Executive Board Programme

Udtalelser

Det siger vores kunder

Læs mere om, hvad vores kunder siger om deres oplevelse af Executive Board Programme INSEAD

"Tilretteleggingen og effektiviteten i programmet er genialt. Det er et akkurat passe tidsbruk, innholdet er svært relevant og nivået på underviserne er høyt. Executive Board Programme INSEAD er en effektiv måte å bygge kompetanse om styrearbeid på, hvor man får diskutert praktiske caser og den type problemstilling man har i et styre med likesinnede.Det unike med Executive Board Programme INSEAD, er at du får den nødvendige kompetansen i norsk regi om de formelle og juridiske forholdene som er viktig å ha i bunnen, kombinert med praktiske caser og diskusjoner på INSEAD med fantastiske gode undervisere med internasjonal kompetanse.Det var en øyneåpner for mange av deltakerne å komme til INSEAD. Det var spennende og givende å diskutere konkrete og reelle case scenarioer med deltakere med ulik bakgrunn og kompetanse - og samtidig kunne trekke på internasjonal kompetanse og erfaring fra en institusjon som INSEAD. "

Kjerstin Braathen

Executive Vice President

DNB ASA

"Executive Board Programme INSEAD er praktisk orientert og en unik måte å bygge kompetanse om styrearbeid på. Jeg lærte nytt om meg selv og ble utfordret med relevante og utfordrende problemstillinger omkring styrearbeid i praksis. Det å få reflektere over hva de beste i verden på området i en faglig sterk institusjon som INSEAD sier, kombinert med praktiske caser sammen med en kompetent deltakergruppe fra Norge, var svært givende "

Inger A. Myklebust

Grunnlegger og administrerende direktør

IAM

"Executive Board Programme ligger på et meget højt niveau, og underviserne er særdeles dygtige. Det faglige niveau er højt, men bliver alligevel serveret på en jordnær måde – det er ikke bare teorier, som ”flyver rundt i lokalet”, men løbende præsenteres cases, som belyser og understøtter relevante problemstillinger. Kort sagt er jeg virkelig begejstret for hele programmet og gennemførelsen. Noget af det vigtigste, jeg tager med hjem, er det med sammensætningen af en bestyrelse. Altså hvor vigtig diversitet er for dynamikken og effektiviteten af bestyrelsen, så man sikrer gode resultater, der tilfredsstiller ejerne, og som kan danne grundlag for god sparring for den administrerende direktør. Desuden har programmet helt overordnet givet mig et vigtigt helikopterperspektiv på bestyrelsesarbejde generelt, og jeg har fået nogle helt konkrete takeaways, som jeg kan anvende direkte i mit eget bestyrelseslokale – fx hvordan vi får skabt bedre struktur, synlige mål og evaluerer os selv samt sikrer, at bestyrelsen består af de rette kompetencer. Afslutningsvis må jeg give et kæmpe kompliment til det netværksmæssige aspekt af programmet: Mikset af deltagere med forskellige baggrunde gjorde, at vi sparrede virkelig godt med hinanden. Der blev skabt en fortrolighed og en åbenhed, som jeg ikke har oplevet andre steder – så også på det plan kommer jeg hjem med en meget nyttig bagage."

Betina Nygaard

CEO

Scanmarket

"Executive Board Programme er en bestyrelsesuddannelse på et højt fagligt niveau, og jeg har fået et særdeles godt udbytte af programmet. Programmets internationale fokus var vigtigt for mig, idet jeg arbejder med bestyrelser i en række forskellige lande og dermed skal være i stand til at håndtere bestyrelsesarbejde i en international kontekst. Undervisningen på INSEAD var uovertruffen, og professor Stanislavs passion og brede erfaring inden for bestyrelsesarbejde har virkelig givet mig værdifuld viden. Jeg er blevet skarpere og har fået en større forståelse for de krav, ansvar og pligter, man har i bestyrelsesarbejdet. Min nye viden har jeg anvendt i forskellige sammenhænge, både i bestyrelser jeg selv sidder i, men også i forhold til de executive-kolleger, jeg sparrer med og rådgiver i forhold til deres bestyrelsesposter. Undervisningen er akademisk funderet, men alligevel meget praktisk og anvendelig, og allerede efter første modul i Danmark benyttede jeg læring fra programmet. Endelig har jeg fået et fantastisk netværk af ligesindede bestyrelsesfolk, som jeg virkelig kan trække på – på mange forskellige fronter."

