Toplederuddannelse

Toplederuddannelse

Executive Management Programme

Spændende uddannelse med international inspiration til ambitiøse direktører og topledere

På vores toplederuddannelse Executive Management Programme INSEAD får du en solid indsigt i de tendenser, der præger  ledelse og forretningsudvikling gennem unik kobling af strategi, innovation og lederskab. Undervisningen tager udgangspunkt i både teori og praksis og giver grundlag for en opgradering af din virksomheds aktuelle strategi og forretningsmodel. Du vil efterfølgende stå med konkret viden om, hvordan du skaber rammerne for kontinuerlig udvikling og innovation – med andre ord, hvordan du skaber værdi for din virksomhed her og nu.

Ved at anvende relevante cases i undervisningen får du værktøjerne til at identificere konkurrencemæssige fordele, planlægge strategiske alliancer og implementere forandringer i virksomheden. Med ny inspiration til din  ledelsesrolle og mulighed for at afprøve teorier, modeller og teknikker kan du tilgå forretningsudvikling i lyset af branche- og samfundsmæssige forandringer. På den måde bliver undervisningen ikke blot fagligt forankret, men direkte relaterbar til din konkrete rolle som leder.

Uddannelsen giver med sin kombination af skandinaviske erhvervseksperter og internationale businessprofessorer et enestående udsyn. Samtidig skaber læringsmiljøet de bedste rammer for sparring med både professorer og deltagerne, hele tiden med udgangspunkt i uddannelsens tre grundpiller: Strategi, innovation og lederskab.

Højt udbytte

På vores toplederuddannelse får du stort udbytte ift. tidsforbrug og bliver i stand til at skabe forretningsudvikling og vækst gennem:

  • Solid indsigt i de seneste tendenser, der præger ledelse og forretningsudvikling
  • Optimering af din virksomheds aktuelle strategi og forretningsmodel
  • Kontinuerlig udvikling og innovation
  • Identifikation af unikke konkurrencemæssige fordele
  • Planlægning og tilrettelæggelse af strategiske alliancer
  • Ny inspiration til din ledelsesrolle set i lyset af branche- og samfundsmæssige forandringer
  • Forandringer og udvikling samt implementering

Efter endt uddannelse med certifikat fra INSEAD vil du som leder stå tilbage med strategisk skarphed, der både kan kommunikeres og implementeres.

Uddannelsens opbygning

Vores toplederuddannelse er et 3 x 4 dages intensivt forløb på internationalt niveau. Første modul foregår i Danmark, og de 2 sidste moduler gennemføres på INSEAD i Frankrig. Uddannelsen bevæger sig i koblingen mellem strategi, innovation og lederskab, og gennem forløbet bliver du fortrolig med at udvikle og anvende nye forretningsmodeller i en foranderlig verden. Gennem casebaseret og praktisk orienteret undervisning samt løbende sparring med førende undervisere og de øvrige deltagere får du forankret din viden både teoretisk og praktisk.Executive Management Programme består af tre moduler, der hver varer fire dage. Et modul foregår hos Scandinavian Executive Institute i Danmark, og to moduler afholdes på INSEAD i Fontainebleu i Frankrig i smukke og inspirerende omgivelser.

MODUL I

Strategy, Innovation, Leadership and Communication

MODUL II

Strategy and Innovation

MODUL III

Leadership

Uddannelsen er tilrettelagt til ledere med en travl hverdag. Derfor fokuserer de tre intensive moduler på at skabe anvendelig viden gennem en kombination af teori og praksis, relevante cases, øvelser, gruppearbejde og dialog.

I Danmark varetages undervisningen af førende og erfarne erhvervsfolk. På INSEAD står en række internationalt anerkendte INSEAD professorer for formidlingen af den nyeste viden og teori. Al undervisning og undervisningsmaterialet er på engelsk.

Du får et vigtigt netværk

På Scandinavian Executive Institutes uddannelser er det vigtigt for os, at du også udvider dit netværk. Derfor er der på toplederuddannelsen to forskellige dimensioner af at udvide dit netværk; på uddannelsen og efter uddannelsen.

På uddannelsen vil du opleve et åbent, ærligt og fortroligt netværk. Alle er på højeste niveau, og vil det samme, har de samme udfordringer og ambitioner, og har samme udgangspunkt. Det giver et højt fagligt niveau, en stor grad af videndeling og dermed opnåelse af endnu mere brugbare værktøjer. Det sker bl.a. i gruppearbejderne, hvor deltagerne kan bruge hinanden og få hinandens perspektiver på de problemer og udfordringer, man står over for konkret i sin virksomhed.
Efter uddannelsen er du velkommen i vores eksklusive netværk Executive Forum. Her kan man efter endt uddannelse holde kontakten med sit nye netværk og få ny viden og sparring. Du kan læse mere om vores Executive Forum her.

Hvilke kvalifikationer skal du have?

For at deltage i vores Executive Management Programme skal du have væsentlig ledelseserfaring, typisk på direktionsniveau eller tilsvarende, og du skal tale og forstå engelsk, da uddannelsen udelukkende foregår på engelsk.

Hvad skal du gøre nu?

Hvis vores toplederuddannelse har vakt din interesse, kan du få mere information ved at bestille en intropakke herunder.

Du kan se mere om INSEAD på siden Om INSEAD eller på INSEAD’s egen hjemmeside.

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Har du allerede besluttet dig for, at en toplederuddannelse hos Scandinavian Executive Institute er det, du skal bruge for at opnå dine mål og opfylde dine ambitioner, kan du tilmelde dig her.