Professor Howard Yu – en stjerne besøger Danmark

Stjerneunderviser, superforsker, digitaliseringsekspert og meget mere: Mød professor Howard Yu fra IMD, når han som keynote-speaker gæster Executive Forum, som løber af stablen den 30. august i Kolding.

Det er ikke ”Mr. Hvem-som-helst” deltagerne kan se frem til at møde, når Howard Yu kommer til Danmark den 30. august og giver en banebrydende og medrivende forelæsning om, hvordan man som virksomhed overlever i en verden, hvor alt kan kopieres.

Howard Yu, der også er professor på den schweiziske business-skole IMD, er desuden ny underviser i emnet digitalisering og digital ledelse, når efterårets hold på Leadership Acceleration Programme starter i oktober.

Betil materiale her

Kampen mod copy-cats

I foredraget vil professor Howard Yu give deltagerne en indsigt i, hvordan man som virksomhed proaktivt kan beskytte sig – på trods af patenter, markedsdominans og finansielle ressourcer – mod virksomheder, der forsøger at kopiere en.

Ifølge Yu er det nemlig ikke længere bare et spørgsmål om at håndtere ”gamle” copycat-taktikker. Virksomhederne er nødt til at udvikle sig kontinuerligt, udnytte nye strategier og teknologiske fremskridt samtidig med at de skal være i stand til at håndtere store ændringer i markedet (leap strategy). Leap identificerer fem grundlæggende principper, som gør virksomheder i stand til at foretage et ”kvantespring” og opretholde succes i lyset af den vanskelige konkurrencesituation.

Forelæsningen byder på en lang række interessante casestudier, som giver alle de gode (men også de dårlige) eksempler på, hvordan nyskabende og banebrydende virksomheder har evnet at overleve og blomstre i en verden med kontinuerlige forandringer og uundgåelige ”copycats”.

Prisvindende forsker og international kapacitet

Yu er både en prisvindende forsker og international kapacitet, og de senere år har han modtaget en lang række priser, senest ”Case Center Award” i 2017 for sit arbejde med emnet ”Big Data – Risks and Opportunities” – en pris, som Financial Times omtaler som ”the business schools Oscars”. I 2015 blev han endvidere udnævnt som en af de 40 bedste business-skole professorer i verden under 40 år.

I 2017 var Howard Yu desuden på Thinkers50 Innovation Award-liste, og i 2018 optrådte han på Thinkers50 Rader-liste over de 30 ledelseseksperter, der mest sandsynligt vil forme fremtiden i forhold til hvordan organisationer ledes. Der er altså ikke tvivl om, at Howard Yu allerede har opnået meget inden for sit fagområde, og han spås naturligvis en anseelig karriere fremadrettet.

Den 30. august kan deltagerne glæde sig til en underholdende, lærerig og fængslende vidensindsprøjtning og forelæsningsoplevelse ud over det sædvanlige.

Læs meget mere om Executive Forum og de forskellige Master Classes som afholdes i løbet af 2018.

Tilmeld dig her