Executive Management Programme

Udtalelser

Det siger vores kunder

Bliv inspireret af nogle af vores tidligere deltagere og læs om deres oplevelse

 

"Jonas Dahl, der er hospitalsdirektør på Regionshospitalet Randers, et akuthospital med 1.800 medarbejdere og et årligt budget på 1,1 milliard kroner har netop afsluttet Executive Management Programme INSEAD.

- I min stilling vil man typisk være DJØF’er, men jeg er oprindelig cand.mag. – og kom fra den politiske verden – og har dermed en lidt utraditionel tilgangsvinkel til mit job. Jeg ønskede derfor et teoretisk indblik i den verden, jeg beskæftiger mig med til daglig – gerne med ledelse, strategi og kommunikation som omdrejningspunkt. Det var imidlertid vigtigt for mig, at det var en praktisk anvendelig og case-baseret uddannelse, hvilket jeg havde hørt var tilfældet, forklarer Jonas Dahl.

Han fremhæver blandt andet det høje niveau på professorerne og de positive aspekter med et nyt og udbytterigt netværk af ligesindede.

- Jeg oplevede, at det faglige niveau på underviserne og professorerne var ekstremt højt, men det var også tilfældet for de øvrige deltagere på programmet. De repræsenterer en stor buket af fagfagligheder, og man skal ikke undervurdere, hvor vigtigt det er at få kendskab til og kontakter ind i andre brancher. Det var særdeles spændende og inspirerende at høre om andres udfordringer i forhold til strategi, ledelse og kommunikation – og interessant, at det faktisk ikke er så forskelligt, afhængigt af om man kommer fra en privat eller offentlig virksomhed. Der var en enorm villighed til at lytte til og lære af hinanden, og det giver et rigtigt godt og stærkt læringsmiljø, siger hospitalsdirektøren og fortsætter:

- Jeg har i allerhøjeste grad fået et fagligt boost, som jeg føler, jeg kan bruge i mange år fremover. En af mine keylearnings er helt klart i forhold til ledelseskommunikation, hvor vi havde en fremragende session, der var ”second to none”. Men også læringen omkring innovation og innovativt design samt strategiimplementering har givet mig noget i rygsækken, som jeg kan anvende direkte i mit job. Sidst, men absolut ikke mindst, så er læringen og det fantastiske netværk, jeg har fået sammen med de andre deltagere, eminent. Jeg har kort og godt fået mere, end jeg havde forventet, slutter Jonas Dahl."

Jonas Dahl

Hospitalsdirektør

Regionshospitalet Randers

"For Lykke Holmkvist, der er vicedirektør i FTFa, var det et ønske om et stærkere fagligt fundament, der var bevæggrunden for at deltage i toplederprogrammet.

- Efter nogle år, hvor mit ansvarsområde gradvist er blevet udvidet, følte jeg et behov for at få nogle flere redskaber i forhold til min ledelsesgerning og forretningsudvikling generelt. Jeg ville gerne hente noget inspiration og nogle nye tendenser og generelt få pudset mine strategiske og ledelsesmæssige kompetencer af. Desuden var det essentielt for mig, at uddannelsesprogrammet foregik i et professionelt og internationalt miljø, noget som INSEAD i allerhøjeste grad kan leve op til, udtaler hun.

Hun fremhæver blandt andet de positive aspekter med et nyt og udbytterigt netværk af ligesindede.

- Jeg har i allerhøjeste grad fået fyldt værktøjskassen op med nogle brugbare redskaber, og jeg har fået sat disse redskaber ind i nogle teoretiske rammer, som har gjort mit faglige fundament betydeligt stærkere. Professorerne er enormt dygtige til at formidle og skære tingene til, så de passer ind i vores virksomheder, og de har et internationalt udsyn, som man ikke finder herhjemme. På det personlige plan har programmet givet mig en kæmpe inspiration i mit daglige virke, og i forhold til de netværksmæssige aspekter, har det været helt fantastisk. Jeg har fået kontakt til nogle mennesker, jeg kan sparre med på et niveau, som jeg ikke tidligere har haft adgang til – nogle jeg kan ”spejle mig i”, siger Lykke Holmkvist og fortsætter:

