Undervisere Leadership Acceleration Programme

Bliv udfordret og inspireret

Mød nogle af verdens førende professorer og erfarne eksperter

Læs mere om underviserne.

Hør IMD-Professor Howard Yu fortælle om hvorfor digitalisering er et vigtigt emne på uddannelsen.

Mikael Vest

Grundlægger, strategisk rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem

Mikael Vest er grundlægger af og strategisk rådgiver i Vinderstrategi A/S, og har en mangeårig erfaring indenfor strategi – både i et teoretisk og praktisk perspektiv. Han er medejer og partner i en række erhvervsvirksomheder, og har qua en lang række tidligere direktørjobs en omfattende indsigt og praktisk erfaring med strategi, ledelse og forretningsudvikling.

LÆS MERE...

Mikael Vest er desuden ekstern lektor i strategi på Handelshøjskolen på Århus Universitet, forfatter til bestselleren ”Strategi i vindervirksomheder” og er tidligere udpeget som en af ”Morgendagens Ledere” af Dagbladet Børsen.

Han har desuden deltaget i Executive Board Programme INSEAD, og indehar en lang række bestyrelsesposter, både som bestyrelsesformand og -medlem.

Læs mere om Mikael Vest her

Jesper Klit

CEO & Kommunikationsrådgiver

Jesper Klit er en af de mest populære og inspirerende europæiske foredragsholdere inden for kommunikation og lederskab. Han er CEO hos Jesper Klit & Partners og har tidligere arbejdet på Weekendavisen, TV2 og på Nordisk Film TV, hvor han var CEO i seks år.

Han har specialiseret sig i udvikling af personlig kommunikation og gennemslagskraft, medie-coaching og business storytelling og rådgiver virksomheder og ledere i personlig og strategisk kommunikation. Blandt Jesper Klits klienter er flere Fortune 500-virksomheder.

Du kan læse mere om Jesper Klit her

Howard Yu

Professor of Strategy and Innovation at IMD, IMD

Howard Yu vil undervise i digitalisering og digital ledelse på Leadership Acceleration Programme. Og det er ikke ”Mr. Hvem-som-helst”, deltagerne kan se frem til at møde: Yu har de senere år modtaget en lang række priser, senest ”Case Center Award” i 2017 for sit arbejde med emnet ”Big Data – Risks and Opportunities” – en pris, som Financial Times omtaler som ”the business schools Oscars”. I 2015 blev han endvidere udnævnt til en af de 40 bedste business-skole professorer i verden under 40 år.

I 2017 var Howard Yu desuden på Thinkers50 Innovation Award-liste, og i 2018 optrådte han på Thinkers50 Rader-liste over de 30 ledelseseksperter, der mest sandsynligt vil forme fremtiden i forhold til hvordan organisationer ledes.

LÆS MERE...

Howard Yu er opvokset i Hong Kong, og har efterfølgende opnået en doktorgrad fra Havard Business School. Innovation og disruption er nogle af hans fokusområder, med et særligt fokus på teknologisk innovation. Qua opvæksten i Hong Kong har han en særlig indsigt i hvordan udviklingen i Kina og andre asiatiske lande er sammenlignet med vesten.

Howard Yu har publiceret en lang række faglige artikler i akademiske tidsskrifter, og han er desuden en ofte anvendt skribent inden for sit fagområde i eksempelvis New York Times, Harvard Business Review, Fortune, og Financial Times. Derudover bliver han ofte citeret i internationale medier, eksempelvis Reuters, Bloomberg News og Wall Street Journal.

Med Howard Yu som en del af undervisningsteamet på Leadership Acceleration Programme kan deltagerne uden tvivl se frem til en videns-indsprøjtning og undervisningsoplevelse ud over det normale.

Ina Toegel

Professor i ledelse og organisatoriske forandringer, IMD

Ina Toegel er professor i ledelse og organisationsforandringer på IMD. Hendes undervisning omfatter eksperimentel læring og fokuserer på en række emner – blandt andet selv-ledelse, ledelse af high-performance-teams og organisatorisk forandring. Hendes forskning fokuserer på teamdynamik, organisatorisk forandringsledelse, topleder-teams i ændringsprocesser samt iværksætteri.

Inas programledelse og undervisningserfaring omfatter blandt andet ledelsesprogrammer hos virksomheder som Pirelli, Legrand, UEFA, Bank of Communications, Bayer, Electrolux, ASSA ABLOY, T-Systems, Carlsberg, JTI, Hydro og Tenaris.

