OM OS

Scandinavian Executive Institute uddanner ledere til fremtidens udfordringer

WE INSPIRE LEADERS

Mere end 10 års partnerskab med INSEAD. Siden 2007 har vi udviklet uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien.

Scandinavian Executive Institute A/S er Skandinaviens førende udbyder af internationale lederuddannelser.

Vi samarbejder med to af Europas førende business schools, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz. Siden 2007 har vi udviklet uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien, og vi tilbyder i dag tre intensive programmer til ledere på flere niveauer samt på bestyrelsesniveau.

Vi sammensætter og opdaterer løbende programmernes indhold i forhold til de aktuelle udfordringer Skandinaviske virksomhedsledere og bestyrelsesmedlemmer står overfor.

For mere information om Scandinavian Executive Institute og vores uddannelser: Kontakt os

Velkommen til vores uddannelser

I samarbejde med vores internationalt anerkendte udviklingspartnere INSEAD og IMD  står vi klar til at byde dig velkommen til nogle uddannelser, hvor du får en fantastisk mulighed for at videreudvikle din leder- eller bestyrelsesrolle – professionelt såvel som personligt.

Executive Management Programme INSEAD - en international toplederuddannelse, der giver dig den nyeste viden og anvendelige værktøjer til at udvikle og styrke din virksomheds strategi, forretningsmodel og konkurrencesituation.

Executive Board Programme INSEAD - en bestyrelsesuddannelse tilpasset skandinaviske forhold og lovgivning, der gør dig til et værdiskabende bestyrelsesmedlem og et aktiv for både virksomheden og din egen bestyrelseskarriere.

Leadership Acceleration Programme IMD - en intensiv, international lederuddannelse, der styrker både dine faglige og personlige kompetencer og giver dig den professionelle selvtillid, der bringer dig videre til næste niveau.

Executive Forum - Masterclasses for deltagere, der har været igennem vores programmer. En mulighed for at få kontinuerlig relevant og aktuel viden, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.