Bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute

Søren Laursen

Bestyrelsesformand

Søren Laursen har siden 2016 været medlem af bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute, og blev i maj 2021 udpeget som ny formand. Til daglig er Søren administrerende direktør i Finanssektorens Uddannelsescenter, der leverer uddannelser og digital læring til den finansielle sektor. Tidligere har han bla. været HR-ansvarlig i Dandy/Gumlink og selvstændig i konsulenthuset Loop Company. Søren Laursen er desuden medlem af bestyrelsen i Kolding Hotel Apartments.
– Jeg har nu været bestyrelsesmedlem i Scandinavian Executive Institute i en årrække og har været med på en særdeles spændende rejse, hvor virksomheden har udviklet sig godt, både med henblik på et større udbud af executive uddannelsesprogrammer samt vækst i antal deltagere. Jeg er særdeles glad for rollen som formand for bestyrelsen. Scandinavian Executive Institute har nogle meget dygtige medarbejdere, et stærkt brand og et unikt samarbejde med to af verdens førende business-skoler, og det er et potentiale, jeg glæder mig til at dyrke endnu mere, således at vi sammen bringer virksomheden succesfuldt videre på rejsen.

Mie Krog

Bestyrelsesmedlem

Mie Krog har siden 2019 været bestyrelsesmedlem i Scandinavian Executive Institute. Mie er professionel bestyrelseskvinde og arbejder i tillæg hertil som rådgiver med strategiudvikling for ejerledede SMV-virksomheder. Mie er en efterspurgt oplægsholder omkring emner som bestyrelsesarbejde, diversitet i ledelse samt digitalisering fra et ledelsesperspektiv. Hun har desuden været med til at stifte Bestyrelseskvinder, som er en frivillig forening med et overordnet mål om at fremme flere kvinder i bestyrelser. Mie Krog er aktiv i flere bestyrelser, blandt andet som formand i Kentaur, Y-Connection og AllStyles samt bestyrelsesmedlem i blandt andet Flügger, Plantorama, DGI Byen samt Republica.

– Jeg har arbejdet med ledelse og bestyrelsesarbejde gennem en lang periode, hvor jeg har mødt både ledere fra store virksomheder, ejerledere i SMV-segmentet og bestyrelsesmedlemmer. Det gør, at jeg er blevet meget opmærksom på, at der ofte er et stort behov for at opkvalificere sig inden for dette fagområde midt i livet. Her bidrager Scandinavian Executive Institute med et fantastisk tilbud – og i den forbindelse ser jeg ikke mindst det internationale perspektiv og koblingen med uddannelsesinstitutioner i verdensklasse som et særdeles vigtigt og interessant element.

Kim Henry Jensen

Bestyrelsesmedlem

Kim Henry Jensen er siden maj 2021 bestyrelsesmedlem i Scandinavian Executive Institute. Kim tiltræder ny position som chef for FP&A (Financial Planning and Analysis) i Dagrofa i juni 2021, og har tidligere haft ledende stillinger i blandt andet Coop Danmark, BEC, Accura Advokatpartnerskab og Royal Arctic Line. Ved siden af bestyrelsesposten i Scandinavian Executive Institute er han desuden bestyrelsesmedlem i TravelpoolEurope samt Ejendomsaktieselskabet af 22. juni 1966. Kim har en særlig ekspertise inden for økonomistyring, køb og salg af virksomheder, projektstyring, investering samt forhandling og formulering af komplekse aftaler.

– Jeg har selv deltaget i både toplederprogrammet Executive Management Programme og bestyrelsesprogrammet Executive Board Programme og er derudover fast deltager gennem ti år i læringsnetværket Executive Forum. Det betyder, at jeg har et særdeles godt kendskab til Scandinavian Executive Institute og forretningsområdet, som virksomheden er en ledende aktør indenfor. Samarbejdet med de internationalt anerkendte business-skoler, INSEAD og IMD, er helt unikt, og via dette formår man at tiltrække executives over hele Skandinavien til en række uddannelsesprogrammer med et særdeles højt fagligt niveau. Der ligger en stor motivationsfaktor i at få mulighed for at arbejde med dette og bidrage til kontinuerligt at udvikle markedet inden for executive-uddannelser. Scandinavian Executive Institute har en markedsposition, der er ”second-to-none”, og jeg glæder mig til at medvirke til, vi kan rykke endnu stærkere på skandinavisk niveau, både med henblik på at udbrede kendskabet til alle vores executive-uddannelser og vores executive-netværk.