Inspirerende undervisere på INSEAD bestyrelsesuddannelse

Bliv udfordret og inspireret med Advanced Board Programme

Oplev 3 dage på INSEAD sammen med 3 kompetente og aktuelle professorer med ekspertviden på bestyrelsesområdet. Mød her undervisere på INSEAD bestyrelsesuddannelse.

Undervisere INSEAD bestyrelsesuddannelse

Stanislav Shekshnia

Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise INSEAD

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Advanced Board Programme og Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er desuden direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD og har udgivet en lang række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.

Læs mere om Stanislav Shekshnia

Jose Santos

Affilitated Professor of Practice in Global Management, INSEAD

Professor José F.P. dos (Joe) Santos startede sin akademisk karriere inden for ingeniørvidenskab i begyndelsen af halvfjerdserne i sin hjemby Porto, men gik kort efter ind i ledelsesverdenen. I 1995 flyttede Joe fra Italien til INSEAD og dedikerede sig igen til videnskabeligt arbejde. Joe’s forskning og undervisning fokuserer på ledelse af multinationale virksomheder, især i forhold til ledelse af global integration og innovation.

Joe er tilknyttet professor i global ledelse ved INSEAD i Frankrig, ”Visiting Scholar” ved MIT Sloan i USA og “Professor Catedratico Convidado” ved UCP i Portugal. Han præsenterer jævnligt sit arbejde på konferencer rundt om i verden og arbejder desuden med topledelsesteams i multinationale selskaber i Europa, Amerika og Japan. Bogen From Global to Metanational: How Companies Win in the Knowledge Economy, som er skrevet sammen med kollegerne Yves Doz og Peter Williamson, er udgivet af Harvard Business School Press.

Subramanian Rangan

Professor of Strategy and Management INSEAD

Subramanian Rangan er Professor of Strategy and Management på INSEAD og underviser blandt andet på Advanced Board Programme. Han er ekspert i global strategi og ledelse, international erhvervsøkonomi og multinationale selskaber og indehar bestyrelsesposter i en lang række virksomheder og organisationer.

Rangan arbejder blandt andet med kapitalismen i et fremtidsperspektiv, og specifikt hvordan virksomheder kan blive bedre til at integrere præstation og fremgang. I 2013 initierede han desuden “Society for Progress”, som er et fællesskab af fremtrædende filosoffer, sociologer og virksomhedsledere. Ovenstående arbejde har blandt andet ført til udgivelse af to bøger om emnet.

Rangan har oprindelig en MBA fra MIT Sloan School of Management og en Ph.d. i politisk økonomi fra Harvard University.

Læs mere om Subramanian Rangan