International lederuddannelse med fokus på forandringsledelse og transformation

Leading Strategic Change udbydes i samarbejde med INSEAD

International lederuddannelse med fokus på forandringsledelse og transformation

På et koncentreret forløb over to dage i Danmark og 4 dage på INSEAD i Frankrig vil du få inspiration, indsigt og værktøjer til at bygge bro mellem den rationelle strategi og den virkelige verden.

Leading Strategic Change klæder dig på til at håndtere eksekveringen af ambitiøse strategier og styre transformationsprojekter i din virksomhed.

Programindhold

Giv direktionen et fælles udgangspunkt

Programmet er en oplagt mulighed for ledelsesteams og direktioner, der ønsker en ensartet referenceramme og tilgang til løsning af virksomhedens udfordringer knyttet til strategieksekvering og transformationsprojekter. Der er mulighed for at flere fra samme virksomhed deltager på samme hold eller for at sende team- eller direktionsmedlemmer afsted på uddannelsen i mindre grupper eller enkeltvis.

Udbytte af Leading Strategic Change

Programmet vil give dig grundlaget for at få succes med strategiimplementering og transformation. Du bliver i stand til at:

  • evaluere om du har en levedygtig strategi, der er klar til eksekvering
  • udarbejde realistiske planer for eksekvering
  • identificere de skjulte barrierer i din organisation
  • forstå hvordan du overvinder disse barrierer
  • håndtere de psykologiske forhindringer, der eksisterer mellem projektets interessenter
  • tilegne dig de ledelsesmæssige færdigheder, dette kræver af dig og dit team
  • opbygge et kontinuerligt system for læring
Tilmeld dig gratis online informationsmøde

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Leading Strategic Change INSEAD

Deltagerprofil

Leading Strategic Change er designet for ledere med et betydeligt ledelsesansvar, som har en særlig interesse for at få succes med at gennemføre ambitiøse strategier eller forandringsprojekter.

Programmet er ideelt at sammensætte med vores Executive Management Programme INSEAD og fungerer særdeles godt som en overbygning på dette program.

Programmet er designet med henblik på at give et relevant udbytte for topledere, som har behov for en gennemgående indsigt i strategiimplementering, ledere, som er trådt ind i en tungere lederstilling med fokus på at implementere ambitiøse forandringer, direktører og topledere, som søger personlig inspiration og nye metoder til at transformere deres organisation samt rådgivere, konsulenter og HR-ansvarlige, som arbejder med strategiimplementering og organisationsudvikling.

Datoer for næste forløb

leading strategic change

Programdirektør og professorer

Daniel Simonovich er programdirektør og underviser på Leading Strategic Change, og har særligt fokus på strategieksekvering og praktisk strategiarbejde. Med en fortid som strategikonsulent for en række af Europas større virksomheder har han en bred praktisk erfaring med strategiarbejde, som han kombinerer med et solidt teoretisk fundament. Med sig i bagagen har Simonovich en række internationale udmærkelser for kvaliteten i sin undervisning.

Læs mere om underviserne

Kommende hold

Efterår 2023
ModulDatoSted
Modul 12. - 3. oktober 2023Vejle, Danmark
Modul 26. - 9. november 2023INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig
Forår 2024
ModulDatoSted
Modul 119. - 20. marts 2024Kolding, Danmark
Modul 222. - 25. april 2024INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig
Efterår 2024
ModulDatoSted
Modul 17. - 8. oktober 2024Kolding, Danmark
Modul 211. - 14. november 2024INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig

leading strategic change

Praktisk information

Vi sørger for at booke dit ophold samt forplejning i forbindelse med opholdet på INSEAD i Frankrig, hvor du indkvarteres på et af INSEADs hoteller tæt på Campus. Hotel og forplejning er ikke med i uddannelsesprisen, men afregnes særskilt.

Du sørger selv for at bestille flybillet til Paris. Vi sørger for at booke din transport tur/retur Charles de Gaulle i henhold til dine flytider. Vi anbefaler en række flytider, som du kan vælge mellem. Du vil blive afhentet i ankomsthallen af en INSEAD-chauffør og bragt til dit hotel.
.

Læs mere

FAQ

Før man starter på en ny uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål, som kommer op. Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med hvilke spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis efter afsluttet uddannelse, kan være nogle af de spørgsmål, du gerne vil have svar på. I denne FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på vej.

Få svar på dine spørgsmål

leading strategic change