Leadership Acceleration Programme

Lederuddannelse i samarbejde med IMD

Leadership Acceleration Programme er en intensiv, international lederuddannelse, der styrker både dine faglige og personlige kompetencer.

Programmet fokuserer på lederskab, strategi, digitalisering og eksekvering og giver dig konkrete værktøjer og anvendelig viden til både at varetage og udvikle din rolle som leder. Gennem praktisk orienteret undervisning med relevante businesscases og løbende sparring med førende undervisere og de øvrige deltagere får du forankret din viden med afsæt i din dagligdag.

Giv lederne et fælles udgangspunkt

Uddannelsen er også en oplagt mulighed for ledergrupper eller lederteams, der ønsker en ensartet referenceramme og tilgang til løsning af både egne og virksomhedens strategiske og ledelsesmæssige udfordringer. Der er mulighed for, at flere fra samme virksomhed deltager på samme hold eller for at sende teams afsted på uddannelsen i mindre grupper eller enkeltvis.

programindhold
Tip en kollega

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om lederuddannelsen Leadership Acceleration Programme IMD

Deltagerprofil

Den typiske deltager har nogle års ledererfaring og ambitioner om at videreudvikle sine ledelsesmæssige resultater samt et ønske om at tage et større medansvar for udvikling og strategieksekvering. Vedkommende har desuden potentiale til – og ambitioner om – at få et større ledelsesmæssigt ansvar.

Typiske stillingsbetegnelser kan være funktionsleder inden for fx salg, marketing, økonomi eller HR, projektleder eller direktør for en mindre virksomhed. Deltageren kan også være iværksætteren, der har behov for en ledelsesmæssig og strategisk ballast med henblik på at bringe sin virksomhed op på næste niveau.

Det siger vores deltagere

Udbytte af Leadership Acceleration Programme

Programmet vil styrke din ledelsesmæssige rolle og giver dig:

 • en international lederuddannelse tilpasset skandinavisk ledelse, kultur og læringsstil
 • undervisning og sparring med internationalt anerkendte undervisere
 • en styrkelse af såvel dine faglige som dine personlige lederevner
 • indsigt i hvordan du videreudvikler dine personlige styrker i din fremtidige lederrolle
 • evnen til at motivere og engagere dine medarbejdere og kolleger
 • indsigt i valg af forretningsmodeller i forhold til konkrete strategiske udfordringer
 • strategisk indsigt, der gør dig til en kvalificeret sparringspartner for virksomhedens topledelse
 • personlig coaching og diplom fra IMD, en af verdens førende business-skoler
 • et professionelt netværk og en fælles referenceramme med andre ledere
Datoer for næste forløb

En god investering for virksomheden

En lederuddannelse er en god investering for din virksomhed, som kan regne med at få følgende positive afkast af, at du deltager i Leadership Acceleration Programme:

 • En endnu mere kompetent leder, der har redskaber og mind-set til at tackle udfordringer proaktivt
 • En leder, der ved, hvordan man udvikler potentialet blandt andre talentfulde medarbejdere
 • En kvalificeret sparringspartner på udformning og valg af både strategier og eksekvering i virksomheden
 • En inspireret leder, der er klar til at påtage sig nye og større udfordringer i virksomheden
Bestil materiale

Efteruddannelse – “et must” for fremtidens succesfulde ledere

Efteruddannelse bliver mere og mere vigtigt for dig, der ønsker at følge med tiden, og som har ambitioner om at udvikle din egen lederkarriere. At sørge for at du er fagligt opdateret inden for ledelsesområdet, er helt essentielt – og indebærer en række positive effekter: Du øger din værdi på jobmarkedet, du gør dig selv endnu mere attraktiv, blandt andet i relation til lønforhandlinger, du opdaterer dine kompetencer i takt med organisationens behov og den dag du eventuelt vurderer et jobskifte, kan uddannelsen også vise sig at være særdeles nyttig.

Du kan eventuelt benytte MUS-samtalen til aktivt at fokusere på, at din udvikling også er et positivt bidrag til virksomhedens udvikling. Og vær konkret: Giv din leder gode og relevante eksempler på hvilke uddannelser, som kan løfte din kompetence til gavn for virksomheden. Fremhæv de succeser og resultater, du allerede har opnået og argumenter for, at efteruddannelse er en væsentlig parameter i forhold til at fortsætte den gode udvikling.

Bestil materiale

Hør IMD-Professor Howard Yu fortælle om hvorfor digitalisering er et vigtigt emne på uddannelsen.

Programdirektør og professorer

Leadership Acceleration Programme IMD har en række spændende undervisere. Programdirektør for uddannelsen er Mark Greeven, der er professor i innovation og strategi på Igennem et årti har han opbygget erfaring inden for forskning, undervisning og rådgivning i Kina, hvilket gør ham i stand til at hjælpe virksomheder med innovation i en turbulent verden. Desuden har han samarbejdet med innovative kinesiske virksomheder samt multinationale nyskabende virksomheder for at udforske nye måder hvorpå, man kan organisere og understøtte innovation samt designe økosystemer.

Læs mere om underviserne

Kommende hold

Maj 2020 - Leadership Acceleration Programme
ModulDatoSted
Modul 14. – 6. maj 2020Kolding, Danmark
Modul 2GLC uge 22-25 og 35-38Global Learning Center Online
Modul 330. september – 2. oktober 2020IMD, Lausanne, Schweiz
Tilmeld dig

Praktisk information

På Modul 1 er der reserveret indkvartering på Hotel Koldingfjord, hvor undervisningen også foregår. På Modul 3, der foregår på IMD i Lausanne, Schweiz, er der reserveret indkvartering på et hotel tæt på universitetets campus. Vi sørger for at booke hotel og forplejning, så du kommer til at bo sammen med de øvrige på holdet. Hotel og forplejning er ikke med i uddannelsesprisen, men afregnes særskilt.

Du sørger selv for at bestille flybillet til Geneve samt tog videre til Lausanne. Vi anbefaler en række flytider, som du kan vælge mellem.
Uddannelsesgebyret for Leadership Acceleration Programme er 67.475 kr. ex. moms. Hertil kommer udgifter til hotel, forplejning, transport i Schweiz samt flyrejse til Geneve.

Læs mere

FAQ

Før man starter på en ny uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål, som kommer op. Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med hvilke spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis efter afsluttet uddannelse, kan være nogle af de spørgsmål, du gerne vil have svar på. I denne FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på vej.

Få svar på dine spørgsmål