Stanislav Shekshsnia

Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise INSEAD 
Executive Board Programme and Advanced Board Programme INSEAD

Stanislav Shekshnia er programdirektør på 2 af Scandinavian Executive Institutes bestyrelsesuddannelser – Advanced Board Programme og Executive Board Programme. Han er Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er desuden direktør for Leading from the Chair Programme på INSEAD og har udgivet en lang række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde. 

Stanislav Shekshnia er seniorrådgiver ved Ward Howell Talent Eequity, der har kontor i Moskva. Stanislav rådgiver og yder personlig coaching til virksomhedsejere, ledere og direktører. 

Dr. Shekshnia er formand for bestyrelsen for Samolet Development og uafhængig direktør i Novolipetsk Steel (FTSE: NLMK). Han har fungeret som bestyrelsesformand for Russian Fishery, SUEK, Vimpelcom-R og er bestyrelsesmedlem i flere internationale virksomheder. 

I 1991-2002 havde Stanislav Shekshnia stillinger som administrerende direktør for Alfa-Telecom, President og CEO for Millicom International Cellular, Rusland, COO for VimpelComDirector of Human Resources, Central and Eastern Europe i Otis Elevator. 

Stanislav Shekshnia har en ph.d. og kandidatgrad i økonomi fra Moskva State University og en MBA fra Northeastern University i Boston. 

Tilbage til undervisere – INSEAD

Betina Nygaard

CEO, Scanmarket

“Executive Board Programme ligger på et meget højt niveau, og underviserne er særdeles dygtige. Det faglige niveau er højt, men bliver alligevel serveret på en jordnær måde – det er ikke bare teorier, som ”flyver rundt i lokalet”, men løbende præsenteres cases, som belyser og understøtter relevante problemstillinger. Kort sagt er jeg virkelig begejstret for hele programmet og gennemførelsen. Betina Nygaard fortsætter