- Jeg har kort fortalt fået et boost og en inspiration til at arbejde på nye måder og tage nye arbejdsmetoder i brug. Jeg er blevet rustet til at være mere innovativ, skabe nye produkter og services for vores kunder, gå nye veje og sætte tingene op i et ”højere gear”. Og så har jeg fået en ”tjekliste”, der gør mig i stand til at vurdere og evaluere de tiltag, vi gør – hvad vi gør rigtigt, og hvad vi måske kan gøre bedre, slutter vicedirektøren i FTFa."

Lykke Holmkvist

Vicedirektør

FTFa

"For Mikael Justesen var det at få rusket op i nogle vaner og tankesæt en vigtig bevæggrund for at vælge at deltage i Executive Management Programme INSEAD.

- Jeg havde behov for at få tilført ny inspiration og fordybe mig og så forløbet som en mulighed for at sætte tid af til mig selv. En af mine hovedopgaver i dagligdagen er at se nye muligheder og give inspiration til mine ansatte, så udsigten til at blive inspireret af de ”bedste” inden for ledelses- og strategiområdet, vel at mærke i et komprimeret forløb, spillede en væsentlig rolle for mig, siger Mikael Justesen i TV2 Nord.

Ifølge Mikael Justesen har forløbet allerede præget det strategiske arbejde i virksomheden.

- Der er en række helt konkrete ting, der er blevet anderledes i TV2 Nords strategi på grund af dette programforløb. Jeg har fået et bagkatalog og et nyt tankesæt til at løse konkrete problemstillinger, og det har virkelig været godt. Desuden er underviserne og professorerne sindssygt dygtige, virkelig i topklasse. De er meget vidende og har de en enorm evne til at formidle denne viden – en kombination som er i intet mindre end verdensklasse, udtaler Justesen.

Også i et netværksmæssigt perspektiv har programforløbet været en succes.

- Vi kom alle fra meget forskellige virksomheder, både i forhold til branche og størrelse, men ALLE havde noget at bidrage med, og jeg synes, at niveauet på de medstuderende var meget højt. Der er mange, jeg kommer til at holde kontakt med fremover, slutter Mikael Justesen."

Mikael Justesen

Administrerende direktør

TV2 Nord

"For Ole Skatka Jensen, der er topchef i Auramarine, et selskab som arbejder med brændstofbehandlingssystemer inden for shipping- og kraftværksindustrien, var det ligeledes et behov for at blive klædt på til fremtidens udfordringer, der var afgørende for hans deltagelse.

- Vi gennemgår lige pt en del forandringer, og her i januar skal vi til at arbejde med nye strategier, blandt andet i relation til Blue Ocean. Jeg havde derfor et behov for at blive inspireret og få nogle nye værktøjer og idéer at arbejde med i relation til dette forestående strategiarbejde. Desuden er vi en højteknologisk virksomhed, og det er derfor særdeles vigtigt for os at være med på ”beatet”, og i den sammenhæng var det at få nogle nye innovationsværktøjer stillet til rådighed også et vigtigt motiv for mig, siger Ole Skatka Jensen.

Ifølge Skatka Jensen blev hans forventninger til programmet i høj grad indfriet.

- Strategidelen har været et fokusområde for mig, og jeg har fået mange værktøjer, som jeg kan anvende direkte i mit arbejde. Innovationsdelen var også suveræn og har givet mig mange nye input, som gør mig i stand til at arbejde meget mere struktureret med innovation sammen med min ledergruppe. Jeg havde høje forventninger til programmet, idet jeg har en tidligere kollega, som har deltaget. Disse blev absolut indfriet – forløbet har været helt outstanding, og jeg kommer også til at vurdere at deltage i bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme og læringsforummet Executive Forum fremadrettet, fremhæver Auramarine-chefen.

Men også de netværksmæssige aspekter har spillet en meget betydningsfuld rolle.

