Leadership Acceleration Programme

Leadership Acceleration Programme

Lederuddannelse – bliv en uvurderlig sparringspartner for topledelsen og for den strategiske udvikling af din virksomhed.

Er du på jagt efter en lederuddannelse, der kan bringe dig op på et højt fagligt niveau? Som kan give din lederkarriere en kickstart og gøre dig til en værdifuld sparringspartner for topledelsen i din virksomhed? I givet fald er Leadership Acceleration Programme det rette valg for dig.

Leadership Acceleration Programme En intensiv, international lederuddannelse, der styrker både dine faglige og personlige kompetencer. Programmet fokuserer på lederskab, strategi og eksekvering og giver dig konkrete værktøjer og anvendelig viden til både at varetage og udvikle din rolle som leder. Gennem praktisk orienteret undervisning med relevante businesscases og løbende sparring med førende undervisere og de øvrige deltagere får du forankret din viden med afsæt i din dagligdag.
Du bliver klædt på med de nyeste modeller og begreber inden for strategiudvikling, lærer at skabe en effektiv proces for eksekvering og via effektiv kommunikation at engagere andre interessenter.

 

10 konkrete fordele ved Leadership Acceleration Programme

Du får blandt andet:

 1. en international lederuddannelse tilpasset skandinavisk ledelse, kultur og læringsstil
 2. undervisning og sparring med internationalt anerkendte undervisere. Læs mere om underviserne her
 3. styrkelse af såvel dine faglige som dine personlige lederevner
 4. indsigt i hvordan du videreudvikler dine personlige styrker i din fremtidige lederrolle
 5. evnen til at motivere og engagere dine medarbejdere og kolleger
 6. valg af forretningsmodeller i forhold til konkrete strategiske udfordringer
 7. eksekvering af forretningsmodeller og strategiske tiltag
 8. strategisk indsigt, der gør dig til en kvalificeret sparringspartner for virksomhedens topledelse
 9. personlig coaching og diplom fra IMD, en af verdens førende business schools
 10. et professionelt netværk og en fælles referenceramme med andre ledere. Læs mere om Executive Forum her

 

Sådan gik det vores deltagere

En analyse blandt deltagerne på det første hold af Leadership Acceleration Programme viste, at 55 procent af dem avancerede til tungere stillinger inden for det første år efter uddannelsen. 81 procent avancerede inden for samme virksomhed, som havde sendt dem afsted på uddannelsen.

Efteruddannelse – “et must” for fremtidens succesfulde ledere

Efteruddannelse bliver mere og mere vigtigt for dig, der ønsker at følge med tiden og som har et ønske om at udvikle din egen lederkarriere. At sørge for at du er fagligt opdateret inden for ledelsesområdet er helt essentielt – og indebærer en række positive effekter:

 

 • du øger din værdi på jobmarkedet
 • du gør dig selv endnu mere attraktiv, blandt andet i relation til lønforhandlinger
 • du opdaterer dine kompetencer i takt med organisationens behov
 • du vil stå endnu stærkere den dag, du eventuelt vurderer et jobskifte

 

Brug eventuelt MUS-samtalen til aktivt at fokusere på, at din udvikling også er et positivt bidrag til virksomhedens udvikling. Og vær konkret: Giv din leder gode og relevante eksempler på hvilke uddannelser, som kan løfte din kompetence til gavn for virksomheden. Fremhæv endvidere de succeser og resultater, du allerede har opnået og argumenter for, at efteruddannelse er en væsentlig parameter i forhold til at fortsætte den gode udvikling.

Uddannelsen er en god investering for virksomheden

For at få din leder med på idéen om at investere i din efteruddannelse og videre udvikling kan du endvidere fremhæve, at virksomheden får følgende positive afkast på din lederuddannelse med deltagelse i Leadership Acceleration Programme:

 • en endnu mere kompetent leder, som har redskaber og mindset til at tackle udfordringer proaktivt
 • en leder, der ved, hvordan man udvikler potentialet blandt andre talentfulde medarbejdere
 • en kvalificeret sparringspartner på udformning og valg af både strategier og eksekvering i virksomheden
 • en inspireret leder, der er klar til at påtage sig nye og større udfordringer i virksomheden

 

Giv ledergruppen et fælles udgangspunkt

Uddannelsen er også en oplagt mulighed for ledergrupper, der ønsker en ensartet referenceramme og tilgang til løsning af både egne og virksomhedens strategiske udfordringer. Der er mulighed for at have flere deltagere fra samme virksomhed på samme hold eller for at sende medlemmerne afsted på uddannelsen i mindre grupper eller enkeltvis.

 

Hvad gør du nu?

Bestil programmet for Leadership Acceleration Programme og få et mere detaljeret indblik i uddannelsens indhold, forløb og undervisere.

Kontakt Senior Consultant, Rune Raun Jensen, Scandinavian Executive Institute på rrj@se-institute.dk eller +45 2147 2092 for yderligere oplysninger.