Kolding-dreng går fra hvidevarer til viden-varer

PRESSEMEDDELELSE: Scandinavian Executive Institute har netop ansat Kenneth Riisborg som ny seniorkonsulent, der skal bidrage til at styrke og udvikle virksomhedens aktiviteter på det danske og norske marked.

Kolding-baserede Scandinavian Executive Institute, der tilbyder leder- og bestyrelsesuddannelser i samarbejde med INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz, styrker nu seniorkonsulent-teamet ved at ansætte Kenneth Riisborg. Riisborg er en ”kendt” erhvervsprofil i Kolding og tidligere ejer og medejer af en række Skousen-butikker i trekantområdet.

– Vores virksomhed vokser, og vi har behov for flere ressourcer i forhold til både salg og netværksrelationer. Et af vores konkrete mål for 2020 handler om, at vi skal gennemføre endnu flere leder- og bestyrelsesprogrammer og samtidig have et endnu stærkere fokus på netværkssalg. Vi har stor tro på, at vi i Kenneth har fundet det perfekte match, der både kan rådgive og vejlede vores kunder, og som samtidig er proaktiv og i stand til at opbygge nye, stærke og langvarige relationer, udtaler Jonna Runge, CSO i Scandinavian Executive Institute.

45-årige Kenneth Riisborg har 25 års erfaring inden for hvidevarer, blandt andet som ejer og medejer af Skousen-butikkerne i henholdsvis Kolding, Fredericia og Vejle. Butikkerne har i løbet af hans ejerskabsperiode modtaget intet mindre end fem Børsen Gazelle-priser og Vejle-butikken, han stadig er medejer af, er netop for tiden nomineret til ”Succesvirksomhed 2019”-prisen, der er en nyindstiftet erhvervspris, som BDO og Spar Nord står bag.

– Jeg har i hele min karriere rådgivet og vejledt omkring hvidevarer og køkkener, og det, som har tricket mig i forhold til jobbet som seniorkonsulent i Scandinavian Executive Institute, er, at jeg kan fortsætte med at rådgive og vejlede – bare inden for et andet fagområde. Jeg har opnået det, jeg ønsker, i mine 25 år i hvidevarebranchen, og tiden var inde til at sætte nogle nye krav og mål til mig selv og videreudvikle mig på både det personlige og faglige plan. Scandinavian Executive Institute står for mig som en særdeles professionel virksomhed med nogle ”viden-varer” på hylden, som er helt unikke i skandinavisk sammenhæng. Jeg glæder mig enormt til at blive en del af teamet og være med til at udvikle virksomheden fremadrettet, udtaler Kenneth Riisborg.

Scandinavian Executive Institute tilbyder fire uddannelsesprogrammer: Lederprogrammet Leadership Acceleration Programme, toplederprogrammet Executive Management Programme, bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme samt strategieksekveringsprogrammet Leading Strategic Change i samarbejde med henholdsvis INSEAD i Frankrig samt IMD i Schweiz. Derudover drifter virksomheden læringsforummet Executive Forum, hvor der årligt afholdes fire masterclasses med internationalt anerkendte eksperter og professorer.

Kenneth Riisborg officielle startdato i Scandinavian Executive Institute er tirsdag den 1. oktober.