NYT INSEAD-PROGRAM: Avanceret bestyrelsesuddannelse

Advanced Board Programme INSEAD er en avanceret bestyrelsesuddannelse på allerhøjeste niveau, og nyeste ”skud på stammen” i Scandinavian Executive Institutes programportefølje af leder- og bestyrelsesuddannelser.

Advanced Board Programme INSEAD er navnet på det nye og unikke bestyrelsesprogram, som Scandinavian Executive Institute lancerer i samarbejde med INSEAD, og som ser dagens lys for første gang i løbet af 2020.

Bestil materiale

For erfarne bestyrelsesmedlemmer

Programmet er et intensivt forløb over tre dage på INSEAD i Frankrig, der har som formål at udvikle tankesættet og kompetencerne hos bestyrelsesmedlemmer- og formænd.

– Det nye bestyrelsesprogram er målrettet erfarne bestyrelsesmedlemmer samt tidligere deltagere på vores andet bestyrelsesprogram, Executive Board Programme, og giver deltagerne en unik mulighed for at udvikle deres bestyrelsesfaglige kompetencer. Programmet giver indblik i de udfordringer, vi møder i fremtiden, med en verden, der byder på konstante forandringer, øget usikkerhed og uendelige digitale transformationsinitiativer, udtaler Steen Buchreitz Jensen, CEO i Scandinavian Executive Institute, og fortsætter:

– Hvis man ønsker at holde trit med denne gennemgribende udvikling, kræver omvæltningerne, at bestyrelsesformænd og -medlemmer er i stand til at revurdere deres egne roller, tilegne sig ny viden og ”aflære” gamle vaner og rutiner. Og det er netop det, dette nye og unikke program, som vi netop har udviklet i nært samarbejde med INSEAD, griber fat i og gør deltagerne dygtigere til, slutter han.

Læs mere om Advanced Board Programme

Topprofessorer som undervisere

Stanislav Shekshnia, der også er programdirektør på bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme, er tillige programdirektør på det nye, avancerede bestyrelsesprogram. Shekshnia er Senior Affiliate Professor på INSEAD, forfatter til en række bøger om blandt andet bestyrelsesarbejde og har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i både Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa.

Stanislav Shekshnia er selv underviser på programmet, hvor han får følge af Ludo Van der Heyden og Subramanian Rangan, der også begge er INSEAD-professorer.

Læs mere om professorerne

Starter til efteråret

Første forløb af uddannelsen starter den 20. oktober 2020 og giver kort fortalt deltagerne indsigt, viden og kompetencer om følgende:

  • Forståelse for det globale miljø, som virksomheder opererer i samt de trends, der vil påvirke dette miljø de kommende år
  • Viden om digitale teknologier, og hvordan disse vil ændre bestyrelsens arbejde fremadrettet
  • Indsigt i hvad idéen om bestyrelsesmedlemmers ”uafhængighed” indebærer, samt hvordan det udleves
  • Ny indsigt i bestyrelsesformandens rolle og ikke mindst hvordan man skaber rammerne for effektivt bestyrelsesarbejde
Se hele programindholdet