Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med flere spændende organisationer og virksomheder

Vi samarbejder om arrangementer og gode aftaler for vores deltagere.

FutureBoards er en projektbaseret virksomhed, hvis overordnede formål er at skabe kendskab til, drive debatten om og udvikle god praksis for hvordan og af hvem virksomheder bør ledes i fremtiden. Vi sammensætter globale aktører og ”thought leaders”: Investorer, direktører, bestyrelsesformænd, politikere, administrationsfolk samt akademikere for at udveksle viden, tanker og idéer om hvordan virksomhedsejere og styrende organer på bedst mulig vis responderer på samfundets skiftende forventninger – samtidige med man opretholder den langsigtede værdiskabning for virksomhedens aktionærer og andre interessenter.

Vi samarbejder med KPMG Norge omkring vores Executive Board Programme. KPMG underviser i emner som Cybersercurity, Compliance & Crisis Management, Reputation and Digital Vulnerability.

BetterBoard bestyrelsesportalen er et professionelt cloudbaseret værktøj for digitalisering, planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet.

Den skaber rammerne for et professionelt og struktureret workflow for bestyrelsen, komiteer, udvalg og advisory boards.

Enkelt og sikkert.

Scandinavian Executive Institute og ASNET Board samarbejder omkring udveksling af viden fra bestyrelseslokalet og ASNET har bidraget med undervisningskapaciteter til bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD. Begge parter er i tæt dialog, når der rekrutteres bestyrelsesmedlemmer.

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København,  Aarhus og London. Kromann Reumert er en internationalt orienteret virksomhed med både danske og udenlandske kunder, hvor en væsentlig del af forretningen har internationalt indhold. Deres omfattende og effektive internationale netværk inkluderer, at de som det eneste danske advokatfirma er medlem af advokatorganisationen Lex Mundi, der består af over 20.000 jurister fra 160 af verdens førende uafhængige advokatvirksomheder.

Kromann Reumert er i 2018, som det første nordiske advokatfirma nogensinde, blevet kåret til “European Law Firm of the Year” af tidsskriftet “The Lawyer”. Ved samme lejlighed blev firmaet desuden kåret til “Nordic Law Firm of the Year”.

Wikborg Rein er et af Norges største og mest internationale advokatfirmaer og er vores samarbejdspartner på bestyrelsesuddannelsen på det norske marked. Wikborg Rein har kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Shanghai og Kobe og rådgiver både nationale og internationale virksomheder.