INSEAD – The Business School for the World

Mere end 10 års partnerskab

Vi tilbyder Skandinaviens bedste uddannelsesprogrammer for topledere og bestyrelsesmedlemmer

Scandinavian Executive Institute har i mere end 10 år haft et partnerskab med den internationalt anerkendte og velrenommerede business-school INSEAD om toplederuddannelsen Executive Management Programme, bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme og toplederprogrammet Leading Strategic Change.

I løbet af disse år har vi kontinuerlig sparret med INSEAD om at udvikle uddannelserne med henblik på at tilbyde Skandinaviens allerbedste uddannelsesprogrammer for topledere og bestyrelsesmedlemmer.

Bestil materiale om Executive Management Programme
Bestil materiale om Executive Board Programme
Bestil materiale om Leading Strategic Change

International business-school i særklasse

INSEAD er også kendt som ”The Business School for the World”, en titel den så absolut kan gøre sig fortjent til med campusser i intet mindre end tre verdensdele; Europa (Frankrig), Asien (Singapore) og Midt Østen (Abu Dhabi). Dertil kommer alliancer med en lang række internationale institutioner samt et kontor i New York og et forskningscenter i Israel.

Det internationale præg giver INSEADS MBA- og Executive-studerende en unik mulighed for at tilegne sig viden og blive inspireret af en lang række forskellige kulturer og internationale perspektiver. Desuden er de tre campusser også med til at sikre, at fakulteterne og professorerne har en international og dermed kulturel spredning, som gør dem i stand til at bidrage med en alsidig kompetence og tilgang til mange problemstillinger, løsninger og metoder.

Hvert år deltager intet mindre end 1.400 studerende i INSEADS MBA- og PhD-programmer og mere end 11.000 i et af uddannelsesinstitutionens Executive-programmer. Professorerne kommer fra 40 forskellige lande, og de studerende repræsenterer 170 forskellige nationaliteter fra 159 lande.

60 år med forskning og undervisning

INSEAD blev grundlagt i 1957 i Fontainebleu, lidt uden for Paris i Frankrig. Hele idégrundlaget for skolen var baseret på et initiativ, der skulle styrke international erhvervsudvikling og samarbejde. Et samarbejde som oprindelig var startet af Marshall-hjælpen umiddelbart efter 2. Verdenskrig. Visionen var, at hvis erhvervslivet og dermed landene samarbejdede om økonomiske forhold, ville det forbedre hele fundamentet for fred i verden. Fokusset på internationalt samarbejde omkring forskning og uddannelse er stadig den dag i dag kernen i INSEADs værdigrundlag – og et forhold, der har sikret, at skolen med hovedkontor i Fontainebleau i Frankrig anses som den mest internationalt orienterede business-school i verden.

INSEAD arbejder for at skabe et åbensindet læringsmiljø, der samler mennesker, kulturer og idéer fra hele verden med henblik på at udvikle ledere og transformere organisationer. Gennem uddannelse er målet at udvikle ansvarlige og reflekterede ledere og iværksættere, der formår at skabe værdi for deres organisationer, og via forskning er det hensigten at udvide videnskabens grænser og påvirke forretningspraksis.

INSEADs uddannelses- og forskningsprogrammer inkluderer alle de traditionelle business-fagområder så som strategi, ledelse, finansiering, regnskab, organisationsudvikling, teknologi, marketing og innovation. INSEAD er på alle måder en banebrydende aktør i forhold til at udvikle metoder og teorier inden for disse fagområder. Teorier som er kendte – og anerkendte – verden over. Som eksempel kan nævnes Blue Ocean-strategien, som er udviklet av INSEAD-professorerne W. Chan Kim og Renée Mauborgne.

International topplacering og topkarakterer

At INSEAD er en business-school i absolut verdensklasse, vidner listen over topplaceringer fra en lang række internationalt anerkendte medier om. For blot at nævne nogle er INSEADs MBA-program blevet kåret til nummer 1 af Financial Times i både 2016 og 2017, INSEADs ”International MBA Programme” som nummer 1 af Bloomberg Business Week og desuden er skolens ”One-year MBA” blevet rangeret som nummer 2 af Forbes i 2017.

De gode rangeringer smitter naturligvis også af på de uddannelsesprogrammer, som Scandinavian Executive Institute samarbejder med INSEAD om. Både Executive Management Programme og Executive Board Programme bliver løbende evalueret og opnår gennemsnitlige karakterer på 4,7, hvor 5,0 er topkarakter.

Personlig og professionel udvikling

Med INSEAD i ryggen står vi klar til at byde dig velkommen til en uddannelse, hvor du får nogle fantastiske muligheder for at videreudvikle din leder- eller bestyrelsesrolle – professionel såvel som personligt. Vil du vide mere om Executive Management Programme INSEAD eller Executive Board Programme INSEAD, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få afklaret eventuelle spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.