Executive Board Programme

Udtalelser

Få papir på din bestyrelseviden fra INSEAD og læs her, hvad du kan få ud af at deltage i bestyrelseuddannelsen Executive Board Programme INSEAD

"Jeg kendte Scandinavian Executive Institute, da jeg allerede havde taget min lederuddannelse hos dem, så jeg vidste, at de var topprofessionelle. Det er meget vigtigt for mig, at få inspiration udefra, også i forhold til, hvordan man gør tingene uden for Danmarks grænser. At det så sker i samarbejde med en af de førende business-schools i verden er et stort plus. INSEAD var et stærkt kort i et kursus, der var som skræddersyet til at hjælpe en som mig, der gerne ville forbedre mine kompetencer i bestyrelseslokalet"

Morten Laursen

Senior Legal Advisor

MHI Vestas

"CULT går i disse år fra iværksættervirksomhed til innovativ international drikkevarevirksomhed, og det er vigtigt for os, at skabe en ”Best of Class” bestyrelse, for at føre CULT koncernen igennem dette løft. Med Executive Board Programme har jeg fået særdeles brugbare værktøjer til mit fremtidige bestyrelsesarbejde og udviklingen af vores virksomhed. Koblingen mellem dygtige professorer og case-baseret arbejde gav implementer-bar viden, og en fantastisk energi. Den viden jeg fik med hjem, kom i spil med det samme. Jeg anvender nu disse værktøjer både i mit bestyrelsesarbejde, men også i organisationen til dagligt."

Henrik Overgaard

CEO / Managing Director

CULT A/S

"Morten Kjærgaard er bestyrelsesformand og partner i virksomheden Kjærgaard A/S. Morten Kjærgaard sidder også som formand og bestyrelsesmedlem for 4 andre industrivirksomheder i Danmark. ”Executive Board Programme har skærpet min tilgang til bestyrelsesarbejde og min forståelse for den nødvendige skillelinje mellem og strategi og dens effektuering og mellem de opgaver, bestyrelse og direktion hver især udfører"

Morten Kjærgaard

Bestyrelsesformand

Kjærgaard A/S

"Enrico Krog Iversen er CEO og ejer af Universal Robots samt bestyrelsesmedlem hos Exodraft A/S. “Med Executive Board Programme har jeg opgraderet min strategiske værktøjskasse og fået fokus på procedurer og simple værktøjer, der højner den indsats, jeg yder som bestyrelsesmedlem."

Enrico Krog Iversen

CEO

Universal Robots

"Undervisningen, både i Danmark og på INSEAD i Frankrig, er på et højt fagligt og stærkt inspirerende niveau. Den kombineres og balanceres godt med pre-readings, case-studies, foredrag og workshops. Executive Board Programme har inspireret mig til at afprøve nye metoder og styrket mit professionelle netværk med spændende topledere fra andre brancher."

Jan Heltborg

Underdirektør

TDC Group A/S Operations

"Med Executive Board Programme fandt jeg endelig en uddannelse, hvor jeg igen og igen kan finde inspiration til udviklingen af vores virksomhed."

Henrik Karup Jørgensen

CEO / Adm. direktør

Nopa Nordic A/S

"Uddannelsen har givet mig god inspiration både i rollen som koncernchef og i rollen som bestyrelsesformand. Specielt modulet på INSEAD blev leveret af excellente professorer med et godt fodfæste i erhvervslivet."

Per Thau

Koncernchef Dagrofa

Bestyrelsesformand for Dagrofa Logistik m.fl.

"Kravene til bestyrelsens arbejde er steget markant i takt med, at bestyrelsen inddrages mere aktivt i virksomhedernes governance og strategiudvikling. På Executive Board uddannelsen har jeg opnået værdifuld indsigt i international best practice, som jeg har haft glæde af at anvende i mit bestyrelsesarbejde og relationen til direktion."

Dariush Rezai

President, Mobile communication

Eltel Group

"Uddannelsen kombinerer teori og praksis, formidlet af kompetente undervisere med internationalt udsyn. Udbyttet er især større strategisk indsigt, konkrete redskaber til effektivt bestyrelsesarbejde og optimering af samspillet mellem bestyrelse og ledelse."

Bente Hyldahl Fogh

Adm. direktør

Lægeforeningen

"Uddannelsen giver inspiration, energi og er horisontudvidende. Det er en god platform for udveksling af erfaringer i målet om udvikling af godt værdiskabende bestyrelsesarbejde."

Frida Frost

Formand

Ingeniørforeningen IDA

"Forløbet har vist sig yderst relevant i min rolle både som adm. direktør og bestyrelsesmedlem."

Kalle Hvidt Nielsen

Adm. direktør

Topsil

"Executive Board Programme bidrager med konkrete værktøjer til at definere bestyrelsens og direktionens respektive roller, skabe rammerne for gode beslutningsprocesser i bestyrelseslokalet, samt mit eget ansvar for at bidrage til en værdiskabende bestyrelse. INSEAD professorernes knivskarpe cases og erfaringer har været en guldgrube af horisont og refleksion at få indsigt i."

Stig Andersen

Administrerende direktør/CEO

Klarlund A/S

"Min deltagelse i Executive Board Programme var en sjælden god oplevelse på grund af et forløb med undervisere med stor praktisk erfaring og førende INSEAD professorer, samt deltagerhold på højt niveau med stor forretningsmæssig og bestyrelses erfaring. Grundet de mange gruppe cases igennem hele forløbet opbygges et værdigfuld netværk mellem deltagerne, som kommer til at være værdiskabende længe efter deltagelsen."

Ole Wamsler

CEO

Adm. Direktør, Pitzner

"Som leder af en opstartsvirksomhed i kraftig vækst, og som finansiel virksomhed, der er underlagt et gedigent regelværk, fik jeg god inspiration og værktøjer til mit arbejde for at skabe værdi for vores kunder, som i sidste ende også er vores ejere."

Sonja Karaoglan

Country Manager

Agria Dyreforsikring

Flere udtalelser fra tidligere deltagere på Executive Board Programme
Carsten Haerup Christensen – Vice President – Carlsberg A/S
Birthe Christiansen – Nic. Christiansen Gruppen
Peter Zinck – Kædechef – Inspiration Drift A/S
Henrik Knudsen – Administrerende Direktør – Vilofarm A/S
Knud Hjort-Madsen – CEO Modern Division – DK Company Vejle A/S
Thomas Boll Matthiesen – Direktør for Koncernudvikling – NRGI
Helle Størum – Associate Director of Business Development – ZEALAND Pharma