Lederuddannelser hos Scandinavian Executive Institute

Finder du ikke svar på det spørgsmål, du søger, er du meget velkommen til at kontakte os på info@se-institute.dk eller telefon +45 3120 5550.

Bliver der afholdt eksamen?

Nej, der bliver ikke afholdt eksamen på nogle af vores fire uddannelsesprogrammer, men der vil være både individuelle opgaver og gruppeopgaver undervejs i forløbene.

Efter afsluttet uddannelse modtager alle deltagere imidlertid et uddannelsescertifikat fra Scandinavian Executive Institute samt IMD eller INSEAD.

Er det muligt at benytte sig af bruttolønsordning, hvis arbejdsgiver ikke kan/vil betale?

Ja, det er absolut muligt. Bruttolønsordningen er en meget lukrativ ordning, hvis din arbejdsgiver ikke kan eller vil betale for din uddannelse. Ved at benytte bruttolønsordningen sparer du rundt regnet halvdelen af omkostningen i skat.

Du kan læse meget mere om mulighederne her

Findes der et alumne-netværk, man kan benytte sig af efter afsluttet uddannelse?

Ja, i Scandinavian Executive Institute tilbyder vi medlemskab i Executive Forum, som er vores unikke læringsforum for kommende og tidligere deltagere på alle vores programforløb. I Executive Forum tilbyder vi fire årlige masterclasses med topprofessorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD.

Desuden vil du opleve et stærkt og givende netværk med ligesindede ledere og topledere fra danske og norske virksomheder og organisationer, som du kan sparre med – både individuelt og i plenum.

Læs meget mere om Executive Forum her

Får jeg et certifikat?

Ja, efter afsluttet uddannelsesforløb får alle deltagere et uddannelsescertifikat fra Scandinavian Executive Institute samt IMD eller INSEAD.

Hotel og forplejning – hvordan foregår det?

På samtlige programforløb og på alle moduler af disse sørger vi for at bestille hotel og forplejning til dig. Overnatning vil altid være i nærheden af campus, så der er kort transportvej til universitetet. Du vil desuden altid bo sammen med programmets øvrige deltagere.

Vær dog opmærksom på, at omkostninger til hotel og forplejning ikke indgår i prisen for selve uddannelsesforløbet, men faktureres særskilt.

Hvad er den online studieportal?

Du får adgang til en online studieportal, når du tilmelder dig en af vores uddannelser. Via et log-in til studieportalen vil du finde materiale, praktisk information samt svar på en række spørgsmål knyttet til dit konkrete uddannelsesforløb.

Hvem svarer på spørgsmål i Scandinavian Executive Institute?

Vi svarer naturligvis meget gerne på alle dine spørgsmål – uanset om de er af praktisk eller faglig karakter. Du er meget velkommen til at kontakte, hvem du måtte ønske på denne side.

Vi sidder alle klar til at hjælpe dig!

Hvem sørger for flybilletter?

Du skal selve sørge for at bestille flybilletter til samtlige moduler på uddannelsesforløbene. Vi anbefaler dog normalt en række flytider, som ofte passer godt i forhold til hvornår de enkelte programforløb starter.

Hvilket niveau skal mit engelsk være på?

Da engelsk er gennemgående sprog på samtlige uddannelsesforløb, skal du være i stand til at forstå engelsk på businessniveau, både skriftligt og mundtligt samt formulere dig på engelsk.

Det er dog meget vigtigt at være opmærksom på, at både deltagere samt ikke mindst professorer og undervisere repræsenterer en lang række lande og derfor har alle ”hver sin accent”. Det er altså på ingen måde nødvendigt at være ”perfekt” i engelsk eller amerikansk udtale – sammen finder vi altid en måde at kommunikere på og hjælpe hinanden.

Hvor finder jeg Scandinavian Executive Institute på sociale medier?

Du finder Scandinavian Executive Institute på både LinkedIn, Facebook, Instagram og YouTube. Du kan enten skrive “Scandinavian Executive Institute” i søgefeltet på de sociale platforme, eller connecte med os direkte ved at klikke på SoMe-linkene nederst på siden her.

Vi glæder os til at træffe dig ”online”

Hvor kommer de andre deltagere fra?

Deltagerne på Scandinavian Executive Institutes programforløb er næsten alle fra Skandinavien – især fra Danmark og Norge. Du vil træffe dygtige ledere, topledere og bestyrelsesmedlemmer fra en lang række brancher og forskellige organisationer – private såvel som offentlige.

Du kan altid rekvirere en aktuel deltagerliste ved at kontakte os på info@se-institute.dk eller telefon + 45 3120 5550.

Hvor ligger INSEAD?

INSEAD ligger i Fontainebleau i Frankrig, cirka en times kørsel syd for Paris. INSEAD er kendt som ”The Business-School for the World”, og uddannelsesinstitutionen har vundet en lang række priser og internationale anerkendelser.

Læs meget mere om INSEAD her

Hvor mange deltagere er der på hvert forløb?

Antal deltagere varierer for hvert uddannelsesforløb, men vil dog normalt ligge på mellem 20 og 40 deltagere.
Ønsker du konkret viden om, hvor mange deltagere der er tilmeldt et bestemt programforløb, er du meget velkommen til at kontakte os på info@se-institute.dk eller telefon + 45 3120 5550 for yderligere information.