Dorthe Håhr Dupont

Head of Nordea Ventures

Nordea

"Jeg har fået et særdeles godt udbytte af Executive Board Programme INSEAD og er meget begejstret. Jeg rådgiver både ledergrupper og bestyrelser i min konsulentvirksomhed, og i den sammenhæng havde jeg behov for ny inspiration og viden inden for nogle internationale rammer. Udover at få de formelle juridiske regler på plads, blev jeg styrket i de elementer, der bidrager til et effektivt bestyrelsesarbejde og skaber de bedste forudsætninger for at træffe nogle kvalitative beslutninger. Fortune 500-virksomheder tager det alvorligt, når de taler om ‘a diverse workforce’ som en af nøglerne til vækst og succes i ikke-udviklingslande i fremtiden - og i forlængelse heraf har INSEAD selvsamme indgangsvinkel til sammensætningen af fremtidens bestyrelser. Således blev jeg især inspireret af – og styrket i de områder, som omhandlede diversitet, gruppedynamikker i bestyrelserne, indsigten i ‘the hidden traps in decision making’ og risikominimering samt langsigtet shareholder value-creation i forskellige selskabsformer. Desuden tog jeg helt konkrete værktøjer med hjem ift. at sætte rammerne for bestyrelsesarbejdet fremadrettet og ikke mindst idéen om at systematisere en evaluering heraf. Alt i alt vender jeg derfor hjem med masse af inspiration, en opgraderet værktøjskasse og et fantastisk netværk af dygtige folk med forskellige indgangsvinkler og erfaringer, som jeg ser en kæmpe værdi i at kunne sparre med i fremtiden. Sammenfattende havde de internationale undervisere en inspirerende tilgang til bestyrelsesarbejdet, og programmets simuleringer af realistiske ‘business cases’ undervejs gav en rigtig god sammenhæng mellem teori og praksis – og en masse blod på tanden. Det kan klart anbefales!"

Lise Vestergaard

Executive Business Consultant

Vestergaard Consulting

"Executive Board Programme er en særdeles inspirerende bestyrelsesuddannelse på et højt fagligt niveau. Hele programmet, både med henblik på det faglige indhold, underviserne og den praktiske gennemførelse, har virkelig været godt – alt kørte efter en snor. Personligt har jeg en ambition om, inden for en overskuelige fremtid, at bevæge mig fra udelukkende at fokusere på CEO-rollen til også at gå ind i bestyrelsesarbejde. I den sammenhæng har programmet klædt mig på og givet mig et godt fundament til at tage det næste vigtige skridt. Noget af det, der har været allervigtigst for mig i programmet, er den viden, jeg har fået omkring corporate governance-modellen, de juridiske og lovgivningsmæssige aspekter samt bestyrelsens rolle ift. direktionen. Jeg satte desuden stor pris på de mange gode og håndgribelige cases, der blev præsenteret og ikke mindst simuleringen, hvor vi rent faktisk afholdt et helt konkret og virkelighedsnært bestyrelsesmøde. Sessionerne med Stanislav Shekshnia og de andre professorer på INSEAD er måske nogle af de bedste undervisningsoplevelser, jeg har haft, og internt i gruppen havde vi desuden nogle virkelig gode diskussioner og sparringer omkring bestyrelsesfaglige temaer – så også i et netværksperspektiv har programmet været en stor en succes for mit vedkommende."

