Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med flere spændende organisationer og virksomheder

BetterBoard er en online platform til den professionelle bestyrelse, der er med til at strukturere og forbedre aktiviteter i forbindelse med planlægning, eksekvering og opfølgning af bestyrelsesarbejdet og andre ledermøder.

BetterBoard Bestyrelsesportalen er udviklet for at imødekomme de stigende krav til sikkerhed, struktur og effektivisering af bestyrelsens arbejde.

Scandinavian Executive Institute og ASNET Board samarbejder omkring udveksling af viden fra bestyrelseslokalet og ASNET er den samarbejdspartner, som henvises til, når der søges bestyrelseskandidater til virksomheder i SMV segmentet. Desuden har ASNET et netværk, som kan være interessant for kommende og nuværende bestyrelsesmedlemmer.

Kromann Reumert er Danmarks førende advokatvirksomhed med kontorer i København,  Aarhus og London. Kromann Reumert er en internationalt orienteret virksomhed med både danske og udenlandske kunder, hvor en væsentlig del af forretningen har internationalt indhold. Deres omfattende og effektive internationale netværk inkluderer, at de som det eneste danske advokatfirma er medlem af advokatorganisationen Lex Mundi, der består af over 20.000 jurister fra 160 af verdens førende uafhængige advokatvirksomheder.

Advokat Helene Amsinck er tidligere partner hos Kromann Reumert og har i 2019 startet eget advokatfirma. Vi samarbejder med Helene omkring Executive Board Programme INSEAD, hvor hun giver ekspertviden på ansættelse og afskedigelse af topledelsen.