- Rent netværksmæssigt har dette været helt suverænt. Det sammenhold, vi havde, var eminent og tættere end noget, jeg har oplevet tidligere. Det er ikke bare niveauet på uddannelsen, som er meget højt – det samme gælder for de, der deltager. Så for mig, der sidder i en udenlandsk virksomhed, er det enormt givende også at have etableret et godt og stærkt dansk netværk, slutter Ole Skatka Jensen."

Ole Skatka Jensen

CEO

Auramarine

"For Malene Kjær, der er Global Marketing Director i Uhrenholt, har Executive Management Programme været en særdeles spændende rejse, både fagligt og personligt.

- Jeg var nået til et punkt i min karriere, hvor jeg gerne ville have et fagligt boost og få mulighed for at pudse mit strategiske, innovations- og ledelsesmæssige niveau af. Programmet har i høj grad udviklet mig både fagligt og personligt, og efter at jeg er kommet hjem, er jeg blevet inviteret inden for i koncernledelsen i Uhrenholt. Dermed har programmet givet mig den sidste indsprøjtning i forhold til, at jeg var parat til at tage dette skridt – jeg er kort og godt blevet klædt på til den nye rolle, fortæller Malene Kjær.

Ifølge Malene Kjær har programmet i allerhøjeste grad levet op til forventningerne – både i forhold til det faglige niveau og niveauet på underviserne.

- Jeg kan ikke tidligere erindre at have oplevet nogle professorer, der har været så dybt professionelle, fascinerende og inspirerende, som de jeg traf på Executive Management Programme INSEAD. De har en enorm evne til at præsentere nogle teorier og trække dem over i noget, som kan omsættes til praksis. På den måde gøres teorien håndgribelig og direkte anvendelig i ens daglige arbejde, siger hun og fortsætter:

- Mikset af deltagere var virkelig godt, og jeg har fået et helt uvurderligt netværk at trække på. Hele forløbet har i allerhøjeste grad levet op til forventningerne, og det passede også særdeles godt for mig, at det var et koncentreret forløb, der rent tidsmæssigt var overkommeligt i kombination med et krævende job. Dette er et forløb, som jeg ingen betænkeligheder vil have med at anbefale til andre i min situation – det har været al tiden værd, slutter Malene Kjær."

Malene Kjær

Global Marketing Director

Uhrenholt A/S

"Executive Management-programmet har gitt meg mulighet til å etablere og utvikle forståelse for modeller og teorier innenfor strategi, innovasjon og ledelse som jeg vil ha stor nytte av innenfor mitt arbeid. Samlingene er godt balansert mellom teori og praktisk rettede cases som løses gjennom gruppearbeid. Deltagelse i programmet ga meg mulighet til å møte andre ledere med svært ulik bakgrunn som delte sin erfaring fra ulike bransjer, noe som bidro til en interessant dynamikk både i forelesningene og gjennom løsning av gruppeoppgavene. Svært dyktige og motiverende forelesere og professorer har hele tiden gitt oss relevante eksempler som kan bidra til utvikling av egen arbeidshverdag. De viser en kunnskap om næringslivet og et engasjement som er veldig inspirerende og som du skal lete lenge etter. Programmet kan anbefales! I tillegg til et nettverk med mange flinke og sosiale mennesker, har det gitt meg nye praktiske verktøy og nyttig kunnskap som jeg vil benytte meg av videre."

