Leadership Acceleration Programme

Udtalelser

Det siger vores kunder

Bliv inspireret af nogle af vores tidligere deltagere og læs om deres oplevelse

"Der er ikke tvivl om, at Leadership Acceleration Programme er et særdeles professionelt og godt fagligt funderet program med meget dygtige og dedikerede professorer. Jeg var optaget af at få et fagligt påfyld i forhold til både strategi og lederskab og er i allerhøjeste grad blevet udfordret inden for disse fagområder. Læringskurven var stejl, og jeg føler at programmet har bidraget positivt i relation til den rolle, jeg har i de to forskellige ledergrupper, jeg i dag indgår i. Jeg er blevet meget stærkere i min kommunikation, har fået større faglig selvtillid og er blevet bedre til at få mine budskaber ud. Så overordnet føler jeg helt klart, at uddannelsen har banet vejen for mig til at spille en mere væsentlig rolle i de to ledergrupper."

Vivi Have

Finance Manager

Velux

"Leadership Acceleration Programme har tilført fornyet energi til både mig og min organisation. De ting, jeg har lært, har jeg ugentligt inde på min “radar”. Forløbet har givet mig et strategisk mindset, og mine tanker og idéer har fået nogle ”kasser og modeller”, jeg har kunnet putte dem ned i. Jeg har fået en forøget bevidsthed og selvindsigt i forhold til en række ledelses- og kommunikationsmæssige emner samt nogle helt konkrete redskaber i relation hertil, som er direkte anvendelige i min arbejdshverdag. Overordnet har programmet helt klart gjort mig til en mere bevidst leder og kommunikatør, hvilket har givet mig en mere struktureret tilgang til mit arbejde. Dette er i allerhøjeste grad et læringsforløb, man kan bruge i praksis, og det er mit mål, at jeg senere hen også vil deltage i Executive Management Programme-uddannelsen."

Bo Iversen

Head of Export Sales

Midsona Danmark/Urtekram

"En lederuddannelse på højt niveau, hvor man prioriterer både det personlige lederskab og den personlige udvikling kombineret med stærke hands on, strategiske værktøjer, som sikrer, at man har den komplette pakke til at skabe fremtidsorienteret virksomhedsudvikling og have stærke ansatte omkring sig."

Thomas Dueholm Marcher

Brand Manager

Rynkeby

"LAP er et yderst relevant og velstruktureret forløb, der har haft fokus på strategi og ledelse. Det strategiske forløb har været med til at udvide min horisont, og jeg har efterfølgende anvendt både redskaber og indhold fra forløbet konkret i min dagligdag. Med ledelsesdelen har jeg været på en spændende, personlig rejse, der har synliggjort betydningen og vigtigheden af at være en dygtig leder. Et super forløb!"

Dagmar Top Haustrup

Director, Marketing & Business development

RICE A/S

"IMD Leadership Acceleration Programme har været meget udviklende og har styrket min faglige værktøjskasse i discipliner som ledelse, kommunikation og strategi. Uddannelsen er meget hands-on med konkrete modeller, som jeg allerede har taget i brug i mit daglige arbejde. Også de 8 ugers E-learning var meget værdifulde, og jeg værdsatte især samspillet med mine medstuderende omkring opgaveløsning og den løbende feed-back på opgaverne fra de tilknyttede IMD coaches. Ingen tvivl om at der skal gøres en indsats, men jeg synes samtidig, at undervisningsforløbet er godt sammensat og tilpasset en travl hverdag med job, rejser og en familie, som også skal passes. Sammenlignet med andre lederuddannelser, som jeg har deltaget på, ligger kvaliteten af professorerne på IMD helt klart i top, både rent fagligt og i den måde de formidler budskabet på."

Stig Gudmundsen

International Salgschef

Cryptera A/S