INSEAD – The Business School for the World

Scandinavian Executive Institute har 15 års partnerskab med INSEAD, der er en af verdens bedste business-skoler for executive-uddannelser. Her får du adgang til nogle af Skandinaviens allerbedste og mest velrenommerede uddannelsesprogrammer for topledere og bestyrelsesmedlemmer.

Scandinavian Executive Institute har i 15 år haft et partnerskab med den internationalt anerkendte business-skole INSEAD, hvilket i dag tæller toplederuddannelserne Executive Management Programme og Leading Strategic Change samt bestyrelsesuddannelserne Executive Board Programme og Advanced Board Programme.

I samarbejde med INSEAD udvikles uddannelsesprogrammerne løbende, således at vi er i stand til at tilbyde Skandinaviens allerbedste og mest aktuelle uddannelsesprogrammer for topledere og bestyrelsesmedlemmer. Du kan læse mere om INSEAD her.

BESTIL MATERIALE OM VORES EXECUTIVE-UDDANNELSER HER

Europe campus view

BESTIL MATERIALE OM VORES EXECUTIVE-UDDANNELSER HER

International topplacering og topkarakterer

At INSEAD er en business-skole i absolut verdensklasse, vidner listen over topplaceringer fra en lang række internationalt anerkendte medier om. Her kan blandt andet nævnes, at INSEADs MBA-program i 2021 blev kåret som nummer 1 i verden af Financial Times. Det er endvidere en placering, som business-skolen har opnået to gange tidligere.

I 2020 blev INSEAD desuden kåret til nummer 3 business-skole i Europa, og samme år ligger INSEAD godt og trygt placeret på top-10 listen over de bedste EMBA-programmer i hele verden.

Se en lang række rangerings-resultater her.

De gode rangeringer smitter naturligvis også af på de uddannelsesprogrammer, som Scandinavian Executive Institute samarbejder med INSEAD om. Både toplederuddannelsen Executive Management Programme og bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme bliver løbende evalueret og opnår gennemsnitlige karakterer på 4,7, hvor 5,0 er topkarakter.

International business-skole i særklasse

INSEAD har været en global leder inden for uddannelse og forskning i seks årtier. MBA-uddannelsen startede i Fontainebleau, Frankrig i 1959. I år 2000 åbnede Asia Campus i Singapore, og INSEAD blev dermed den første business-skole med campus på to kontinenter. Mellemøsten-campus i Abu Dhabi åbnede efterfølgende i 2010 med fokus på fagområdet innovation. San Francisco Hub i Nordamerika er det seneste internationale tiltag, der bygger på mere end 60 års ekspertise.

Det internationale præg giver INSEADs MBA- og executive-studerende en unik mulighed for at tilegne sig viden og blive inspireret af en lang række forskellige kulturer og internationale perspektiver. Desuden er de tre campusser med til at sikre, at fakulteterne og professorerne har en international og dermed kulturel spredning, der gør dem i stand til at bidrage med en alsidig kompetence og tilgang til mange problemstillinger, løsninger og metoder.

Hvert år deltager intet mindre end 1.400 studerende i INSEADS MBA- og PhD-programmer og mere end 11.000 i INSEADs executive-programmer. Professorerne kommer fra 40 forskellige lande, og de studerende repræsenterer 170 forskellige nationaliteter fra 159 lande.

60 år med forskning og undervisning

INSEAD blev grundlagt i 1957 i Fontainebleu, lidt uden for Paris i Frankrig. Hele idégrundlaget for skolen var baseret på et initiativ, der skulle styrke international erhvervsudvikling og samarbejde. Et samarbejde som oprindelig var startet af Marshall-hjælpen umiddelbart efter 2. Verdenskrig. Visionen var, at hvis erhvervslivet og dermed landene samarbejdede om økonomiske forhold, ville det forbedre hele fundamentet for fred i verden.

Fokusset på internationalt samarbejde omkring forskning og uddannelse er stadig den dag i dag kernen i INSEADs værdigrundlag – og et forhold, der har sikret, at skolen med hovedkontor i Fontainebleau i Frankrig anses som den mest internationalt orienterede business-skoler i verden.

Læringsmiljø og fagområder

INSEAD arbejder for at skabe et åbensindet læringsmiljø, der samler mennesker, kulturer og idéer fra hele verden med henblik på at udvikle ledere og transformere organisationer. Gennem uddannelse er målet at udvikle ansvarlige og reflekterede ledere og iværksættere, der formår at skabe værdi for deres organisationer, og via forskning er det hensigten at udvide videnskabens grænser og påvirke forretningspraksis.

INSEADs uddannelses- og forskningsprogrammer inkluderer alle de traditionelle business-fagområder så som strategi, ledelse, finansiering, regnskab, organisationsudvikling, teknologi, marketing og innovation. INSEAD er på alle måder en banebrydende aktør i forhold til at udvikle metoder og teorier inden for disse fagområder. Teorier som er kendte – og anerkendte – verden over. Som eksempel kan nævnes Blue Ocean-strategien, som er udviklet av INSEAD-professorerne W. Chan Kim og Renée Mauborgne.

Personlig og professionel udvikling

Med INSEAD i ryggen står vi klar til at byde dig velkommen til en uddannelse, hvor du får nogle fantastiske muligheder for at videreudvikle din leder- eller bestyrelsesrolle – professionelt såvel som personligt. Vil du vide mere om vores uddannelser og dine muligheder, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få afklaret eventuelle spørgsmål. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan ringe til os på telefon: +45 2485 7797 eller sende en mail på: jr@se-institute.dk.