Hilde Simenstad

HR-director

Wiersholm

"Herlig inspirasjon, ny kunnskap og nettverk for livet Executive Management Programme INSEAD er en kombinasjon av inspirerende ny kunnskap og møte med fantastisk dyktige mennesker. Du sitter igjen med konkrete verktøy du kan ta i bruk med en gang du returnerer hjem – og ikke minst har du et nettverk for livet. Kombinasjonen av temaene strategi, innovasjon og ledelse var helt perfekt for meg. Utdannelsen er en blanding av forelesning og gruppearbeid.Dyktige professorer og forelesere evner å engasjere på imponerende vis – noe som resulterer i spennende diskusjoner, refleksjoner og analyser. Du kommer svært tett på de andre deltagerne gjennom gruppearbeidene – og bygger på den måten nettverk gjennom hele samlingen. Et EMP-kull blir en helt spesiell sammensveiset gjeng når en har delt opplevelser og diskusjoner i klasserommet – og ikke minst fortsatt disse diskusjonene utover kvelden etter dagens forelesning. Jeg sitter igjen med en opplevelse for livet på alle vis. Unike møter med mennesker som har inspirert og utfordret meg. Og ikke minst ny innsikt, refleksjoner og verdifull kunnskap – som vil være med meg resten av livet. "

Tina Mari Flem

SVP Corporate Communication/ Informasjonsdirektør

Posten Norge AS

"Programmet preges av svært høyt nivå på foreleserne både faglig og ikke minst deres usedvanlige gode evne til å formidle. Likeså er det svært givende å delta sammen med så mange erfarne medstudenter som gir stort utbytte gjennom gruppearbeid og ellers. Inspirerende omgivelser må trekkes fram."

Morten Løkken Bendiksen

Direktør

Akershus universitetssykehus

"Dette var en inspirerende og innsiktsfull utdanning innenfor svært relevante området lederskap; Innovasjon, strategi og eksekvering. Utdannelsen har inspirerte meg til å tenke annerledes og den ga meg et verktøy som allerede har hjulpet meg i mitt arbeide med strategiprosesser i mitt styrearbeid. Jeg fant Blue Ocean strategidelen svært interessent og nyttig, ikke minst emnene som omhandlet den viktige gjennomføringsdelen. Her var det mye lærdom. I tillegg det å bli kjent med alle de andre deltagerne og foreleserne er i seg selv en lærdom. Programmet har inspirert meg og gitt meg nyttig innsikt i viktige områder for fremtidig forretningsutvikling."

Jon Stærkebye

styreleder

MultiClient Geophysical ASA (MCG ASA)

"Det beste med Executive Management Programme er at det er direkte anvendbart i min hverdag. Verktøyene vi lærte ble brukt allerede uken etter på arbeidet og resultatet av endringene på jobb ble diskutert i neste samling med cases på INSEAD. Med et faglig veldig høyt nivå på professorer, som arbeider med veldig relevante og kjente merkevarer til vanlig, blir inspirasjonen veldig relevant og «up to date» Anbefales!"

Mikkel Berg Vars

Vice President Application Operation and Operational Excellence Delivery

EVRY

"Dette var et meget relevant lederprogram med sentrale tema innen strategi, innovasjon og ledelse. Programmet gav stort faglig utbytte og nyttige verktøy som jeg kan benytte i mitt arbeid. Svært dyktige forelesere økte innsikten i viktige fagområder, og under prosjektarbeidet fikk vi testet ut de teorier vi hadde lært. I tillegg har jeg fått et verdifullt nettverk bestående av andre toppledere."

Pirjo B Vangsnes

HR direktør

Løvenskiold-Vækerø AS

"Effektiv lederutdannelse med inspirerende lærere fra institusjoner i verdensklasse."

Susanne Munch Thore

Partner

Wikborg Rein International law firm

"Topplederutdannelsen er godt sammensatt, og kombinerer innovasjonsstrategi og ledelseskonsepter som gir oss gode påminnelser, nye verktøy og konsepter og en sterk energiboost. De flotte fasilitetene, utmerkede forelesningene og gode kameratskapet med de andre studentene fra mange forskjellige bransjer og velkjente firmaer i Skandinavia gir denne utdannelsen et læringsmiljø i verdensklasse."

Jan Petter Traaholt

CEO

Callenberg Technology Group

"Jeg havde brug for en uddannelse, der kunne løfte mit strategiske niveau og udvikle mig både personligt og karrieremæssigt. Det gjorde Executive Management Programme, og samtidig fik jeg et fantastisk netværk med de øvrige deltagere, som jeg stadig bruger til at sparre med. Endelig er INSEADs logo noget, der virkelig skaber opmærksomhed, når man føjer det til sit CV og sin LinkedIn-profil."