Inden professor Toegel blev tilknyttet IMD, underviste hun på Ecole Hôtelière de Lausanne. Hun har en PhD i ledelsen fra INSEAD (Frankrig), en MSc i Management Research fra Saïd Business School, Oxford University (UK) samt en bachelorgrad i økonomi fra Columbia University (USA).

Læs mere om Ina Toegel her

George Kohlrieser

Professor of Leadership and Organizational Behaviour, IMD

George Kohlrieser er erhvervspsykolog, professor i ledelse og organisation på IMD og konsulent for globale virksomheder som Accenture, Cisco, Coca-Cola, HP, IBM, Morgan Stanley, Motorola, Nestlé, Nokia og Toyota. Hans forskning, undervisning og konsulentbistand er koncentreret om high performance-ledelse, high performance-teamwork, konfliktløsning, forandringsledelse, dialog og forhandling, coaching, stresshåndtering, balancen mellem arbejde og privatliv samt personlig og professionel udvikling.

Professor Kohlrieser arbejder også som psykolog i politisager og som forhandler i gidselsager og har løst opgaver i mere end 100 lande og på fem kontinenter.

Du kan læse mere om Professor George Kohlrieser her

Mark Greeven

Professor i innovation og strategi, IMD

Mark Greeven er professor i innovation og strategi på IMD samt programdirektør på Leadership Acceleration Programme IMD. Igennem et årti har han opbygget erfaring inden for forskning, undervisning og rådgivning i Kina, hvilket gør ham i stand til at hjælpe virksomheder med innovation i en turbulent verden. Desuden har han samarbejdet med innovative kinesiske virksomheder samt multinationale nyskabende virksomheder for at udforske nye måder hvorpå, man kan organisere og understøtte innovation samt designe økosystemer. Han taler desuden flydende kinesisk.

LÆS MERE...

Mark er på “2017 Thinkers50 Radar list of 30 next generation business thinkers”, som er en årlig rangering foretaget af Financial Times og anset som en “Oscarpris” inden for ledelse. Han er også forfatter til flere bøger med Kina og innovation som omdrejningspunkt samt en ofte publiceret forsker i internationale akademiske tidsskrifter og verdensdækkende medier.
Mark Greeven har en Ph.d.-grad fra Rotterdam School of Management på Erasmus Universitetet i Rotterdam. Inden han blev tilknyttet IMD, havde han fakultetsstillinger på Zhejiang Universitet i Kina samt på Rotterdam School of Management i Holland.

Læs mere om Mark Greeven her

Paul Strebel

Professor of Governance and Strategy, IMD

Paul Strebel har i mere end 25 år samarbejdet med bestyrelser og topledelser om udvikling af strategier og løsning af konflikter i bestyrelser. Ud over sine personlige erfaringer som bestyrelsesmedlem har han faciliteret interaktive workshops og seminarer om bedre bestyrelsesarbejde og større strategisk overblik for flere end 50 multinationale virksomheder i Europa, USA, Sydafrika, Mellemøsten og Sydøstasien.

Professor Strebel har to gange modtaget Award for Research on Leadership fra the Association of Executive Search Consultants og har modtaget adskillige anerkendelser for sine casestudier.

Du kan læse mere om Professor Paul Strebel her

Bill Fisher

Professor of Innovation Management, IMD

Bill Fischer er medskaber og en del af ledelsen på IMD’s program Driving Strategic Innovation. Programmet drives i samarbejde med Sloan School of Management på MIT. Professor Fischer er også regelmæssig bidragsyder til klummen The Ideas Business på Forbes.com.

Bill Fisher er i 2019 blevet optaget på Thinkers50 Management Hall of Fame-liste. Desuden har den britiske avis The Independent udpeget ham som en af de mest indflydelsesrige business-debattører på Twitter, og InnovationExcellence.com har udpeget ham som en del af Top 50 Innovation Tweeters. Derudover er han del af InnovationManagement.com’s top 40-liste over bloggere, der beskæftiger sig med innovation.

Du kan læse mere om Professor Bill Fischer her

Ginka Toegel

Professor of Leadership and Organizational Behaviour, IMD

Professor Toegel underviser, faciliterer og forsker i ledelse og menneskers adfærd. Hun er specialist i én til én-coaching af ledere og i team building workshops for både offentlige og private topledere. Professor Toegels forskning koncentrerer sig primært om udvikling af lederskab, følelser i organisationer og coaching.

Ginka Toegel har også været involveret i executive programmer på London Business School og Duke Corporate Education. I 2001 modtog hun London Business School´s Innovation in Teaching Award og i 2006 Major Review Teaching Prize fra London School of Economics.