Bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute

Kim Henry Jensen

Bestyrelsesformand

Kim Henry Jensen har siden maj 2021 været medlem af bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute. Kim er Chef for Kundeøkonomi i domea.dk og medlem af ledelsen. Han er i dag bestyrelsesformand i Ginbutikken.dk og BeGin CPH og har tidligere siddet i bestyrelsen i TravelpoolEurope og Ejendomsaktieselskabet af 22. juni 1966.

Kim har en lang ledelsesmæssig erfaring og har tidligere været chef for FP&A (Financial Planning and Analysis) i Dagrofa og har haft ledende stillinger i blandt andet Coop Danmark, BEC, Accura Advokatpartnerskab og Royal Arctic Line. Kim har en særlig ekspertise inden for økonomistyring, køb og salg af virksomheder, projektstyring, investering samt forhandling og formulering af komplekse aftaler.

– Jeg har selv deltaget i både toplederprogrammet Executive Management Programme og bestyrelsesprogrammet Executive Board Programme og er derudover fast deltager gennem ti år i læringsnetværket Executive Forum. Det betyder, at jeg har et særdeles godt kendskab til Scandinavian Executive Institute og forretningsområdet, som virksomheden er en ledende aktør indenfor. Samarbejdet med de internationalt anerkendte business-skoler, INSEAD og IMD, er helt unikt, og via dette formår man at tiltrække executives over hele Skandinavien til en række uddannelsesprogrammer med et særdeles højt fagligt niveau. Der ligger en stor motivationsfaktor i at få mulighed for at arbejde med dette og bidrage til kontinuerligt at udvikle markedet inden for executive-uddannelser. Scandinavian Executive Institute har en markedsposition, der er ”second-to-none”, og jeg glæder mig til at medvirke til, vi kan rykke endnu stærkere på skandinavisk niveau, både med henblik på at udbrede kendskabet til alle vores executive-uddannelser og vores executive-netværk.

Pernille Thorslund

Bestyrelsesmedlem

Pernille Thorslund har været medlem af bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute siden maj 2023. Hun har en omfattende erhvervserfaring, hvilket blandt andet indbefatter en baggrund fra Google og L´Oreal, hvor hun har været henholdsvis Head of Nordic Branding og Nordic Digital Director. I dag driver hun sin egen konsulentvirksomhed inden for forretningsudvikling og digital marketing, samtidig med at hun har bestyrelsesposter i henholdsvis Adapt Group, PenSam Bank, PenSam Forsikring samt E-sport Danmark. Pernille Thorslund underviser desuden i digital marketing på Danmarks medie- og journalisthøjskole.

– Scandinavian Executive Institute er en særdeles interessant og veldrevet virksomhed med en unik position og en eftertragtet portefølje af executive-uddannelser i topklasse, der også fremadrettet har et stort potentiale. Jeg ser frem til at kunne bidrage til selskabets videre vækst og udvikling ved at bringe mine kompetencer inden for forretningsudvikling og digital marketing i spil. En af mine mærkesager handler om at give kunderne en gennemtænkt, værdiskabende, datadrevet og indsigtsbaseret kunderejse, og inden for dette fagområde forventer jeg at kunne gøre en markant forskel for de kunder, som vi allerede har en god relation til.

Kim Rud-Petersen

Bestyrelsesmedlem

Kim Rud-Petersen har været bestyrelsesmedlem i Scandinavian Executive Institute siden maj 2023. Han har en omfattende arbejdserfaring fra forsikringsbranchen, blandt andet som EVP of Bank Assurance i Codan A/S og EVP i Gjensidige Forsikring og og er CEO i Assist24Denmark A/S . Derudover har han haft mere end ti bestyrelsesposter – især i forsikringsbranchen – hvilket blandt andet inkluderer tidligere bestyrelsesformandsposter i Gjensidige Baltic, Mondux Assurance Agentur A/S, Vardia Forsäkring AB og Mølholm Forsikring A/S samt næstformandsposter i Contea Insurance og Compass Human Resource Group A/S. I dag er han desuden bestyrelsesmedlem i Det Sociale Netværk, Headspace.

– Jeg har hele min karriere brændt for ”executive-learning”, idet jeg også selv har deltaget på en række spændende og udviklende executive-programmer i både ind- og udland – flere af disse på INSEAD. Scandinavian Executive Institute er en særdeles veldrevet virksomhed med meget kompetente medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, og da muligheden opstod, så jeg det som en særdeles attraktiv bestyrelsespost at gå ind i. Jeg ser frem til at kunne bidrage til at udvikle og vækste virksomheden og vurderer, at jeg specielt vil være en ressource inden for governance, strategi, forretningsudvikling og konceptualisering, udtaler Kim Rud-Petersen.