Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med KPMG Norge omkring vores Executive Board Programme. KPMG underviser i emner som Cybersercurity, Compliance & Crisis Management, Reputation and Digital Vulnerability.

BetterBoard bestyrelsesportalen er et professionelt cloudbaseret værktøj for digitalisering, planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet.

Den skaber rammerne for et professionelt og struktureret workflow for bestyrelsen, komiteer, udvalg og advisory boards.

Enkelt og sikkert.

Executive Cognito er samarbejdspartner indenfor håndtering af professionelle netværksgrupper. De er et team af netværksledere og netværkskonsulenter, som etablerer og driver omhyggeligt sammensatte netværksgrupper for direktører og bestyrelsesmedlemmer i hele landet. De har en individuel tilgang til hver gruppes sammensætning, kalender, faglige program, mødesteder og spilleregler.

Scandinavian Executive Institute og ASNET Board samarbejder omkring udveksling af viden fra bestyrelseslokalet og ASNET har bidraget med undervisningskapaciteter til bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD. Begge parter er i tæt dialog, når der rekrutteres bestyrelsesmedlemmer.

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København,  Aarhus og London. Kromann Reumert er en internationalt orienteret virksomhed med både danske og udenlandske kunder, hvor en væsentlig del af forretningen internationalt indhold. Deres omfattende og effektive internationale netværk inkluderer, at de som det eneste danske advokatfirma er medlem af advokatorganisationen Lex Mundi, der består af over 20.000 jurister fra 160 af verdens førende uafhængige advokatvirksomheder.

Wikborg Rein er et af Norges største og mest internationale advokatfirmaer og er vores samarbejdspartner på bestyrelsesuddannelsen på det norske marked. Wikborg Rein har kontorer i Oslo, Bergen, London, Singapore, Shanghai og Kobe og rådgiver både nationale og internationale virksomheder.