Anders Duelund

Hotel Group General Manager

BC Hospitality Group

"Executive Management Programme har i høj grad styrket og rustet mig til at håndtere de udfordringer og muligheder, vi står med i relation til ledelse, strategi og innovation. Jeg har fået en masse viden med hjem, både på det faglige og personlige plan. Og så er jeg utroligt imponeret over det set-up, vi er blevet mødt med, både i Danmark og på INSEAD i Frankrig. Kombinationen af teori og praksis er eminent, for vi kommer både hjem med en teoretisk bagage, men i allerhøjeste grad også en række konkrete og praktiske modeller og værktøjer, som kan anvendes direkte i vores arbejdshverdag – noget, vi faktisk allerede har gjort. Forløbet har i allerhøjeste grad været benzin på min organisation og bidraget til, at vi er klar til next level.
Læs mere her"

Stephan Pors Knudsen

CEO

OPENING A/S

"«Jeg fikk nye tilnærminger og verktøy for strategisk markedsanalyse, kombinert med verdifull innsikt i verdiinnovasjon. Erfaringsutveksling med de andre deltakerne var også svært nyttig.»"

Solveig Ellila Kristiansen

Adm. Direktør

Dell Norge

"Utdanningen ga meg hands-on verktøy for enkel implementering i min organisasjon. Spesielt strategidelen som omhandlet blue ocean strategi har vist seg å være svært nyttig for meg."

Anette Willumsen

CEO

Lindorff, Norway

"Underviserne var enormt dygtige og formåede på særdeles god vis at kombinere teoretisk viden med en praktisk indfaldsvinkel til emnerne. Jeg blev præsenteret for en række modeller og værktøjer i relation til innovation, strategi og ledelse, der var meget virkelighedsnære, og som jeg har kunnet anvende umiddelbart i min arbejdshverdag.Rent personligt har jeg fået et stærkt netværk med mange spændende og engagerede mennesker, og jeg er blevet klogere på, hvordan man gør tingene i andre brancher - noget jeg kan projicere over til min egen arbejdssituation. Executive Mangement Programme-forløbet har helt klart givet mig et fagligt og personligt ”løft” og udbytte, således at jeg er godt rustet til at fortsætte min karriere."

Anne Kryhlmand

Privatdirektør

Sydbank

"Leadership in front Som toppleder i et stort selskap med global konserntilknytning er utfordringen aldri å tillate seg å stå stille i sitt lederskap, ikke minst i en forretningsverden hvor markedene endrer seg alt raskere og gamle sannheter ikke alltid lenger holder mål. - Ler mer"

Michael Holmstrøm

CEO, Managing Director

Schenker A/S

"Niveauet på Executive Management Programme-uddannelsen ramte langt over standarden i forhold til mine forventninger - selvom disse var høje i udgangspunktet. Underviserne var særdeles fagligt stærke, og kvaliteten lå på absolut topniveau. Uddannelsen har bidraget til, at jeg er gået fra at være en ”funktionel manager” til at udøve ledelse i et 360 graders perspektiv. Jeg har fået en række redskaber på hånden, som har gjort mig i stand til at forbedre mine ledelsesmæssige og kommunikative evner, og det har så absolut gjort mig til en mere effektiv og tydelig leder. På innovationssiden er jeg blevet præsenteret for værktøjer, jeg har kunnet tage direkte med hjem og applikere i forretningen. EMP-forløbet havde fokus på tre meget essentielle punkter for mig, nemlig innovation, ledelse og strategi, og jeg er helt afgjort kommet hjem med direkte anvendelig viden og kompetence inden for alle tre områder."

Frank Hansen

Managing Director

Danfoss IXA

"Jeg har gjennom INSEAD fått ny kunnskap om hvordan jeg kan drive min business og min ledelse enda mer fokusert. Gjennom meget gode forelesere og gode oppgaver har jeg fått ny inspirasjon til å utvikle både meg selv og Schneider Electric's business."