Allan Karlsen

CEO

AON

"Executive Board Programme er – uden sammenligning – den bedste bestyrelsesuddannelse, jeg har deltaget i – og jeg har prøvet lidt forskelligt. Både forløbet i Kolding og på INSEAD i Frankrig var helt fantastisk. Ikke mindst emnet som handler om, hvordan man får en bestyrelse til at spille sammen med virksomhedens CEO, var meget spændende. Men også undervisningen i shareholder-value, som handler om, hvor vigtigt det er, at man formår at tænke langsigtet, var virkelig en øjenåbner. Både det generelle faglige niveau og niveauet på underviserne har i allerhøjeste grad imponeret. Det er ikke ofte, at man afslutter en uddannelse, hvor man tænker ”her er der ikke noget at sætte fingeren på”, men det er altså konklusionen i dette tilfælde. Vekslingen mellem teori, praktiske cases og film – det hele sad ”lige i skabet”. Den viden, jeg har fået, kan jeg anvende umiddelbart i et par af de bestyrelser, jeg sidder i internt i COWI. Men jeg har også ambitioner om at opbygge et bestyrelses-CV og finde nogle bestyrelsesposter i løbet af et år eller to. Med Executive Board Programme i bagagen, har jeg stor tro på, at det vil lykkes."

Michael Bindseil

Regional Vice President

COWI

"Jeg har virkelig fået mine forventninger indfriet. Rent fagligt ligger Executive Board Programme INSEAD på et højt og inspirerende niveau, og underviserne er helt i top. De formår med stærk indlevelse at levere en undervisningsoplevelse ud over det sædvanlige. Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig hjem, handler om, hvordan man optimerer og organiserer bestyrelsesarbejde, således at det bliver så effektivt og produktivt som muligt. Men også emnet omkring bestyrelsesformandens rolle, at vedkommende er en facilitator og sparringspartner for direktionen – ikke en ”beslutningstager”, har været særdeles udbytterigt. Jeg har fået en lang række vigtige strategiske og praktiske input til bestyrelsesarbejde, som er direkte anvendelige i de bestyrelser, jeg er en del af – både i rollen som CEO og i rollen som bestyrelsesformand. Hele forløbet har været en stor fornøjelse, og hertil kommer, at det var særdeles givende og interessant at være sammen med en så dygtig og inspirerende gruppe af bestyrelsesfolk."

Jesper Kristensen

CEO/indehaver

REKA GRUPPEN

"Executive Board Programme er en bestyrelsesuddannelse på et højt fagligt niveau, som har klædt mig på til at udføre et endnu mere effektivt bestyrelsesarbejde og givet mig en række værdifulde redskaber i forhold til at sparre med min bestyrelse. At være på INSEAD i Frankrig var enormt inspirerende. Det er ikke ofte, man oplever at være i et læringsmiljø en hel uge, hvor man kan dedikere sig 100 procent til et emne. Det er et aspekt, der giver en særdeles god grobund for læring. Noget af det vigtigste, jeg har taget med mig hjem, er det som handler om, hvad en bestyrelse virkelig bør beskæftige sig med samt rollefordelingen mellem direktøren og bestyrelsen. Både teorien, de praktiske eksempler og værktøjerne har i allerhøjeste grad givet mig nogle nye kompetencer, som jeg kan anvende direkte i min CEO-rolle i bestyrelsen i Link Logistics, men som jeg også forventer at få stor gavn af i forhold til eventuelle fremtidige bestyrelsesposter. Afslutningsvis sætter jeg stor pris på det netværk af interessante og inspirerende mennesker, jeg har fået via uddannelsen."

Anders Martens

CEO

Link Logistics

"«Jeg valgte Executive Board Programme fordi utdanningen går dypere og mer spesifikt inn i styrearbeidet enn andre utdanninger, tilbyr reel fordypning i relevante problemstillinger og har fokus på styringsmodellene. Utdanningen har utvilsomt gjort en stor forskjell for meg, både som leder og styreleder.»"

Audun Bø

Konserndirektør Produkt og marked

Eika Gruppen AS

"«Deltakelse på Insead Executive Board Programme har vært en vitamininnsprøyting. For meg som CEO i et større konsern med lang fartstid har programmet betydd påfyll av ny kunnskap, møter med inspirerende mennesker og unike erfaringer på et internasjonalt høyt nivå som har utfordret meg til å møte fremtiden med en offensiv tilnærming. Det å gå igjennom Insead Executive Board Program gjør meg utvilsomt mer kompetent til å utøve styrefunksjoner nasjonalt og internasjonalt.»"

