Om os

Scandinavian Executive Institute A/S er Skandinaviens førende udbyder af internationale lederuddannelser. Vi samarbejder med to af Europas førende business schools, INSEAD i Frankrig og IMD i Schweiz. Siden 2007 har vi leveret uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien, og vi tilbyder i dag tre intensive programmer til ledere på flere niveauer samt på bestyrelsesniveau.

Vi åbner døren til relevant viden, der er skræddersyet til virksomhedens aktuelle, forretningsmæssige udfordringer.
Vi skaber en målrettet læringsrejse, der matcher de krav, som du bliver stillet over for som leder.
Vi transformerer dig via et uddannelsesprogram, der er aktuelt, værdiskabende og direkte anvendeligt i din dagligdag.
Du får en række redskaber og processer, der bringer dig videre på det personlige og ledelsesmæssige og hjælper dig med gøre en forskel for din virksomhed.

Vi sammensætter og opdaterer løbende programmerne med aktuel viden og cases fra hele verden. Programmerne og deres indhold er tilpasset de udfordringer, du og din virksomhed står overfor.

Vores uddannelser

Scandinavian Executive Institute har i samarbejde med INSEAD og IMD udviklet en række uddannelsesforløb på højt niveau til ledere, der gerne vil dygtiggøre sig på executive niveau:

Executive Management Programme er til de topledere, som gerne vil dygtiggøre sig på executive niveau uden at tage en fuld executive MBA.

Executive Board Programme er en bestyrelsesuddannelse, som henvender sig til nuværende og kommende professionelle bestyrelsesmedlemmer og topledere, der arbejder sammen med professionelle bestyrelser.

Executive Forum bygger bro mellem de to executive-programmer og skabe internationale netværksmuligheder for topledere verden over.

Leadership Acceleration Programme IMD – en uddannelse til erfarne ledere, der er klar til at tage skridtet til næste lederniveau.

 

For mere information om Scandinavian Executive Institute og vores uddannelser: Kontakt os