Hvor mange års joberfaring skal jeg have for at deltage?

Der er ikke krav om et specifikt antal års joberfaring for at deltage i et af vores uddannelsesforløb. Men fælles for alle programmer er, at deltagerne har en række år med praktisk erfaring som enten ledere, topledere eller bestyrelsesmedlemmer. Du kan læse mere om hvilke specifikke deltagerprofiler som passer til de forskellige programforløb her:

Leadership Acceleration Programme IMD
Executive Management Programme INSEAD
Leading Strategic Change INSEAD
Executive Board Programme INSEAD
Advanced Board Programme INSEAD

Hvor meget forberedelsestid skal jeg regne med for hvert uddannelsesprogram?

Alle Scandinavian Executive Institutes uddannelsesforløb består af 1-3 moduler. Leading Strategic Change INSEAD består af ét modul, Executive Board Programme INSEAD og Leadership Acceleration Programme IMD består af to moduler og Executive Management Programme INSEAD består af tre moduler. Som en generel regel bør du regne med at afsætte cirka 15-20 timer til forberedelse før hvert modul.

Mellem Modul 2 og 3 på Executive Management Programme skal man desuden lave en projektopgave, og i den forbindelse må man regne med at mødes med sin projektgruppe 2-3 gange og bruge cirka 20 timer.

Hvordan bliver man optaget på et af programforløbene?

Der er ingen specielle optagelseskrav til de forskellige programforløb, men vi tager naturligvis altid en snak med deltagerne for at sikre, at deres niveau passer sammen med programmets og de øvrige deltageres niveau.

Er du i tvivl om hvilket programforløb, som passer for dig, er du meget velkommen til at skrive til os på info@se-insitute.dk eller ringe på telefon + 45 3120 5550 – så tager vi meget gerne en dialog med dig.

Hvordan finder jeg den rigtige uddannelse?

I Scandinavian Executive Institute tilbyder vi uddannelsesforløb til en lang række ledere, topledere og bestyrelsesmedlemmer på alle niveauer. Du kan læse meget mere om de enkelte programforløb, og hvilken målgruppe disse henvender sig til på denne side.

Hvis du er det mindste i tvivl om hvilket program, som passer bedst til dig, så kontakt os endelig på info@se-institute.dk eller telefon +45 3120 5550 – vi hjælper dig hellere end gerne med at vurdere hvilket program, der giver dig størst udbytte.

Hvordan foregår betaling for programforløbene?

Når du har tilmeldt dig et programforløb, modtager du efter kort tid en faktura på 25 procent af uddannelsesgebyret. De resterende 75 procent af beløbet faktureres 60 dage før opstart. Tilmelder du dig mindre end 60 dage før programstart, modtager du en faktura på det samlede beløb.

Omkostninger forbundet med hotel og forplejning kommer på særskilt faktura.

Hvordan tilmelder jeg mig et uddannelsesprogram?

Du kan tilmelde dig samtlige uddannelsesprogrammer på denne side. Du er naturligvis også meget velkommen til at skrive til os på info@se-insitute.dk eller ringe på telefon + 45 3120 5550, hvis du ønsker vores hjælp.

Hvordan tilmelder jeg mig nyhedsbrevet fra Scandinavian Executive Institute?

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet fra Scandinavian Executive Institute nederst på siden her. Klik blot på den orange knap og indtast dine kontaktoplysninger.

Nyhedsbrevet udkommer én gang i måneden og indeholder værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere, INSEAD og IMD.

Kan jeg aflyse min deltagelse?

Frem til 60 dage før programstart kan du aflyse din deltagelse og få 75 procent af beløbet refunderet. Aflyser du mindre end 60 dage før start, kan du desværre ikke få beløbet refunderet. Du kan imidlertid vælge at sende en anden deltager uden ekstra udgifter, eller overflytte din deltagelse til næste programforløb ved at betale 25 procent af uddannelsesgebyret.

Kan jeg få tilsendt en brochure, som beskriver det program, jeg er interesseret i?

Vi sender meget gerne en fysisk eller elektronisk programbrochure og du kan bestille her eller på telefon +45 3120 5550.

Kan jeg modtage nyheder fra Scandinavian Executive Institute?

Ja, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, vil du én gang i måneden modtage vores nyhedsbrev. Du tilmelder dig nederst på siden her. Klik blot på den orange knap og indtast dine kontaktoplysninger.

Nyhedsbrevet indeholder værdifuld viden og inspiration om ledelse og lederskab fra Scandinavian Executive Institute og vores samarbejdspartnere, INSEAD og IMD.

Kræver det en bestemt uddannelse eller eksamen at deltage i et af programmerne?

Nej, der er ingen bestemte uddannelses- eller eksamenskrav for at deltage i et af vores fire uddannelsesforløb. Nogle deltagere har en lang videregående uddannelse, og andre er ”autodidakte” – men har så de måske til gengæld en omfattende praktisk erfaring. Fælles for deltagerne er dog, at de har nogle års erfaring som ledere. Du kan læse mere om de forskellige deltagerprofiler til hver enkelt uddannelse her:

Leadership Acceleration Programme IMD
Executive Management Programme INSEAD
Leading Strategic Change INSEAD
Executive Board Programme INSEAD
Advanced Board Programme INSEAD