Leadership Acceleration Programme

Uddannelsesforløb

en koncentreret og professionel lederuddannelse for fremtidens ledere

En uddannelse i konstant udvikling – 3 inspirerende moduler

Leadership Acceleration Programme er en koncentreret og professionel lederuddannelse for fremtidens ledere. Uddannelsen udvikles løbende i samarbejde med førende professorer fra en af verdens mest anerkendte business schools, schweiziske IMD, og ledere fra skandinaviske virksomheder.

Udviklingen sikrer, at der til enhver tid er fokus på den nyeste og mest relevante viden kombineret med brugbare strategiske og ledelsesmæssige værktøjer. Alt sammen for at sikre, at du med det samme kan bringe dine færdigheder fra uddannelsen i spil hjemme i virksomheden.

 

Digitalisering er en del af lederuddannelsen

Digitalisering og digital ledelse er en del af agendaen på Leadership Acceleration Programme, da emnerne har en enorm stor betydning og relevans for de ledere, der ønsker at følge med i den digitale udvikling.

Digitaliseringsemnet er udviklet i samarbejde med professorerne fra IMD Business School – nogle af de bedste eksperter inden for dette fagområde i europæisk sammenhæng. Som deltager kan du se frem til at få en indgående og omfattende forståelse for digitalisering og digital ledelse. Du får både det overordnede ”helikopterperspektiv”, men du kommer også hjem med helt konkrete og håndgribelige modeller og værktøjer, så du er i stand til at eksekvere på den digitale strategi fra dag et.

Mød underviseren i digitalisering – Professor Howard Yu

 

Modul 1: Strategi – Lederskab – Kommunikation

Vi gennemgår de nyeste modeller og begreber inden for strategiudvikling. Du lærer, hvordan du skaber en struktureret og effektiv proces for eksekvering af strategien i din organisation, og hvordan du positionerer dig selv som en værdifuld sparringspartner i strategiprocessen.

Modulet giver dig også en dybere indsigt i dine personlige styrker og svagheder som leder og  kommunikator. Samtidig  ser vi på, hvordan du motiverer og engagerer resten af organisationen gennem effektiv kommunikation.

Varighed: 3 dage

Sted: Kolding, Danmark

Undervisere: Björn Lindbäck og Jesper Klit

 

Modul 2: ONLINE – 8 uger – Lederskab og Strategi

På baggrund af undervisningen på Modul 1 udbygger vi din strategiske værktøjskasse yderligere. Igennem cases og problemstillinger, som du løser alene eller sammen med andre deltagere, styrker du dine evner til at træffe de rette strategiske valg. På modulet fokuseres endvidere på, hvordan du kan udvikle dine lederevner, så du kan skabe engagement, håndtere konflikter og udfolde potentialet hos dig selv og andre.

Hver uge gennemføres opgaver, som IMD giver dig kvalificeret og individuel feedback på.

Varighed: 8 uger

Tidsforbrug: 5-6 timer pr. uge

UndervisereGeorge Kohlrieser og Paul Strebel

 

Modul 3: Innovation – Strategi – Digitalisering

På Modul 3 går vi tæt på verdens mest innovative virksomheder. Vi undersøger, hvilken lederadfærd og hvilket organisatorisk set-up, der skaber de bedste rammer for at udvikle nye idéer og omkostningseffektiv drift.

Du får indsigt i personlighedsprofiler og ledelsesstile og arbejder videre med motivering og mobilisering af din organisation.

Du vil også få indgående forståelse for digitalisering og digital ledelse – både det overordnede ”helikopterperspektiv”, men også helt konkrete og håndgribelige modeller og værktøjer, så du er i stand til at eksekvere på den digitale strategi fra dag et.

Varighed: 3 dage

Sted: IMD, Lausanne, Schweiz

UndervisereJohn WalshBill FisherGinka Toegel og Howard Yu

 

Certifikat og stærkt netværk

Efter uddannelsen får du:

  • et certifikat fra IMD
  • medlemskab af IMD’s Alumne-netværk
  • adgang til Executive Forum, som er Scandinavian Executive Institute’s eksklusive netværk af topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer.