Executive Forum
– Aktuelle masterclasses med INSEAD

Aktuelle masterclasses med professorer fra den anerkendte business skole, INSEAD. En unik mulighed for at holde dig opdateret som leder på de udfordringer som virksomheder møder i dag.

INSEAD-professor Spencer Harrison

Dato: 12. marts 2024
Sted: Sommerro, Oslo
Tid: 09:00-16:00

 

Emne: Leader identity and change

I denne masterclass vil du få indblik i begrebet ledelsesidentitet, og hvordan fokus på de forskellige aspekter af din identitet som leder kan hjælpe dig med at lede og håndtere transformations- og forandringsprocesser i din virksomhed eller organisation. Undervisningen vil foregå case-baseret og lægge op til dialog og diskussioner om emnet.

Spencer Harrison, der er professor i organisatorisk adfærd på INSEAD, er en undervisningskapacitet og kulturekspert af særlig kaliber samt prisvindende forsker og anerkendt forfatter til en lang række videnskabelige artikler om kultur, forandring og ledelse. Han er desuden underviser på Leading Strategic Change INSEAD.

Spencer Harrison har været rådgiver for en række af de hurtigst voksende organisationer i verden – blandt andet Google, Salesforce, Deloitte, Danfoss, Atos, Cargill og Schneider Electric, som han har hjulpet med at kortlægge og revitalisere deres kultur, udvikle nye praksisser, som fremmer kreativitet og innovation samt styre og måle transformationsændringer.

Køb billet

INSEAD-professor Ville Satopaa

Dato: 30. maj 2024
Sted: Bella Sky, København
Tid: 09:00-16:00

 

Emne: Foundations for strategic application of AI

I denne Masterclass får erfarne ledere og bestyrelsesmedlemmer med strategisk forretningsansvar lejlighed til at tilegne sig essentiel viden om AI (Kunstig Intelligens).

Ville Satopaa vil hjælpe os med at forstå og gennemskue nuancerne i de mange forskellige AI løsninger som introduceres på tværs af brancher, med særligt fokus på hvad direktioner og bestyrelser har behov for at vide.

Vi vil få lejlighed til at forstå hvordan AI og brugen af data åbner op for nye muligheder på tværs af brancher, og Ville Satopaa vil introducere en metode som hjælper os med at integrere og anvende disse teknologier.

Vi vil mere specifikt udforske:

  • De underliggende nøgleelementer som udgør AI, og hvilke elementer det er essentielt at have fokus på
  • Hvordan forstår vi datastrukturen og de underliggende muligheder og begrænsninger i data
  • Værktøjer og struktur der kan understøtte anvendelse og implementering i din organisation

Masterclassen vil være opdateret med de seneste tendenser indenfor AI

Køb billet

INSEAD-professor Wolfgang Ulaga

Dato: 24. september 2024
Sted: Hotel Koldingfjord, Kolding
Tid: 09:00-16:00

 

Emne: Business model trends and applications

Nye forretningsmodeller ændrer konkurrencebilledet på tværs af forskellige brancher i disse år. Wolfgang Ulaga vil hjælpe os med at udforske disse tendenser og forstå, hvordan de kan anvendes på vores egen forretning eller værdikæde.

Hands-on erfaring. Denne forretningsmodel Masterclass er en hands-on, dybdegående læringsoplevelse, der giver dig mulighed for at udforske, hvad der kræves for at designe og lancere udvalgte nye digitale forretningsmodeller. Hvad driver vækst i din branche? Er du klar til at lykkes? Hvordan pakker og lancerer man nye tilbud hurtigt? Hvordan prissætter og sælger man sådanne innovative tilbud? Hvordan skaber man kundeengagement og opbygger en loyal og profitabel kundebase? Hvad er de nye kundesuccesmålinger, vi skal fokusere på? Hvordan skalerer man op og opnår vedvarende succes ved at integrere abonnementer i organisationen? Hvad er de typiske faldgruber, der skal være opmærksomme på, især for virksomheder, der ikke er “abonnementsfødte”?

Specielt vil vi udforske relevansen for både B2B- og B2C-segmenterne, og konklusionerne vil give en bedre forståelse af, hvordan din egen branche kan blive påvirket, eller kunne drage fordel af at anvende nogle af disse forretningsmodeller.

Køb billet

Billetter

For at få det største udbytte, anbefaler vi, at man deltager med flere personer fra samme virksomhed, så alle får samme viden og afsæt til at arbejde videre efterfølgende.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Skriv til os, hvis du har spørgsmål – td@se-institute.dk

Køb billetter