Undervisere Leadership Acceleration Programme

Bliv udfordret og inspireret

Mød nogle af verdens førende professorer og erfarne eksperter

Læs mere om underviserne.

Hør IMD-Professor Howard Yu fortælle om hvorfor digitalisering er et vigtigt emne på uddannelsen.

Björn Lindbäck

Senior Partner & Adviser, XLNS Consulting Group AB

Bjørn H. Lindbäck (1961) er en anerkendt underviser i strategi og har stor erfaring med strategi i både udøvende og rådgivende stillinger. Han rådgiver virksomheder og organisationer i projekter og opgaver og har siden 1987 dedikeret sit arbejde til strategi på globalt plan. Björn Lindbäck har en B.Sc. i Business Administration fra Lunds Universitet i Sverige og en global certificering som Management Consultant (CMC). Han har også en Kaplan-Norton Master Class-certifikat i “Strategy Management & Execution”.

Du kan læse mere om Björn Lindbäck her

Jesper Klit

CEO & Kommunikationsrådgiver

Jesper Klit er en af de mest populære og inspirerende europæiske foredragsholdere inden for kommunikation og lederskab. Han er CEO hos Jesper Klit & Partners og har tidligere arbejdet på Weekendavisen, TV2 og på Nordisk Film TV, hvor han var CEO i seks år.

Han har specialiseret sig i udvikling af personlig kommunikation og gennemslagskraft, medie-coaching og business storytelling og rådgiver virksomheder og ledere i personlig og strategisk kommunikation. Blandt Jesper Klits klienter er flere Fortune 500-virksomheder.

Du kan læse mere om Jesper Klit her

Howard Yu

Professor of Strategy and Innovation at IMD, IMD

Howard Yu vil undervise i digitalisering og digital ledelse på Leadership Acceleration Programme. Og det er ikke ”Mr. Hvem-som-helst”, deltagerne kan se frem til at møde: Yu har de senere år modtaget en lang række priser, senest ”Case Center Award” i 2017 for sit arbejde med emnet ”Big Data – Risks and Opportunities” – en pris, som Financial Times omtaler som ”the business schools Oscars”. I 2015 blev han endvidere udnævnt til en af de 40 bedste business-skole professorer i verden under 40 år.

I 2017 var Howard Yu desuden på Thinkers50 Innovation Award-liste, og i 2018 optrådte han på Thinkers50 Rader-liste over de 30 ledelseseksperter, der mest sandsynligt vil forme fremtiden i forhold til hvordan organisationer ledes.

LÆS MERE...

Howard Yu er opvokset i Hong Kong, og har efterfølgende opnået en doktorgrad fra Havard Business School. Innovation og disruption er nogle af hans fokusområder, med et særligt fokus på teknologisk innovation. Qua opvæksten i Hong Kong har han en særlig indsigt i hvordan udviklingen i Kina og andre asiatiske lande er sammenlignet med vesten.

Howard Yu har publiceret en lang række faglige artikler i akademiske tidsskrifter, og han er desuden en ofte anvendt skribent inden for sit fagområde i eksempelvis New York Times, Harvard Business Review, Fortune, og Financial Times. Derudover bliver han ofte citeret i internationale medier, eksempelvis Reuters, Bloomberg News og Wall Street Journal.

Med Howard Yu som en del af undervisningsteamet på Leadership Acceleration Programme kan deltagerne uden tvivl se frem til en videns-indsprøjtning og undervisningsoplevelse ud over det normale.

John Walsh

Professor of Marketing, IMD

I løbet af sine 14 år som underviser hos IMD har John Walsh været ansvarlig for skræddersyede uddannelser til virksomheder som Caterpillar, Coca-Cola Hellenic, Hilton Hotels Corporation, Kodak og Sony. Udover titlen som Professor of Marketing er han Director for Building on Talent-uddannelsen – en uddannelse for næste generation af ledere.

Professor Walsh fungerer som rådgiver i marketingstrategi, kundeadfærd, prissætning, distribution og markedsresearch inden for vidt forskellige brancher som telekommunikationsbranchen, sundhedsvæsenet, turismeerhvervet, finanssektoren og it-branchen. Han har endvidere skrevet artikler for Financial Times.

Du kan læse mere om Professor John W. Walsh her

George Kohlrieser

Professor of Leadership and Organizational Behaviour, IMD

George Kohlrieser er erhvervspsykolog, professor i ledelse og organisation på IMD og konsulent for globale virksomheder som Accenture, Cisco, Coca-Cola, HP, IBM, Morgan Stanley, Motorola, Nestlé, Nokia og Toyota. Hans forskning, undervisning og konsulentbistand er koncentreret om high performance-ledelse, high performance-teamwork, konfliktløsning, forandringsledelse, dialog og forhandling, coaching, stresshåndtering, balancen mellem arbejde og privatliv samt personlig og professionel udvikling.

Professor Kohlrieser arbejder også som psykolog i politisager og som forhandler i gidselsager og har løst opgaver i mere end 100 lande og på fem kontinenter.

Du kan læse mere om Professor George Kohlrieser her

Ginka Toegel

Professor of Leadership and Organizational Behaviour, IMD

Professor Toegel underviser, faciliterer og forsker i ledelse og menneskers adfærd. Hun er specialist i én-til-én-coaching af ledere og i teambuilding for både offentlige og private topledere. Hendes forskning koncentrerer sig om udvikling af lederskab, følelser i organisationer og coaching.

Ginka Toegel har også været involveret i executive programmer på London Business School og Duke Corporate Education. I 2001 modtog hun London Business School’s Innovation in Teaching Award og i 2006 Major Review Teaching Prize fra London School of Economics.

Du kan læse mere om Professor Ginka Toegel her

Paul Strebel

Professor of Governance and Strategy, IMD

Paul Strebel har i mere end 25 år samarbejdet med bestyrelser og topledelser om udvikling af strategier og løsning af konflikter i bestyrelser. Ud over sine personlige erfaringer som bestyrelsesmedlem har han faciliteret interaktive workshops og seminarer om bedre bestyrelsesarbejde og større strategisk overblik for flere end 50 multinationale virksomheder i Europa, USA, Sydafrika, Mellemøsten og Sydøstasien.

Professor Strebel har to gange modtaget Award for Research on Leadership fra the Association of Executive Search Consultants og har modtaget adskillige anerkendelser for sine casestudier.

Du kan læse mere om Professor Paul Strebel her

Bill Fisher

Professor of Innovation Management, IMD

Bill Fischer er medskaber og en del af ledelsen på IMD’s program Driving Strategic Innovation. Programmet drives i samarbejde med Sloan School of Management på MIT. Professor Fischer er også regelmæssig bidragsyder til klummen The Ideas Business på Forbes.com.

Den britiske avis The Independent har udpeget ham som en af de mest indflydelsesrige business-debattører på Twitter, og også InnovationExcellence.com har udpeget ham som en del af Top 50 Innovation Tweeters. Desuden er han del af InnovationManagement.com’s top 40-liste over bloggere, der beskæftiger sig med innovation.

Du kan læse mere om Professor Bill Fischer her