Executive Forum
– Aktuelle masterclasses med INSEAD og IMD

Aktuelle masterclasses med professorer fra de anerkendte business skoler INSEAD og IMD. En unik mulighed for at holde dig opdateret som leder på de udfordringer som virksomheder møder i dag.

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du aktuel viden og inspiration fra top-professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD. Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere og bestyrelsesmedlemmer i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og er dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

KØB BILLET

Howard Yu IMD

Strategisk ledelse

IMD-professor Howard Yu – prisvindende forsker og international kapacitet inden for strategi, innovation og digitalisering.

De, der tidligere har oplevet Howard Yu, ved, at han formår at engagere en stor forsamling med sine medrivende og banebrydende forelæsninger. Derfor er der heller ikke tvivl om, at Yu igen vil præstere en underholdende og lærerig forelæsningsoplevelse ud over det sædvanlige.

Howard Yu griber fat i, hvordan ledere hellere bør fokusere på at skabe fremtiden, fremfor at forudsige den. Det kan naturligvis være særdeles nyttigt, når vi forhåbentlig er på vej ud af coronakrisen igen.

I masterclassen tager han udgangspunkt i sin bog ”LEAP” som beskriver hvordan succesfulde ledere og deres virksomheder er i stand til at genopfinde sig selv under og efter kriser og få succes med at forfølge nye forretningsmuligheder.

Ved at benytte Howard Yus metoder er det muligt at styrke sin indflydelse på omverdenen og opnå øget kontrol. De virksomheder, der formår at følge disse retningslinjer, vil komme styrket ud af krisen og blive mere magtfulde, end de nogensinde har været før.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

Læs mere om masterclassen
16. juni 2021 - Comwell Copenhagen Portside, København
kl. 10:00 - 16:30
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00
Pris5.000 kr. + moms

 

 

Billetpris: 5.000 kr. ex. moms

Køb billet

Atalay Atasu INSEAD

Eksekvering af bæredygtighedsinitiativer

Atalay Atasu – INSEAD professor og prisvindende forsker inden for cirkulær økonomi, producentansvar og miljøregulering

I denne masterclass vil Atalay Atasu give et operationelt perspektiv på bæredygtig forretningspraksis samt afdække, hvilke grundlæggende elementer der skal til for at eksekvere på en strategi inden for cirkulær økonomi.

Et af de vigtigste take-aways fra masterclassen er et anvendeligt framework, der forklarer, hvorfor bæredygtighedsinitiativer er afgørende for erhvervslivet. Og hvordan disse initiativer kan bidrage til at udforme strategier for cirkulær økonomi i organisationer og virksomheder.

Som deltager får du en bred introduktion til begrebet cirkulær økonomi samt et detaljeret indblik i de to grundlæggende byggesten, nemlig cirkulære forretningsmodeller og cirkularitetsdesign.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

Læs mere om masterclassen
31. august 2021 - Hindsgavl Slot, Middelfart
kl. 10:00 - 16:30
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00
Pris5.000 kr. + moms

 

 

Billetpris: 5.000 kr. ex. moms

Køb billet

Masterclasses

Erin Meyer INSEAD

Ledelse og samarbejde på tværs af kulturer

Senior Affiliate Professor INSEAD, Erin Meyer – international kapacitet inden for international ledelse samt toneangivende HR-ekspert og business skribent

Erin Meyer er en af de mest betydningsfulde management tænkere i verden ifølge Thinkers 50, som er branchens pendant til Oscar uddelingen.

I denne session, der er rettet mod enkeltpersoner, der arbejder med internationalt baserede kunder, kolleger eller medarbejdere, lærer deltagere at afkode kulturelle forskelle, der har betydning for deres evne til at påvirke kolleger og samarbejdspartnere fra hele verden.

Uanset om det er i Düsseldorf eller Dubai, Brasilia eller Beijing, New York eller New Delhi, er vi en del af et globalt netværk – ikke kun på kontoret eller møderne – men også virtuelt via e-mail, videokonferencer, Skype og telefon.

