Undervisere

Bliv udfordret og inspireret

Mød professorerne som underviser på Advanced Board Programme INSEAD

Stanislav Shekshnia

INSEAD

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Advanced Board Programme og Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er desuden direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD og har udgivet en lang række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.

Du kan læse mere om Stanislav Shekshnia her

Ludo Van der Heyden

INSEAD

Ludo Van der Heyden er professor på INSEAD inden for governance, teknologi og operations management og underviser blandt andet på Advanced Board Programme. Van der Heyden er ekspert i ledelse, familievirksomheder, teamdynamik og proces- og projektledelse samt bestyrelsesformand- og medlem i en række virksomheder. Han er den første, der har modtaget prisen ”Solvay Chair of Technological Innovation”, hvilket blandt andet har initieret oprettelsen af INSEADs Wendel International Centre for Family Enterprise.

Van der Heyden har oprindelig en ingeniørgrad i anvendt matematik fra Université Catholique de Louvain samt en Ph.d. i administrationsvidenskab fra Yale University.

Du kan læse mere om Ludo Van der Heyden her

Subramanian Rangan

INSEAD

Subramanian Rangan er professor i strategi og ledelse på INSEAD og underviser blandt andet på Advanced Board Programme. Han er ekspert i global strategi og ledelse, international erhvervsøkonomi og multinationale selskaber og indehar bestyrelsesposter i en lang række virksomheder og organisationer.

Rangan arbejder blandt andet med kapitalismen i et fremtidsperspektiv, og specifikt hvordan virksomheder kan blive bedre til at integrere præstation og fremgang. I 2013 initierede han desuden “Society for Progress”, som er et fællesskab af fremtrædende filosoffer, sociologer og virksomhedsledere. Ovenstående arbejde har blandt andet ført til udgivelse af to bøger om emnet.

Rangan har oprindelig en MBA fra MIT Sloan School of Management og en Ph.d. i politisk økonomi fra Harvard University.

Du kan læse mere om Subramanian Rangan her