Det siger kommende deltagere om
Leading Strategic Change INSEAD

Læs om hvorfor kommende deltagere har valgt Leading Strategic Change INSEAD

Henrik Karup Jørgensen

CEO, Nopa Nordic A/S

Henrik Karup Jørgensen, der er CEO i Nopa Nordic A/S, en markedsledende private lable-producent inden for rengøring, vaskemidler og personlig pleje – og med en ultraskarp miljøprofil, er tilmeldt efterårets første forløb af Leading Strategic Change INSEAD.

LÆS MERE...

– Jeg har tidligere deltaget på både toplederprogrammet Execeutive Management Programme og bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme, og her føler jeg dybest set, at jeg møder de bedste af de bedste professorer. Så skal jeg – i en travl hverdag – bruge tid og penge på at videreuddanne mig, vil jeg være sikker på, at det er i samarbejde med en professionel part. Det er altså tredje gang, at jeg vælger et INSEAD-program i samarbejde med Scandinavian Executive Institute, udtaler Henrik Karup Jørgensen og fortsætter:

– I 2020 står vi i Nopa Nordic over for en omfattende gennemgang af vores grundstrategi for den kommende periode, og timingen var derfor perfekt. Jeg forventer at få tilført nogle opdaterede værktøjer og metoder inden for strategieksekvering og få inspiration, som jeg kan få nytte af i den forestående proces. Jeg har stor tro på, at programmet vil give mig en tur op i ”helikopteren”, så jeg får set det hele lidt oppefra og udefra, hvilket kan have stor værdi i relation til strategiarbejdet – og ikke mindst i forhold til eksekveringsprocessen, slutter han.

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Leading Strategic Change INSEAD

Sidder du som HR-ansvarlig og søger oplysninger på vegne af din organisation?
JaNej

Tilmelding til nyhedsbrev?
Ja tak!

Jeg bekræfter hermed, at SEI må kontakte mig på telefon eller e-mail med yderligere information om uddannelsen

Oplysningerne håndteres fortroligt og videregives ikke.