Executive Board Programme

Uddannelsesforløb

2 Moduler – 6 dages koncentreret undervisning

Med bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme får du seks dages koncentreret undervisning i et internationalt læringsmiljø. Du bliver udfordret og inspireret af nogle af verdens førende eksperter inden for bestyrelsesarbejde.

Uddannelsen består af to moduler. Det første foregår på Hotel Koldingfjord i Kolding og varer to dage. Det andet modul foregår på INSEAD i Frankrig, i smukke omgivelser tæt på Paris. Modulet på INSEAD varer fire dage.

 

Modul 1 – Ansvar, lovgivning, performance og corporate governance

Målet med det danske modul er at sætte bestyrelsesarbejdet i en dansk kontekst. Vi fokuserer på bestyrelsens ansvar og pligter i forhold til lovgivning og god corporate governance. Derudover ser vi på den optimale sammensætning af en bestyrelse og samarbejdet mellem bestyrelsen og virksomhedens daglige ledelse. Du vil allerede på det første modul få redskaber til at skabe mere værdi og øge din performance i bestyrelsen.

Blandt underviserne på det danske modul er partnere fra advokatvirksomheden Kromann Reumert, der til dagligt har bestyrelsesarbejde som deres speciale. Kromann Reumert er i 2018, som det første nordiske advokatfirma nogensinde, blevet kåret til “European Law Firm of the Year” af tidsskriftet “The Lawyer”. Ved samme lejlighed blev firmaet desuden kåret til “Nordic Law Firm of the Year”.

Udover partnerne fra Kromann Reumert møder du også professionelle bestyrelsesmedlemmer og erhvervsledere, der alle har deres bud på, hvordan værdiskabelse i bestyrelseslokalet ser ud i fremtiden.

 

Modul 2 – Den værdiskabende bestyrelse og det enkelte medlem

På modulet på INSEAD i Frankrig fokuserer vi på bestyrelsens rolle som en aktiv og værdiskabende samarbejdspartner for virksomheden. Vi ser på, hvordan man som samlet bestyrelse og individuelt bestyrelsesmedlem kan bidrage til en effektiv styring af risiko, samtidig med at man har fokus på at skabe yderligere værdi for virksomheden. Du kommer derudover til at arbejde med en struktureret tilgang til effektiv beslutningstagning i et miljø, hvor alle er vant til at have det sidste ord.

Undervisningen på INSEAD varetages af nogle af verdens mest anerkendte professorer inden for bestyrelsesarbejde og beslutningstagning og foregår på engelsk.

Deltagerprofil

Bestyrelsesuddannelsen henvender sig til alle, der ønsker opdateret viden og nye kompetencer omkring værdiskabende bestyrelsesarbejde. Det gælder uanset, om du er i gang med en bestyrelseskarriere eller ønsker at komme det.

Den typiske deltager

  • arbejder til dagligt sammen med en professionel bestyrelse
  • sidder allerede i en eller flere bestyrelse allerede eller er på vej ind
  • arbejder på strategisk niveau i en virksomhed, eksempelvis som CEO, VP, CFO, Partner lign.
  • er rådgiver på strategisk niveau.

 

Udbytte

Executive Board Programme giver dig både en teoretisk platform og praktiske værktøjer til at udvikle dit bestyrelsesarbejde og dermed blive et både værdifuldt og værdiskabende medlem af bestyrelsen. Du kommer til at arbejde med praktiske værktøjer og modeller, som du kan afprøve undervejs via gruppe- og caseopgaver. Det sikrer en inspirerende videndeling mellem dig og dine medstuderende.

Du får

  • en intensiv uddannelse designet til dig, der har en travlt kalender i forvejen.
  • praksisorienteret undervisning og konkrete værktøjer, som du kan tage i brug med det samme
  • tid til at koncentrere dig om at opleve og lære – vi sørger for alt det praktiske.
  • et vigtigt netværk med andre højt kvalificerede erhvervsledere og bestyrelsesmedlemmer
  • et INSEAD-certifikat efter endt uddannelse.

På Executive Board Programme får du udover uvurderlig viden og træning også et nyt netværk. En væsentlig del af uddannelsen er den videndeling, der sker mellem dig og de øvrige studerende.

På begge moduler er der afsat tid til at networke, reflektere og dele erfaringer.

Eksklusivt netværk efter uddannelsen

Du får efterfølgende adgang til Executive Forum, som er et Forum for tidligere deltagere på vores uddannelser. Via 4 årlige Masterclasses får du løbende relevant viden, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde – Masterclasses faciliteres af anerkendte professorer fra bl.a. INSEAD og IMD.