Leading Strategic Change

Toplederprogram i samarbejde med INSEAD

Et internationalt toplederprogram for dig der ønsker at få succes med at eksekvere på ambitiøse strategier og transformationsprojekter.

Leading Strategic Change-programmet giver dig en dyb indsigt i alle vigtige facetter af en succesfuld strategieksekvering samt en lang række værktøjer og modeller, som du kan tage med hjem og anvende direkte i din egen virksomhed eller organisation. På et koncentreret forløb over fem dage på INSEAD vil du få inspiration, indsigt og værktøjer til at bygge bro mellem den rationelle strategi og den virkelige verden – der hvor strategierne virkelig skal stå sin prøve. Programmet vil klæde dig på til at håndtere tunge strategieksekveringsprocesser og transformationsprojekter.

Læs mere om underviserne her

Udbytte af Leading Strategic Change

Programmet vil give dig grundlaget for at få succes med strategiimplementering og transformation. Du bliver i stand til at:
• evaluere om du har en levedygtig strategi, der er klar til eksekvering
• udarbejde realistiske planer for eksekvering
• identificere de skjulte barrierer i din organisation
• forstå hvordan du overvinder disse barrierer
• håndtere de psykologiske forhindringer, der eksisterer mellem projektets interessenter
• tilegne dig de ledelsesmæssige færdigheder, dette kræver af dig og dit team
• opbygge et kontinuerligt system for læring

Deltagerprofil
Leading Strategic Change-programmet er designet for ledere med et betydeligt ledelsesansvar, som har en særlig interesse for at få succes med at gennemføre ambitiøse strategier eller forandringsprojekter. Programmet er ideelt for tidligere deltagere af vores Executive Management Programme INSEAD og fungerer særdeles godt som en overbygning på dette program.

Programmet er designet med henblik på at give et relevant udbytte for disse profiler:
• Topledere, som har behov for en gennemgående indsigt i strategiimplementering
• Ledere, som er trådt ind i en tungere lederstilling med fokus på at implementere ambitiøse forandringer
• Direktører og topledere, som søger personlig inspiration og nye metoder til at transformere deres organisation
• Rådgivere, konsulenter og HR-ansvarlige, som arbejder med strategiimplementering og organisationsudvikling

Giv direktionen et fælles udgangspunkt

Programmet er desuden en oplagt mulighed for ledelsesteams og direktioner, der ønsker en ensartet referenceramme og tilgang til løsning af virksomhedens udfordringer knyttet til strategieksekvering og transformationsprojekter. Der er mulighed for at have flere deltagere fra samme virksomhed på samme hold eller for at sende team- eller direktionsmedlemmer afsted på uddannelsen i mindre grupper eller enkeltvis.

Hvad gør du nu?

Bestil programmet for Leading Strategic Change og få et mere detaljeret indblik i uddannelsens indhold, forløb og undervisere.

Du kan bestille programmet hos Jonna Runge, Scandinavian Executive Institute på jr@se-institute.dk eller ring +45 2485 7797 for yderligere oplysninger.