Scandinavian Executive Institute

Scandinavian Executive Institute  – uddannelser til ledere og bestyrelsesmedlemmer i samarbejde med INSEAD.

WE INSPIRE LEADERS

Scandinavian Executive Institute har mere end 10 års partnerskab med INSEAD. Siden 2007 har vi udviklet uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien.

Scandinavian Executive Institute A/S er Skandinaviens førende udbyder af internationale lederuddannelser.

Vi samarbejder med en af Europas førende business schools, INSEAD i Frankrig. Siden 2007 har vi udviklet uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien, og vi tilbyder i dag intensive programmer til ledere på flere niveauer samt på bestyrelsesniveau.

Vi sammensætter og opdaterer løbende programmernes indhold i forhold til de aktuelle udfordringer Skandinaviske virksomhedsledere og bestyrelsesmedlemmer står overfor.

I samarbejde med vores internationalt anerkendte udviklingspartner INSEAD står vi klar til at byde dig velkommen til nogle uddannelser, hvor du får en fantastisk mulighed for at videreudvikle din leder- eller bestyrelsesrolle – professionelt såvel som personligt.

Kontakt os for mere information om Scandinavian Executive Institute og vores uddannelser.

KONTAKT OS

Scandinavian Executive Institute

Executive Management Programme
– i samarbejde med INSEAD

Executive Management Programme INSEAD – en executive lederuddannelse, der giver dig ny viden, inspiration og kompetence, som  gør dig i stand til at innovere din personlige ledelses strategi og derved styrke din virksomheds strategiske position.

Executive Management Programme INSEAD klæder dig på til at arbejde ambitiøst med at styrke og udvikle din virksomheds strategiske position. Du får den allernyeste viden inden for de tre grundlæggende fagområder strategi, innovation og ledelse, således at du bliver i stand til at udvikle både dig selv og den virksomhed, du er en del af. Du bliver kort og godt inspireret til at ”genopfinde” dig selv og din organisation – også selv om det går godt i dag.

Læs mere

Leading Strategic Change
– i samarbejde med INSEAD

Leading Strategic Change INSEAD – et internationalt lederprogram for dig, der ønsker at få succes med at eksekvere på ambitiøse strategier og transformationsprojekter.

Leading Strategic Change-programmet giver dig en dyb indsigt i alle vigtige facetter af en succesfuld strategieksekvering samt en lang række værktøjer og modeller, som du kan tage med hjem og anvende direkte i din egen virksomhed eller organisation.

På et koncentreret forløb over fem dage på INSEAD vil du få inspiration, indsigt og værktøjer til at bygge bro mellem den rationelle ledelses strategi og den virkelige verden – der hvor strategierne virkelig skal stå sin prøve.

Læs mere

Scandinavian Executive Institute

Executive Board Programme
– i samarbejde med INSEAD

Executive Board Programme INSEAD – bestyrelsesuddannelse, der giver dig ny viden, inspiration og kompetence, så du kan spille en aktiv og værdiskabende nøglerolle i fremtidens bestyrelsesarbejde.

Executive Board Programme afholdes i samarbejde med INSEAD, Frankrig, og er en international bestyrelsesuddannelsen tilpasset skandinaviske forhold og kultur, der giver dig praktisk og teoretisk viden, så du bliver i stand til at skabe dig en position som et stærkt og værdifuldt bestyrelsesmedlem.

Læs mere

Scandinavian Executive Institute

Advanced Board Programme
– i samarbejde med INSEAD

Advanced Board Programme INSEAD er en uddannelse til bestyrelsesformanden og andre erfarne bestyrelsesmedlemmer. Uddannelsen har til formål at udvikle tankesæt og kompetencer og dykker ned i hvordan den fremtidige bestyrelse arbejder bedst muligt.

Uddannelsen forløber over tre dage på INSEAD, og giver dig en unik mulighed for at udvikle dine bestyrelsesfaglige kompetencer og ruster dig samtidig til fremtidens udfordringer. Som bestyrelsesmedlem vil du møde en verden, der byder på konstante forandringer, øget usikkerhed og uendelige digitale transformationsinitiativer. For at holde trit med udviklingen, kræver alle disse omvæltninger, at bestyrelsesformænd og -medlemmer er i stand til at revurdere deres roller, tilegne sig ny viden og ”aflære” gamle vaner og rutiner.

Læs mere

Scandinavian Executive Institute

Executive Forum
– i samarbejde med INSEAD

Executive Forum – Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.
Forummet giver dig mulighed for at få viden og inspiration fra INSEAD med 4 årlige Masterclasses samt sparring med andre ledere.

Dynamisk videndeling

Executive Forum er tilrettelagt, så du tilegner dig viden på mere end én måde. Du får adgang til fire Masterclasses og skaber samtidig rammerne for, at du kan bidrage med egne erfaringer og udfordringer.

Vi sikrer et dynamisk og intensivt læringsmiljø og fremskynder interaktion på tværs af brancher. Det resulterer i det stærke strategiske netværk, der er afgørende for den moderne leder.

Læs mere