Som et resultat af denne session, vil deltagerne være i stand til at tilpasse deres kommunikation og tilgang til at være optimeret i forhold til de specifikke kulturer, de samarbejder med.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

Læs mere om masterclassen
23. september - Dansk Industri København
kl. 10:00 - 16:30
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00
Pris5.000 kr. + moms

 

 

Billetpris: 5.000 kr. ex. moms

Køb billet

Nathan Furr INSEAD

Innovation – Få større innovativ kapital i virksomheden

Nathan Furr – INSEAD Professor samt international anerkendt forsker og prisvindende forfatter inden for innovation og strategi.

Nathan Furr er international prisvindende forfatter til en lang række bøger om innovation, senest ”Innovation Capital: How to Compete – and Win – Like the World’s Most Innovative Leaders”. I masterclassen giver han et spændende indblik i, hvordan vi som ledere kan blive endnu bedre til at skabe innovation i vores virksomheder. Og ikke mindst: hvad vi kan lære fra de allerbedste innovationsledere i verden.

Ifølge Nathan Furr er de bedste innovationsledere nemlig særligt bevidste om, at kreativitet ikke er nok i sig selv. Deres succes er ikke blot baseret på gode idéer, men på at de både har visionerne, omdømmet og netværket til at vinde den opbakning, der er nødvendig for at kommercialisere idéerne. Netop denne egenskab kaldes ”innovationskapital” – og det er altså en faktor, der er vigtigere for innovationsevnen end selve kreativiteten.

Baseret på flere tiårs forskning og erfaring inden for fagområdet, vil professor Furr give deltagerne viden og inspiration til, hvordan de opbygger et innovativt omdømme, hvilke teknikker de kan bruge for at forstærke deres innovationskapital og hvordan de opnår andres opmærksomhed og støtte i forhold til nye idéer og projekter. Afslutningsvis vil han give indblik i, hvad det betyder at praktisere et visionært lederskab, og hvordan man i praksis udøver dette.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

14. oktober 2021 - Dansk Industri, København
kl. 10:00 - 16:30
Registreringkl. 09:00 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00
Pris5.000 kr. + moms

 

 

Billetpris: 5.000 kr. ex. moms

Køb billet

Mark Mortensen, INSEAD

Revolutionen i teamwork og organisatorisk design

Mark Mortensen – INSEAD Associate Professor Organizationsal Behaviour

Siden starten af corona-pandemien er der sket en markant ændring i, hvordan vi mødes og benytter teknologi til dette formål. Vi har alle lært, hvad der virker i et Teams- eller Zoom-møde, og hvilke faldgruber vi skal undgå. Tiden efter ”lockdown” nærmer sig, og hvordan vil de nye erfaringer hjælpe os i tiden, der kommer herefter?

Vi har i denne masterclass fornøjelsen af at kunne præsentere INSEAD-professor Mark Mortensen, som i adskillige år har studeret og hjulpet distribuerede og virtuelle teams – længe før det blev noget, vi alle føler os på hjemmebane i. Han vil komme ind på, hvordan vi skaber virkeligt velfungerende og dygtige virtuelle teams og i hvilken udstrækning, vi skal fortsætte med brugen af virtuelle teams i fremtiden.

Hvilke værdifulde perspektiver i virtuelle teams, har vi allerede forstået, og hvilke har vi misset? Selvom vi føler, at vi er kommet langt, vil denne masterclass give nye indsigter i, hvordan vi kan effektivisere samarbejdet endnu mere i en fremtid efter ”lockdown”. Hvilke elementer af virtuelt samarbejde kan vi videreudvikle med henblik på at  skabe succesfulde teams, både fysisk og virtuelt? Læs mere om dagen her.

Køb billet til en eller flere masterclasses her.

9. december 2021 - Hindsgavl Slot, Middelfart
kl. 10:00 - 16:30
Registreringkl. 09:30 - 10:00
Frokostkl. 12:00 - 13:00
Pris5.000 kr. + moms

 

 

Billetpris: 5.000 kr. ex. moms

Køb billet

Køb billetter

For at få det største udbytte, anbefaler vi, at man deltager med flere personer fra samme virksomhed, så alle får samme viden og afsæt til at arbejde videre efterfølgende.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Skriv til os, hvis du har spørgsmål – viv@se-institute.dk

Køb billet

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og vil blive kontaktet, såfremt der tilmeldes mere end 1 person til de enkelte Masterclasses. Vi har brug for navn og e-mail på deltagerne.

Køb billetPris
1 billet 5.000 kr.
4 billetter til samme masterclass for prisen på 3 15.000 kr.