NYHED: Vælg Leadership Acceleration Programme som modulopbygget løsning

Lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD kan nu også tages som en tidsmæssig og økonomisk fleksibel modulopbygget løsning.

Når Leadership Acceleration Programme starter til efteråret, bliver det med en ny fleksibel løsning som mulighed. LAP-uddannelsen består i forvejen af tre moduler, som normalt tages i løbet af en 3-4 måneders periode.
Første modul foregår i Danmark og varer tre dage, andet modul er et 8-ugers online learning-modul og tredje modul foregår ved IMD i Schweiz og varer ligeledes tre dage.

Tilmeld dig her

Fordele – for begge parter

Som noget helt nyt lanceres nu en ny og fleksibel løsning, der gør, at uddannelsen kan deles op i tre dele, således at den kan tages over 1-3 år. Dermed kan modulerne tages i det tempo, man selv, og den virksomhed man arbejder i, ønsker.

– For det første gør det uddannelsen mere økonomisk overskuelig for de arbejdsgivere, der synes, at det er en stor omkostning at tage på én gang. Ved at vælge den modulopbyggede løsning spredes udgifterne over en længere periode, og udgiften per år bliver dermed lavere. Det kan være en fordel, hvis arbejdsgiveren kun har et bestemt beløb på budgettet til uddannelse per år, siger Rune Raun Jensen, der er programansvarlig for Leadership Acceleration Programme IMD.

Det er imidlertid ikke bare den økonomiske side af sagen, der kan tale for at vælge den modulopbyggede løsning.

– Nogle af de personer, der deltager på Leadership Acceleration Programme, er ledere, som i forvejen er på en ”ledelsesmæssig udviklingsrejse”. I den sammenhæng kan det give god mening, at hele uddannelsen ikke tages i løbet af nogle få måneder, men spredes ud over en længere tidsperiode. Det kan være med til at understøtte den læringsmæssige effekt, at man veksler mellem uddannelsesmodulerne og den erfaringsbaserede læring i virksomheden, slutter Rune Raun Jensen.

En del virksomheder vil naturligvis også se det som en fordel, at uddannelsen opleves som et positivt element i forhold til fastholdelse af den enkelte medarbejder igennem hele uddannelsesforløbet.

Her kan du læse mere om priser og løsninger i relation til at tage Leadership Acceleration Programme som en modulopbygget løsning.

Læs meget mere om Leadership Acceleration Programme IMD her.

Bestil materiale om programmet her