Stanislav Shekshsnia

Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise INSEAD 
Executive Board Programme and Advanced Board Programme INSEAD

Stanislav Shekshnia er programdirektør på 2 af Scandinavian Executive Institutes bestyrelsesuddannelser – Advanced Board Programme og Executive Board Programme. Han er Senior Affiliate Professor of Entrepreneurship and Family Enterprise på INSEAD. Shekshnia har i 10 år arbejdet som topleder og efterfølgende som iværksætter i Frankrig, USA, Rusland og Centraleuropa. Stanislav har en kandidatgrad i økonomi, en Ph.d. fra Moskvas Statsuniversitet samt en MBA fra Northeastern University i Boston. Stanislav Shekshnia er desuden programdirektør for Leading from the Chair Programme på INSEAD og har udgivet en lang række bøger om ledelse og bestyrelsesarbejde.

Udover sin egenskab af professor agerer Stanislav Shekshnia som rådgiver og yder personlig coaching til internationale virksomhedsejere, ledere og direktører ligesom han er formand og bestyrelsesmedlem i en lang række internationale bestyrelser

Læs mere om Executive Board Programme INSEAD

Lone Møller Sørensen

Professionelt bestyrelsesmedlem/bestyrelsesformand

– Jeg ønskede at styrke mine kompetencer og viden omkring bestyrelsesarbejde. For det første lagde jeg vægt på at vælge et program med et internationalt udsyn, dernæst var fokus på bestyrelsesdynamikkerne et centralt punkt og for det tredje ønskede jeg gode indspark i forhold til strategi og forretningsudvikling i et bestyrelsesperspektiv. Disse tre vigtige elementer fandt jeg i INSEAD-programmet, udtaler hun.

Se alle udtalelser om programmet her