Kommende bestyrelseshold

Vigtige informationer for de kommende hold – her kan du læse mere om, hvor du skal bo, din rejse og transport i Frankrig

Tilmeld dig – vi optager løbende deltagere på holdet

Efterår 2024
ModulDatoSted
Modul 130. sep. - 1. okt. 2024København, Danmark
Modul 212. - 15. nov. 2024INSEAD, Frankrig
Udsolgt – Kom på venteliste
Forår 2025
ModulDatoSted
Modul 117. - 18. marts 2025Kolding, Danmark
Modul 220. - 23. maj 2025
INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig
Efterår 2025
ModulDatoSted
Modul 122. - 23. sep. 2025Danmark
Modul 211. - 14. nov. 2025
INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig

Uddannelsesgebyr

Pris: 73.800 kr. ex. moms

Hertil kommer udgifter til hotel, forplejning, transport og flyrejse til Frankrig.

 

Uddannelsesgaranti

– sikrer dig gratis overflytning, hvis du bliver syg

Som noget nyt kan du nu tilkøbe en uddannelsesgaranti, så du i tilfælde af sygdom inden opstart eller undervejs, kan flytte til et nyt kommende hold uden beregning.

Ved sygdom skal der fremvises dokumentation i form af lægeerklæring. Vi aftaler herefter flytning til et nyt hold på datoer, der passer dig.

Uddannelsesgarantien tilvælges på tilmeldingssiden.

Pris: 3.625 kr. ex. moms

 

Endnu mere inspiration og netværk

Viden og læring skal holdes ved lige, og det skal netværk også. Vi afholder flere gange om året en masterclass i aktuelle emner formidlet af en INSEAD-professor. Det er en god mulighed for at få yderligere viden og inspiration og mødes med deltagerne fra dit hold igen. Emnet er et aktuelt emne for både leder- og bestyrelsesrollen i dag, og du kan forvente en hel undervisnings dag fra kl. 9-16 samt et certifikat for at deltage.

Som vores bidrag til livslang læring er den første masterclass efter endt uddannelse inkluderet i dit uddannelsesgebyr. Tilmelding er nødvendig og du vil modtage yderligere information under uddannelsesforløbet.

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om bestyrelsesuddannelsen Executive Board Programme INSEAD

Hotel og ophold

Modul 1 – Hotel Koldingfjord

På Modul 1 er der reserveret indkvartering på Hotel Koldingfjord, hvor undervisningen også foregår. Hotel Koldingfjord er et unikt førsteklasseshotel i særdeles naturskønne omgivelser, beliggende med smuk udsigt over Koldingfjord og naturen deromkring. Hotel Koldingfjord har alt hvad man forvente af et hotel, der er anerkendt som ét af Danmarks absolut bedste hotel-og konferencecentre.

Modul 2 – INSEAD, Frankrig

På Modul 2, der foregår på INSEAD i Fontainebleau i Frankrig, er der reserveret indkvartering på et hotel tæt på campus. Vi sørger for at booke hotel og forplejning, så du kommer til at bo sammen med de øvrige deltagere på holdet.

INSEAD ligger i Fontainebleau, der er en mindre by beliggende omkring en times kørsel fra Paris. Fontainebleau ligger i udkanten af skoven i fantastiske og naturskønne omgivelser og er – ud over at være hjemstedet for INSEAD – også kendt for den legendariske Fontainebleauskoven samt det historiske kongeslot Château de Fontainebleau.