Executive Forum
– Aktuelle masterclasses med INSEAD

Aktuelle masterclasses med professorer fra den anerkendte business skole, INSEAD. En unik mulighed for at holde dig opdateret som leder på de udfordringer som virksomheder møder i dag.

INSEAD-professor Wolfgang Ulaga

Dato: 24. september 2024
Sted: Hotel Koldingfjord, Kolding
Tid: 09:00-16:00

 

Emne: Business model trends and applications

Nye forretningsmodeller ændrer konkurrencebilledet på tværs af forskellige brancher i disse år. Wolfgang Ulaga vil hjælpe os med at udforske disse tendenser og forstå, hvordan de kan anvendes på vores egen forretning eller værdikæde.

Hands-on erfaring. Denne forretningsmodel Masterclass er en hands-on, dybdegående læringsoplevelse, der giver dig mulighed for at udforske, hvad der kræves for at designe og lancere udvalgte nye digitale forretningsmodeller. Hvad driver vækst i din branche? Er du klar til at lykkes? Hvordan pakker og lancerer man nye tilbud hurtigt? Hvordan prissætter og sælger man sådanne innovative tilbud? Hvordan skaber man kundeengagement og opbygger en loyal og profitabel kundebase? Hvad er de nye kundesuccesmålinger, vi skal fokusere på? Hvordan skalerer man op og opnår vedvarende succes ved at integrere abonnementer i organisationen? Hvad er de typiske faldgruber, der skal være opmærksomme på, især for virksomheder, der ikke er “abonnementsfødte”?

Specielt vil vi udforske relevansen for både B2B- og B2C-segmenterne, og konklusionerne vil give en bedre forståelse af, hvordan din egen branche kan blive påvirket, eller kunne drage fordel af at anvende nogle af disse forretningsmodeller.

Køb billet

Billetter

For at få det største udbytte, anbefaler vi, at man deltager med flere personer fra samme virksomhed, så alle får samme viden og afsæt til at arbejde videre efterfølgende.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Skriv til os, hvis du har spørgsmål – td@se-institute.dk