Runar Hansesætre

Country President

Schneider Electric

"For de som har fått anledning til å oppleve den faglige standard som professorer og akademia på INSEAD holder, kommer det ikke som noen overraskelse at de havner på topp 10 listen over de beste executive kurs hvert eneste år. - Ler mer"

Per Jørgen Christensen

CFO

Glava A/S

"“Med både undervisere og deltagere på et meget højt niveau, har jeg fået anerkendte metoder, ny inspiration og et ledelsesmæssigt stærkt fundament til at udvikle min virksomhed og tackle de turbulente markedsvilkår der præger nutiden. Uddannelsen har givet mig vigtige redskaber og et vigtigt netværk til at tænke ud over min egen branche og skabe innovation gennem andre stærkt performende brancher.” "

Marie-Louise Rahbek

COO

Tjenestemændenes Forsikring, Tryg

"“Behovet for at udvikle en strategi der differentierede fik mig til at vælge Executive Management Programme, der med et internationalt højt niveau og adgang til et netværk af topledere fra det danske erhvervsliv har givet mig redskaber til både udvikling og den daglige virksomhedsdrift. Jeg har fået indblik i andre branchers kompetencer og det vigtige i at indgå strategiske alliancer. Uddannelsen har givet mig færdighederne til at tænke anderledes og opnå konkurrencemæssige fordele ved at udvikle og implementere nye strategier.”"

Dennis Jeppesen

CEO

Solar Polaris A/S

"If you want to know how to tackle the challenges with a very quickly changing business environment and in a global context, this course is truly valuable. I really appreciated the eminent professors and the professional business network where I could exchange my thoughts and leave with new ideas, impressions, inspiration and an updated "tool box". "

Karin Wehlin

CEO

BoMill AB

"Det er tankevækkende så inspirerende det kan være at se, hvordan udvikling og udfordringer gribes an i helt andre domæner end ens eget. Vælg uddannelsen, og få et højt kvalificeret indspark til teori-bogen, og konkrete redskaber. Og ikke mindst netværk med andre topledere, som står i præcis samme udfordringer, blot i et andet felt. Mine største indsigter kom af, at kombinere overordnede strategiske værktøjer med de udfordringer jeg møder i mit daglige arbejde med emner som innovation, strategiske partnerskaber og ledelse generelt."

Sune Roland Jensen

Head of Channels

TV 2 Networks

"Executive Management Programme har et spændende og inspirerende læringsmiljø og kombinationen af et meget højt fagligt niveau hos professorerne samt engagerede medkursister har givet mig et stort personligt udbytte. Samtidig er læringsformen og det komprimerede program attraktivt, når man har en krævende hverdag."

Camilla Elverdal

COO, Partner

Willis Towers Watson

"Den viden og erfaring, som jeg tilegnede mig gennem INSEAD programmet, har jeg direkte kunnet bruge til fortsat at fokusere og udvikle vores virksomhed. Litteratur, forelæsninger og cases var på et højt niveau og alligevel umiddelbart anvendeligt, ligesom diskussioner og sparing med øvrige deltagere var og er utroligt værdifuld."

Martin K. Lundgaard

CFO

Kosan Gas Nordic

"Strategi, innovation og ledelse er områder, der kræver konstant fokus i en tid, hvor forandring er hverdag. Jeg valgte derfor at gennemgå Executive Management Programme, og det har givet mig inspiration og metoder til at skabe nye, stærke resultater i min virksomhed. Et inspirerende læringsmiljø med kompetente professorer har givet mig et stort personligt udbytte, og samtidig har jeg fået udvidet mit netværk med mange dygtige mennesker."

Jytte Vadmand Adelmark

Direktør, Salg og kunderelationer

AP Pension

"Et inspirerende og relevant forløb for den moderne leder, i en verden, hvor strategi, innovation og moderne ledelse konstant bør være i fokus. Stort personligt udbytte, serveret med stor inspiration fra nogle fremragende professorer, i et unikt læringsmiljø på INSEAD. Mange spændende og relevante cases, som nemt kan kobles til min hverdag."

