksomheden, overlever den også på den lange bane.

Yu demonstrerer, hvordan virksomheder ikke kan overleve blot ved hjælp af gode idéer og digitale innovationsstrategier, men topledelsen bør sætte endnu større fokus på, hvordan man reelt eksekverer på initiativerne. Uden eksekvering kommer idéerne ingen steder, og det er netop grunden til, at mange virksomheder ikke lykkes med deres allermest lovende strategier.

16. juni 2021 - Comwell Copenhagen Portside, København
kl. 10:00 - 16:30
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00
Pris5.000 kr. + moms
Køb billet