Vil du gerne være et værdifuldt og effektivt bestyrelsesmedlem?
Sammen med Business School INSEAD til byder vi en bestyrelsesuddannelse, som har fokus på værdiskabelse, udvikling og strategi. Uddannelsen henvender sig til nuværende og kommende bestyrelsesmedlemmer – samt topledere, som samarbejder med bestyrelser.

Vil du vide mere?
Bestil en gratis intropakke og få tilsendt materiale som bl.a. indeholder det fulde program, hvor du får info om moduler, undervisere, pris, datoer mm.

 

Intropakken giver dig alt, hvad du skal vide om uddannelsen
  • Få tilsendt fuldt program
  • Læs udtalelser fra tidligere deltagere
  • Se kommende deltager-profiler
  • Læs om professorerne
  • Få praktisk info, bl.a. om pris og datoer
[mm_form id=”ebp_intropackage_adwords”]

Executive Board Programme

Bestyrelsesuddannelsen er modulopbygget og designet til travle erhvervsledere for størst muligt udbytte. De bedste undervisere giver dig den teoretiske ballast, nyeste værktøjer og cases til at blive et mere kompetent og værdiskabende bestyrelsesmedlem. Du får en uddannelse med internationalt udsyn og et nationalt netværk på højeste niveau.

INSEAD’s executive uddannelser er verdensklasse – og de seneste fire år kåret til verdens 2. bedste af tidsskriftet Business Week.

Fuldført uddannelse honoreres med certifikat fra INSEAD.

 

”Uddannelsen har givet mig god inspiration både i rollen som koncernchef og i rollen som bestyrelsesformand. Specielt modulet på INSEAD blev leveret af excellente professorer”

Per Thau, Koncernchef Dagrofa, Bestyrelsesformand for Foodservice Denmark, Dagrofa Logistik m.fl.

Scandinavian Executive Institute udbyder Executive Board Programme i samarbejde med INSEAD.

Bestyrelsesuddannelsen henvender sig til nuværende og kommende professionelle bestyrelsesmedlemmer og topledere, der arbejder sammen med professionelle bestyrelser.

Værktøjerne og undervisningen er meget praksisorienteret og på det danske modul vil du blive undervist af partnere fra den anerkendte danske advokatvirksomhed Kromann Reumert, der til dagligt har bestyrelsesarbejdet som speciale.

Du vil derudover møde professionelle bestyrelsesformænd og erhvervsledere, der alle har et bud på, hvordan de ser værdiskabelse i bestyrelsen fremadrettet.

På INSEAD vil du blive undervist af nogle af verdens bedste professorer inden for området og undervisningen vil her foregå på engelsk.

Bestil din intro-pakke i dag. Det er første skridt til at imødekomme kravene til fremtidens bestyrelsesmedlemmer, som gerne vil gøre en positiv forskel.

 

Bestil intropakke

Det får du:

  • Få tilsendt fuldt program
  • Læs udtalelser fra tidligere deltagere
  • Se kommende deltager-profiler
  • Læs om professorerne
  • Få praktisk info, bl.a. om pris og datoer
[mm_form id=”ebp_intropackage_adwords”]
imd-logo
insead_logo_green

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment