Executive Board Programme

Udtalelser

Det siger vores kunder

Læs mere om, hvad vores kunder siger om deres oplevelse af Executive Board Programme INSEAD
 

 

"Executive Board Programme er – uden sammenligning – den bedste bestyrelsesuddannelse, jeg har deltaget i – og jeg har prøvet lidt forskelligt. Både forløbet i Kolding og på INSEAD i Frankrig var helt fantastisk. Ikke mindst emnet som handler om, hvordan man får en bestyrelse til at spille sammen med virksomhedens CEO, var meget spændende. Men også undervisningen i shareholder-value, som handler om, hvor vigtigt det er, at man formår at tænke langsigtet, var virkelig en øjenåbner. Både det generelle faglige niveau og niveauet på underviserne har i allerhøjeste grad imponeret. Det er ikke ofte, at man afslutter en uddannelse, hvor man tænker ”her er der ikke noget at sætte fingeren på”, men det er altså konklusionen i dette tilfælde. Vekslingen mellem teori, praktiske cases og film – det hele sad ”lige i skabet”. Den viden, jeg har fået, kan jeg anvende umiddelbart i et par af de bestyrelser, jeg sidder i internt i COWI. Men jeg har også ambitioner om at opbygge et bestyrelses-CV og finde nogle bestyrelsesposter i løbet af et år eller to. Med Executive Board Programme i bagagen, har jeg stor tro på, at det vil lykkes."

Michael Bindseil

Regional Vice President

COWI

"Jeg har virkelig fået mine forventninger indfriet. Rent fagligt ligger Executive Board Programme INSEAD på et højt og inspirerende niveau, og underviserne er helt i top. De formår med stærk indlevelse at levere en undervisningsoplevelse ud over det sædvanlige. Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig hjem, handler om, hvordan man optimerer og organiserer bestyrelsesarbejde, således at det bliver så effektivt og produktivt som muligt. Men også emnet omkring bestyrelsesformandens rolle, at vedkommende er en facilitator og sparringspartner for direktionen – ikke en ”beslutningstager”, har været særdeles udbytterigt. Jeg har fået en lang række vigtige strategiske og praktiske input til bestyrelsesarbejde, som er direkte anvendelige i de bestyrelser, jeg er en del af – både i rollen som CEO og i rollen som bestyrelsesformand. Hele forløbet har været en stor fornøjelse, og hertil kommer, at det var særdeles givende og interessant at være sammen med en så dygtig og inspirerende gruppe af bestyrelsesfolk."

Jesper Kristensen

CEO/indehaver

REKA GRUPPEN

"Executive Board Programme er en bestyrelsesuddannelse på et højt fagligt niveau, som har klædt mig på til at udføre et endnu mere effektivt bestyrelsesarbejde og givet mig en række værdifulde redskaber i forhold til at sparre med min bestyrelse. At være på INSEAD i Frankrig var enormt inspirerende. Det er ikke ofte, man oplever at være i et læringsmiljø en hel uge, hvor man kan dedikere sig 100 procent til et emne. Det er et aspekt, der giver en særdeles god grobund for læring. Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig hjem, er det som handler om, hvad en bestyrelse virkelig bør beskæftige sig med samt rollefordelingen mellem direktøren og bestyrelsen. Både teorien, de praktiske eksempler og værktøjerne har i allerhøjeste grad givet mig nogle nye kompetencer, som jeg kan anvende direkte i min CEO-rolle i bestyrelsen i Link Logistics, men som jeg også forventer at få stor gavn af i forhold til eventuelle fremtidige bestyrelsesposter. Afslutningsvis sætter jeg stor pris på det netværk af interessante og inspirerende mennesker, jeg har fået via uddannelsen."

Anders Martens

CEO

Link Logistics

"Jeg kendte Scandinavian Executive Institute, da jeg allerede havde taget min lederuddannelse hos dem, så jeg vidste, at de var topprofessionelle. Det er meget vigtigt for mig, at få inspiration udefra, også i forhold til, hvordan man gør tingene uden for Danmarks grænser. At det så sker i samarbejde med en af de førende business-schools i verden er et stort plus. INSEAD var et stærkt kort i et kursus, der var som skræddersyet til at hjælpe en som mig, der gerne ville forbedre mine kompetencer i bestyrelseslokalet"

Morten Laursen

Senior Legal Advisor

MHI Vestas

"CULT går i disse år fra iværksættervirksomhed til innovativ international drikkevarevirksomhed, og det er vigtigt for os, at skabe en ”Best of Class” bestyrelse, for at føre CULT koncernen igennem dette løft. Med Executive Board Programme har jeg fået særdeles brugbare værktøjer til mit fremtidige bestyrelsesarbejde og udviklingen af vores virksomhed. Koblingen mellem dygtige professorer og case-baseret arbejde gav implementer-bar viden, og en fantastisk energi. Den viden jeg fik med hjem, kom i spil med det samme. Jeg anvender nu disse værktøjer både i mit bestyrelsesarbejde, men også i organisationen til dagligt."

Henrik Overgaard

CEO / Managing Director

CULT A/S

"Morten Kjærgaard er bestyrelsesformand og partner i virksomheden Kjærgaard A/S. Morten Kjærgaard sidder også som formand og bestyrelsesmedlem for 4 andre industrivirksomheder i Danmark. ”Executive Board Programme har skærpet min tilgang til bestyrelsesarbejde og min forståelse for den nødvendige skillelinje mellem og strategi og dens effektuering og mellem de opgaver, bestyrelse og direktion hver især udfører"

Morten Kjærgaard

Bestyrelsesformand

Kjærgaard A/S

"Enrico Krog Iversen er CEO og ejer af Universal Robots samt bestyrelsesmedlem hos Exodraft A/S. “Med Executive Board Programme har jeg opgraderet min strategiske værktøjskasse og fået fokus på procedurer og simple værktøjer, der højner den indsats, jeg yder som bestyrelsesmedlem."

Enrico Krog Iversen

CEO

Universal Robots

"Undervisningen, både i Danmark og på INSEAD i Frankrig, er på et højt fagligt og stærkt inspirerende niveau. Den kombineres og balanceres godt med pre-readings, case-studies, foredrag og workshops. Executive Board Programme har inspireret mig til at afprøve nye metoder og styrket mit professionelle netværk med spændende topledere fra andre brancher."

Jan Heltborg

Underdirektør

TDC Group A/S Operations

"Med Executive Board Programme fandt jeg endelig en uddannelse, hvor jeg igen og igen kan finde inspiration til udviklingen af vores virksomhed."

Henrik Karup Jørgensen

CEO / Adm. direktør

Nopa Nordic A/S

"Uddannelsen har givet mig god inspiration både i rollen som koncernchef og i rollen som bestyrelsesformand. Specielt modulet på INSEAD blev leveret af excellente professorer med et godt fodfæste i erhvervslivet."

Per Thau

Koncernchef Dagrofa

Bestyrelsesformand for Dagrofa Logistik m.fl.

"Kravene til bestyrelsens arbejde er steget markant i takt med, at bestyrelsen inddrages mere aktivt i virksomhedernes governance og strategiudvikling. På Executive Board uddannelsen har jeg opnået værdifuld indsigt i international best practice, som jeg har haft glæde af at anvende i mit bestyrelsesarbejde og relationen til direktion."

Dariush Rezai

President, Mobile communication

Eltel Group

"Uddannelsen kombinerer teori og praksis, formidlet af kompetente undervisere med internationalt udsyn. Udbyttet er især større strategisk indsigt, konkrete redskaber til effektivt bestyrelsesarbejde og optimering af samspillet mellem bestyrelse og ledelse."

Bente Hyldahl Fogh

Adm. direktør

Lægeforeningen

"Uddannelsen giver inspiration, energi og er horisontudvidende. Det er en god platform for udveksling af erfaringer i målet om udvikling af godt værdiskabende bestyrelsesarbejde."

Frida Frost

Formand

Ingeniørforeningen IDA

"Forløbet har vist sig yderst relevant i min rolle både som adm. direktør og bestyrelsesmedlem."

Kalle Hvidt Nielsen

Adm. direktør

Topsil

"Executive Board Programme bidrager med konkrete værktøjer til at definere bestyrelsens og direktionens respektive roller, skabe rammerne for gode beslutningsprocesser i bestyrelseslokalet, samt mit eget ansvar for at bidrage til en værdiskabende bestyrelse. INSEAD professorernes knivskarpe cases og erfaringer har været en guldgrube af horisont og refleksion at få indsigt i."

Stig Andersen

Administrerende direktør/CEO

Klarlund A/S

"Min deltagelse i Executive Board Programme var en sjælden god oplevelse på grund af et forløb med undervisere med stor praktisk erfaring og førende INSEAD professorer, samt deltagerhold på højt niveau med stor forretningsmæssig og bestyrelses erfaring. Grundet de mange gruppe cases igennem hele forløbet opbygges et værdigfuld netværk mellem deltagerne, som kommer til at være værdiskabende længe efter deltagelsen."

Ole Wamsler

CEO

Adm. Direktør, Pitzner

"Som leder af en opstartsvirksomhed i kraftig vækst, og som finansiel virksomhed, der er underlagt et gedigent regelværk, fik jeg god inspiration og værktøjer til mit arbejde for at skabe værdi for vores kunder, som i sidste ende også er vores ejere."

Sonja Karaoglan

Country Manager

Agria Dyreforsikring

Flere udtalelser fra tidligere deltagere på Executive Board Programme
Carsten Haerup Christensen – Vice President – Carlsberg A/S
Birthe Christiansen – Nic. Christiansen Gruppen
Peter Zinck – Kædechef – Inspiration Drift A/S
Henrik Knudsen – Administrerende Direktør – Vilofarm A/S
Knud Hjort-Madsen – CEO Modern Division – DK Company Vejle A/S
Thomas Boll Matthiesen – Direktør for Koncernudvikling – NRGI
Helle Størum – Associate Director of Business Development – ZEALAND Pharma