Tom Nysted

CEO

Agder Energi

"«Gjennom Executive Board utdannelsen har jeg styrket mitt grunnlag for utøvelse av styrearbeid, og blitt en bedre beslutningstaker.»"

Grete Aspelund

Adm. Direktør

Sweco Norge

"Jeg kendte Scandinavian Executive Institute, da jeg allerede havde taget min lederuddannelse hos dem, så jeg vidste, at de var topprofessionelle. Det er meget vigtigt for mig, at få inspiration udefra, også i forhold til, hvordan man gør tingene uden for Danmarks grænser. At det så sker i samarbejde med en af de førende business-schools i verden er et stort plus. INSEAD var et stærkt kort i et kursus, der var som skræddersyet til at hjælpe en som mig, der gerne ville forbedre mine kompetencer i bestyrelseslokalet"

Morten Laursen

Senior Legal Advisor

MHI Vestas

"CULT går i disse år fra iværksættervirksomhed til innovativ international drikkevarevirksomhed, og det er vigtigt for os, at skabe en ”Best of Class” bestyrelse, for at føre CULT koncernen igennem dette løft. Med Executive Board Programme har jeg fået særdeles brugbare værktøjer til mit fremtidige bestyrelsesarbejde og udviklingen af vores virksomhed. Koblingen mellem dygtige professorer og case-baseret arbejde gav implementer-bar viden, og en fantastisk energi. Den viden jeg fik med hjem, kom i spil med det samme. Jeg anvender nu disse værktøjer både i mit bestyrelsesarbejde, men også i organisationen til dagligt."

Henrik Overgaard

CEO / Managing Director

CULT A/S

"Enrico Krog Iversen er tidligere CEO og ejer af Universal Robots samt bestyrelsesmedlem i mange danske virksomheder. “Med Executive Board Programme har jeg opgraderet min strategiske værktøjskasse og fået fokus på procedurer og simple værktøjer, der højner den indsats, jeg yder som bestyrelsesmedlem."

Enrico Krog Iversen

CEO

Universal Robots

"Undervisningen, både i Danmark og på INSEAD i Frankrig, er på et højt fagligt og stærkt inspirerende niveau. Den kombineres og balanceres godt med pre-readings, case-studies, foredrag og workshops. Executive Board Programme har inspireret mig til at afprøve nye metoder og styrket mit professionelle netværk med spændende topledere fra andre brancher."

Jan Heltborg

Underdirektør

TDC Group A/S Operations

"Med Executive Board Programme fandt jeg endelig en uddannelse, hvor jeg igen og igen kan finde inspiration til udviklingen af vores virksomhed."

Henrik Karup Jørgensen

CEO / Adm. direktør

Nopa Nordic A/S

"Uddannelsen har givet mig god inspiration både i rollen som koncernchef og i rollen som bestyrelsesformand. Specielt modulet på INSEAD blev leveret af excellente professorer med et godt fodfæste i erhvervslivet."

Per Thau

Koncernchef Dagrofa

Bestyrelsesformand for Dagrofa Logistik m.fl.

Flere udtalelser fra tidligere deltagere på Executive Board Programme

Morten Kjærgaard – Bestyrelsesformand – Kjærgaard A/S
Dariush Rezai – President, Mobile communication – Eltel Group
Bente Hyldahl Fogh – Adm. direktør – Lægeforeningen
Frida Frost – Formand – Ingeniørforeningen IDA
Kalle Hvidt Nielsen – Adm. direktør – Topsil
Stig Andersen – Administrerende direktør/CEO – Klarlund A/S
Ole Wamsler – CEO – Adm. Direktør, Pitzner
Sonja Karaoglan – Country Manager – Agria Dyreforsikring
Carsten Haerup Christensen – Vice President – Carlsberg A/S
Birthe Christiansen – Nic. Christiansen Gruppen
Peter Zinck – CEO, Orloff Detail A/S
Henrik Knudsen – CEO, 2Care4 Generics
Knud Hjort-Madsen – CEO Modern Division – DK Company Vejle A/S
Thomas Boll Matthiesen – Direktør for Koncernudvikling – NRGI
Helle Størum – Associate Director of Business Development – ZEALAND Pharma