Mike Simonsen

Adm. Direktør

Fleggaard Detail

"Kombinationen imellem strategi, innovation og lederskab i en nutidig kontekst har været nyttigt og styrket min ledelsesmæssige værktøjskasse. Du inspireres til at tænke innovativt og løsningsorienteret i relation til turbulente markedsvilkår og forandringer."

Michel Normann

CCO

Ole Lynggaard Copenhagen

"I Cramo har vi valgt at deltage på uddannelsen samtidig for at få samme referenceramme i ledergruppen."

Martin Henriksen

CEO og Lasse Wittrup Ludvigsen

CFO, CRAMO A/S

"Med en ikke helt frisk Executive MBA var der behov for en opdatering. Executive Management Programme gav mig ny intellektuel energi og et løft på nytænkning. Det kan jeg bruge i mit strategiske arbejde med kontinuerligt at udfordre status quo og skabe vækst. Oveni har jeg udvidet mit professionelle netværk."

Gitte Maya Elsing

E-MBA, Ordførende formand for Kvinder I Bestyrelser

We Grow Companies

"Med kompetente undervisere og deltagere tilfører Executive Management Programme et helikopterperspektiv og et højt niveau af refleksion. Læringen efterfølgende bliver mulig at omsætte til konkret værdiskabelse i praksis. Klart et ryk ud af boksen."

Stig Andersen

Administrerende direktør/CEO

Klarlund A/S

"Endelig en uddannelse hvor jeg igen og igen kan finde inspiration til udviklingen af vores virksomhed. Vi er blevet endnu skarpere på vores strategi, de strategiske mål og de afgørende milepæle i vores virksomhed."

Henrik Karup Jørgensen

CEO / Adm. direktør

Nopa Nordic A/S

"Jan Gottlieb deltog på EMP, INSEAD og blev efterfølgende medlem i Executive Forum, INSEAD. Jan er Market Director ved Prodana Seeds A/S. Prodana Seeds er et datterselskab i DLF-TRIFOLIUM koncernen, der med en omfattende forædling og frøproduktion dækker ca. 20 % af verdensforbruget af græsfrø."Forløbet giver et ekstrakt af den seneste teori, forskning, operationalisering og business til dagligdagen." - Udtalelse - Jan Gottlieb"

Jan Gottlieb

Market Director

Prodana Seeds A/S

"Thomas Graversen deltog på EMP, INSEAD og er nu medlem af Executive Forum, INSEAD. Thomas er administrerende direktør i Fredericia Furniture A/S, som producerer designmøbler. Virksomheden er nært forbundet med Børge Mogensens navn, og langt de fleste af den berømte møbelarkitekts klassikere produceres her."Uddannelsen har givet mig en indsigt, jeg ikke tidligere besad." - Udtalelse - Thomas Graversen"

Thomas Graversen

Managing Director

Fredericia Furniture

"De bedste undervisere, jeg nogensinde har haft, formår at lytte og inddrage deltagernes egne erfaringer og koble det med teori. Undervisningen er levende, inspirerende og på et meget højt niveau. Et komprimeret, intenst og energifyldt forløb, som er til inspiration for alle deltagere."

Tine Weppler

CEO

Gyldendal

"Uddannelsen beriger med inspiration og perspektiver til vores kerneområder og forretningsudvikling. Den giver noget så sjældent som visionær inspiration, som kan anvendes i praksis. Samspillet med de øvrige executives bygger broen mellem teori og praksis, som jeg benytter i min hverdag som leder."

Ida Bratting Kongsted

CEO

AS3 Nordic Executive A/S

"Som CEO for en virksomhed der vækster og udvikler sig i et højt tempo, såvel lokalt som globalt, er en af mine store udfordringer at få ”Leadership into strategy” og at bevare vores strategi som en holistisk dynamisk proces. Jeg er klar over, at jeg har et behov for at få vores strategi udfordret, både af aktuel viden og af andre ledere uden for min organisation."

Peter Revsbech

CEO

Ordbogen A/S