Inspirerende undervisere på INSEAD bestyrelsesuddannelse

Bliv udfordret og inspireret med Advanced Board Programme

Oplev 3 dage på INSEAD sammen med 3 kompetente og aktuelle professorer med ekspertviden på bestyrelsesområdet. Mød her undervisere på INSEAD bestyrelsesuddannelse.

Undervisere INSEAD bestyrelsesuddannelse

Stanislav Shekshnia

Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise INSEAD

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Advanced Board Programme og Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa. Stanislav Shekshnia har i en lang årrække forsket og undervist i bestyrelsesarbejdet med særlig fokus på ledelse af bestyrelser, samt på hvordan man udvikler et værdiskabende samarbejde imellem bestyrelsen og den daglige ledelse. Hans kombination af erfaring fra en lang række internationale bestyrelser sammenholdt med omfattende forskningsaktiviteter giver praktisk anvendelig inspiration til deltagere i hans programmer. Han er programdirektør for Executive Board Programme INSEAD samt Leading from the Chair Programme på INSEAD og har udgivet en lang række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.

Læs mere om Stanislav Shekshnia

Sameer Hasija

Dean of Executive Education, Professor of Technology and Operations Management

Sameers undervisning fokuserer på at bruge forskellige typer af processer til at accelerere innovation. Ved hjælp af en systematisk analyse af processer inden for og på tværs af virksomhedens traditionelle grænser fremhæver han den rolle, som innovation spiller i at skabe nye forretningsmodeller og/eller optimere konkurrencepositionering for eksisterende forretningsmodeller.

Sameer er Dean of Executive Education på INSEAD og deltager af den grund kun i få udvalgte programmer, og det er et privilegie at have ham med i Advanced Board Programme INSEAD.

Læs mere om Sameer Hasija her.

Subramanian Rangan

Professor of Strategy and Management INSEAD

Subramanian Rangan er Professor of Strategy and Management på INSEAD og underviser blandt andet på Advanced Board Programme. Han er ekspert i global strategi og ledelse, international erhvervsøkonomi og multinationale selskaber og indehar bestyrelsesposter i en lang række virksomheder og organisationer.

Rangan arbejder blandt andet med kapitalismen i et fremtidsperspektiv, og specifikt hvordan virksomheder kan blive bedre til at integrere præstation og fremgang. I 2013 initierede han desuden “Society for Progress”, som er et fællesskab af fremtrædende filosoffer, sociologer og virksomhedsledere. Ovenstående arbejde har blandt andet ført til udgivelse af to bøger om emnet.

Rangan har oprindelig en MBA fra MIT Sloan School of Management og en Ph.d. i politisk økonomi fra Harvard University.

Læs mere om Subramanian Rangan