Uddannelse til bestyrelsesformanden og erfarne bestyrelsesmedlemmer

Advanced Board Programme i samarbejde med INSEAD er en uddannelse til bestyrelsesformanden og erfarne bestyrelsesmedlemmer med fokus på fremtidens udviklingsområder

Advanced Board Programme INSEAD er en uddannelse til bestyrelsesformanden og andre erfarne bestyrelsesmedlemmer. Uddannelsen har til formål at udvikle tankesæt og kompetencer og dykker ned i hvordan den fremtidige bestyrelse arbejder bedst muligt.

Uddannelsen forløber over tre dage på INSEAD, og giver dig en unik mulighed for at udvikle dine bestyrelsesfaglige kompetencer og ruster dig samtidig til fremtidens udfordringer. Som bestyrelsesmedlem vil du møde en verden, der byder på konstante forandringer, øget usikkerhed og uendelige digitale transformationsinitiativer. For at holde trit med udviklingen, kræver alle disse omvæltninger, at bestyrelsesformænd og -medlemmer er i stand til at revurdere deres roller, tilegne sig ny viden og ”aflære” gamle vaner og rutiner.

Programdirektøren om uddannelsen

Deltagerprofil

Advanced Board Programme er en bestyrelsesuddannelse, der kræver et højt niveau af viden og erfaring inden for bestyrelsesarbejde.
Typiske deltagerprofiler vil være:

  • Tidligere deltagere på vores Executive Board Programme INSEAD
  • Bestyrelsesformænd- og medlemmer i private virksomheder, offentlige organisationer samt nonprofit-virksomheder, der i forvejen har relevant erfaring fra flere bestyrelsesposter
Meld dig til gratis online informationsmøde

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om bestyrelsesuddannelsen Advanced Board Programme INSEAD

Udbytte af Advanced Board Programme INSEAD

Programmet styrker dine bestyrelsesfaglige kompetencer og giver dig:

  • forståelse for det globale miljø, som din virksomhed opererer i samt de trends, der vil påvirke dette miljø de kommende år
  • viden om digitale teknologier, og hvordan disse vil ændre bestyrelsens arbejde fremadrettet
  • indsigt i hvad idéen om bestyrelsesmedlemmers ”uafhængighed” indebærer, samt hvordan det udleves
  • ny indsigt i bestyrelsesformandens rolle og ikke mindst hvordan man skaber rammerne for effektivt bestyrelsesarbejde
  • en oplevelse af udviklingen i franske ledelses- og governance modeller på det smukke Chateau de Fontainebleau
Datoer for næste forløb

Programdirektør og professorer

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Executive Board Programme og Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er desuden direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD og har udgivet en lang række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.

Læs mere om professorerne

Kommende hold

August 2022 - Advanced Board Programme
ModulDatoSted
Modul23. - 25. august 2022INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig her

Praktisk information

Vi sørger for at booke dit ophold samt forplejning i forbindelse med turen til INSEAD i Frankrig, hvor du indkvarteres på et af INSEADs hoteller tæt på Campus. Hotel og forplejning er ikke med i uddannelsesprisen, men afregnes særskilt.

Du sørger selv for at bestille flybillet til Paris. Vi sørger for at booke din transport tur/retur Charles de Gaulle i henhold til dine flytider. Vi anbefaler en række flytider, som du kan vælge mellem. Du vil blive afhentet i ankomsthallen af en INSEAD-chauffør og bragt til dit hotel.

Uddannelsesgebyret for Advanced Board Programme er 45.000 kr. ex. moms. Hertil kommer udgifter til hotel, forplejning, transport i Frankrig samt flyrejse til Paris.

Læs mere

FAQ

Før du starter på en ny uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål, som kommer op. Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis.

Dette er blot nogle af de spørgsmål, som du måske gerne vil have svar på. I denne FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som kan hjælpe dig på vej.

Få svar på dine spørgsmål