Bestyrelsesuddannelse med anerkendte professorer og inspirerende eksperter

Bliv undervist af unikke undervisere

Modul 1 i Danmark

På dit første modul af Executive Board Programme bliver du undervist og inspireret af nogle af Skandinaviens mest anerkendte eksperter på bestyrelsessiden. Du møder partnere fra advokatfirmaet Kromann Reumert, der til dagligt har bestyrelsesarbejdet som speciale. Du vil også blive inspireret af kommunikationsekspert Jesper Klit og opleve professionelle bestyrelsesformænd og erhvervsledere, der har et kvalificeret på det værdiskabende bestyrelsesarbejde i en turbulent verden.

Liselotte Engstam

Non Executive Chairman and Board Director

Liselotte er en garvet international leder, formand og ikke-udøvende medlem af bestyrelser med fokus på at transformere og forny virksomheder. Hun integrerer emner som bæredygtighed/ESG og kunstig intelligens i bestyrelsesarbejdet, forretningsstrategier og drift. Efter en karriere i ledende stillinger i store globale organisationer har hun et årti bag sig med arbejde i både børsnoterede og private virksomhedsbestyrelser, hvor hun har ført an i den digitale og bæredygtige transformation af internationale virksomheder. Hun er desuden aktiv inden for akademisk forskning med fokus på bestyrelsesarbejde, leder netværk såsom Boards Impact Forum og blev anerkendt som en af de 100 bedste inden for moderne virksomhedsgovernance i både 2021 og 2022.

Mads Reinholdt Sørensen

Partner, Kromann Reumert

Mads Reinholdt Sørensen rådgiver om M&A, selskabs- og fondsret, financial services samt compliance og interne undersøgelser.

Mads rådgiver industrielle og institutionelle virksomheder, herunder børsnoterede og finansielle virksomheder, kapitalfonde og family offices om nationale og grænseoverskridende transaktioner, investeringer og kommercielle kontrakter, herunder ejeraftaler, samarbejdsaftaler og joint venture-aftaler.

Mere end ti års intenst arbejde med den finansielle sektor, herunder med transaktioner, advokatundersøgelser og retssagskomplekser, har givet Mads en helt særlig brancheindsigt, som Mads drager nytte af i sin rådgivning af banker og sparekasser, forsikrings- og pensionsselskaber, fondsmæglerselskaber og betalingsinstitutter.

Mads kombinerer sin stærke juridiske ekspertise med en kommerciel vinkel og effektiv processtyring.

Jens Harsaae

Professionelt bestyrelsesmedlem & konsulent

Jens Harsaae arbejder i dag som bestyrelsesformand/medlem i små og mellemstore virksomheder på tværs af ejerstrukturer (famile, fond, kapitalfond). Jens har en baggrund som direktør for Procter & Gamble i Sverige, Tyskland og Schweiz, efterfulgt af en karriere hos the Boston Consulting Group (BCG) som partner og administrerende direktør for BCG i Danmark. Jens har primært beskæftiget sig med digitale virksomheder så som Conscia, LanguageWire og Internet Intelligence House Nordic (IIH Nordic), data start-ups som Lumino.io og Jumpstory samt digital transformation af traditionelle virksomheder. Jens er del af Board Networks Advisory Board og været moderator for Board Networks Bestyrelseskonference gennem en årrække.

Jesper Klit

Kommunikationsrådgiver

Jesper Klit er en af de mest populære og inspirerende europæiske undervisere i kommunikation og lederskab. Han er CEO hos Jesper Klit & Partners og har tidligere arbejdet på Weekendavisen, TV2 og på Nordisk Film TV, hvor han var CEO i seks år.

Han har specialiseret sig i udvikling af personlig kommunikation og gennemslagskraft, medie-coaching og business storytelling og rådgiver virksomheder og ledere i personlig og strategisk kommunikation. Blandt Jesper Klits klienter er flere Fortune 500-virksomheder.

Modul 2 på INSEAD i Frankrig

På Modul 2 på INSEAD bliver du undervist af nogle af verdens førende professorer inden for bestyrelsesarbejde og beslutningstagning. Undervisningen foregår på engelsk. Programme Director for dette modul er Stanislav Shekshnia, der er Senior Affiliate Professor for Entrepreneuship and Family Enterprises og leder af INSEADs Leading from the Chair Programme.

Stanislav Shekshnia

Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise INSEAD

Stanislav Shekshnia er programdirektør på Executive Board Programme og Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er desuden direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD og har udgivet en lang række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.

Læs mere om Stanislav Shekshnia

Lily Hua Fang

Professor of Finance INSEAD

Lily Fang er professor i finans ved INSEAD og er AXA Chaired Professor in Financial Market Risk. Hun har været professor på INSEAD siden 2003. Hun er i øjeblikket baseret på det europæiske campus efter at have tilbragt tolv år på det asiatiske campus. Professor Fangs primære forskningsinteresse er information om finansielle markeder og investeringsstrategier. Hun har udgivet adskillige artikler om finansanalytikeres, fondsforvalteres og finansinstitutters præstation, adfærd og incitamenter i top akademiske tidsskrifter som Journal of Finance, Journal of Financial Economics og Review of Financial Studies. Professor Fang har rådgivet en række store institutionelle investorer om investeringsstrategier.

Enrico Diecidue

Professor of Decision Sciences INSEAD

Enrico Diecidue er Professor of Decision Sciences og har siden 2001 undervist på INSEAD i både Singapore og i Frankrig og har i en periode været gæsteprofessor på Wharton School of the University of Pennsylvania. Han forsker og underviser i beslutningstagning med udgangspunkt i, hvordan en gruppe arbejder og reagerer ved vanskelige beslutninger. Professor Diecidues underviser i Uncertainty, Data & Judgement (MBA and Global Executive MBA programmes), Management Decision Making (MBA programme), Modules in Decision Making (Executive Education programme) and Decision Sciences (PhD programme) og har vundet undervisningspriser hos både INSEAD og Wharton. Hans research er offentliggjort i førende tidsskrifter som Decision Analysis, International Economic Review og Journal of Economic Theory.

Læs mere om Enrico Diecidue

Tilmeld dig det kommende program