Bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute

Kim Henneberg

Bestyrelsesformand

Kim Henneberg har været medlem af bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute siden februar 2015, og siden august 2016 har han været bestyrelsesformand i selskabet. Kim har 25 års erfaring inden for ledelse, HR og konsulentarbejde, blandt andet som Vice President HR i Cadbury Schweppes samt leder for en række integrationsprocesser i koncernen. I dag er han konsulent med fokus på lederudvikling, ledercoaching, HR-processer og integrationsprojekter.

LÆS MERE...

– Jeg sagde ja til en bestyrelsespost i Scandinavian Executive Institute, da jeg syntes, at det var en særdeles spændende virksomhed med store potentialer, som jeg gerne ville være med til at videreudvikle. Med Scandinavian Executive Institutes kernefokus, som handler om at levere internationale uddannelsesprogrammer til executives i absolut topklasse, var der ikke tvivl om, at det var et ”produkt”, jeg kunne stå inde for – jeg har også selv deltaget i flere programmer på INSEAD. I forbindelse med et Management Buy Out i 2016 takkede jeg ja til rollen som bestyrelsesformand, hvor vi blandt andet etablerede en ambitiøs treårig strategiplan, som vi nu er nået i mål med. Et af de helt afgørende og motiverende mål for mig er det stærke og ufravigelige fokus på at levere uddannelsesprogrammer med kvalitet i absolut verdensklasse. Vi har et ambitiøst mål om at deltagernes gennemsnitlige score skal være 4,75 ud af 5 på alle vores uddannelser, og det er et højt mål, som kræver høj kvalitet i alle aktiviteter og alle de kontaktpunkter, vi har med deltagerne. Det gennemsyrer alle vores beslutninger og driver vores handlinger – og det oplever jeg som særdeles motiverende.

Søren Laursen

Bestyrelsesmedlem

Søren Laursen har siden 2016 været medlem af bestyrelsen i Scandinavian Executive Institute. Søren har i seks år været administrerende direktør i Finanssektorens Uddannelsescenter, som er en organisation, der leverer uddannelser og konsulentydelser til hele den finansielle sektor i Danmark. Han har tidligere været HR-direktør i Gumlink, er grundlægger af Loop Company og har endvidere været administrerende direktør i Rice. Han er desuden medlem af bestyrelsen i AV Form A/S og har tidligere i en årrække været bestyrelsesmedlem i Rice A/S.

LÆS MERE...

– Scandinavian Executive Institute er en spændende virksomhed med et unikt koncept og et stort potentiale. Sammen med en dedikeret ledelse og bestyrelse brænder jeg for udvikling og idéer til fortsat vækst. I Scandinavian Executive Institute samarbejder vi med nogle af verdens førende business schools, hvilket i sig selv er unikt grundlag – og for mig personligt, er det meget inspirerende. Ikke mindst oplever jeg gode synergier mellem virksomheden og de kompetencer, som jeg kan bidrage med.

Mie Krog

Bestyrelsesmedlem

Mie Krog har siden 2019 været bestyrelsesmedlem i Scandinavian Executive Institute. Mie er professionel bestyrelseskvinde og arbejder i tillæg hertil som rådgiver med strategiudvikling for ejerledede SMV-virksomheder. Mie er en efterspurgt oplægsholder omkring emner som bestyrelsesarbejde, diversitet i ledelse samt digitalisering fra et ledelsesperspektiv. Hun har desuden været med til at stifte Bestyrelseskvinder, som er en frivillig forening med et overordnet mål om at fremme flere kvinder i bestyrelser. Mie Krog er aktiv i flere bestyrelser, blandt andet som formand i Kentaur, Y-Connection og AllStyles samt bestyrelsesmedlem i blandt andet Flügger, Plantorama, DGI Byen samt Republica.

LÆS MERE...

– Jeg har arbejdet med ledelse og bestyrelsesarbejde gennem en lang periode, hvor jeg har mødt både ledere fra store virksomheder, ejerledere i SMV-segmentet og bestyrelsesmedlemmer. Det gør, at jeg er blevet meget opmærksom på, at der ofte er et stort behov for at opkvalificere sig inden for dette fagområde midt i livet. Her bidrager Scandinavian Executive Institute med et fantastisk tilbud – og i den forbindelse ser jeg ikke mindst det internationale perspektiv og koblingen med uddannelsesinstitutioner i verdensklasse som et særdeles vigtigt og interessant element.