Kommende hold og praktiske detaljer

Her finder du dato og pris for bestyrelsesuddannelsen Advanced Board Programme samt muligheden for at deltage i Re-union for dit hold.

Efterår 2024
ModulDatoSted
Modul 116. - 18. september 2024INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig

Uddannelsesgebyr

Pris: 49.500 kr. ex. moms

Hertil kommer udgifter til hotel, forplejning, transport og flyrejse til Frankrig.

 

Uddannelsesgaranti

– sikrer dig gratis overflytning, hvis du bliver syg

Som noget nyt kan du nu tilkøbe en uddannelsesgaranti, så du i tilfælde af sygdom inden opstart eller undervejs, kan flytte til et nyt kommende hold uden beregning.

Ved sygdom skal der fremvises dokumentation i form af lægeerklæring. Vi aftaler herefter flytning til et nyt hold på datoer, der passer dig.

Uddannelsesgarantien tilvælges på tilmeldingssiden.

Pris: 2.250 kr. ex. moms

 

Endnu mere inspiration og netværk

Viden og læring skal holdes ved lige, og det skal netværk også. Vi afholder flere gange om året en masterclass i aktuelle emner formidlet af en INSEAD-professor. Det er en god mulighed for at få yderligere viden og inspiration og mødes med deltagerne fra dit hold igen. Emnet er et aktuelt emne for både leder- og bestyrelsesrollen i dag, og du kan forvente en hel undervisnings dag fra kl. 9-16 samt et certifikat for at deltage.

Som vores bidrag til livslang læring er den første masterclass efter endt uddannelse inkluderet i dit uddannelsesgebyr. Tilmelding er nødvendig og du vil modtage yderligere information under uddannelsesforløbet.

Online informationsmøde

Her kan du blive klogere på programmet og få mere information om såvel indhold som de praktiske detaljer. Find også ud af hvilke profiler, der allerede er tilmeldt.

Tilmeld dig næste online informationsmøde

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om bestyrelsesuddannelsen Advanced Board Programme INSEAD

Transport

Du sørger for:

At bestille flybillet til Charles de Gaulle, Paris


Vi sørger for:

At bestille transport til dig t/r fra Charles de Gaulle til dit hotel i Fontainebleau.

Du får flere informationer om dette ved tilmelding, og vi guider dig igennem hele forløbet.

Hotel og ophold

Forløbet foregår på INSEAD i Fontainebleau, Frankrig, og der er reserveret indkvartering på et hotel tæt på INSEAD Campus. Vi sørger for at booke hotel og forplejning, så du kommer til at bo sammen med de øvrige deltagere på holdet.