Om os

Scandinavian Executive Institute A/S har siden 2007 leveret uddannelser til topledere og bestyrelsesmedlemmer i hele Skandinavien. Grundstenen i vores uddannelsesaktiviteter er et tæt samarbejde med de internationale business skoler IMD og INSEAD og vi tilbyder 3 intensive programmer til ledere på flere niveauer og bestyrelsesniveau.

Vi åbner døren: til relevant viden, der er skræddersyet til dine forretningsudfordringer. Vi skaber en målrettet læringsrejse, der matcher dine uddannelsesbehov.

Vi transformerer: det vil sige, at vi sikrer et uddannelsesprogram, der er sat sammen, så det giver mening og er direkte anvendelig i din dagligdag. Teori handler i den sidste ende om at kunne omsætte det til praksis.

Vi gør viden nemt tilgængeligt: ved at indsamle den fremmeste viden fra hele verden og tilpasse den de særlige udfordringer du og din virksomhed står i.

 

Vores uddannelser

Scandinavian Executive Institute har i samarbejde med INSEAD og IMD udviklet en række uddannelsesforløb på højt niveau til ledere, der gerne vil dygtiggøre sig på executive niveau:

Executive Management Programme er til de topledere, som gerne vil dygtiggøre sig på executive niveau uden at tage en fuld executive MBA.

Executive Board Programme er en bestyrelsesuddannelse, som henvender sig til nuværende og kommende professionelle bestyrelsesmedlemmer og topledere, der arbejder sammen med professionelle bestyrelser.

Executive Forum bygger bro mellem de to executive-programmer og skabe internationale netværksmuligheder for topledere verden over.

Leadership Acceleration Programme IMD – en uddannelse til erfarne ledere, der er klar til at tage skridtet til næste lederniveau.

 

For mere information om Scandinavian Executive Institute og vores uddannelser: Kontakt os