International Management Certificate

International Management Certificate er en formel anerkendelse af, at du har gennemgået en udvikling inden for områderne global ledelse og bestyrelsesarbejde. Certifikatet giver dig mulighed for strategisk at planlægge dine udviklingsbehov i et tempo, der passer til din karriereudvikling.

I dagens omskiftelige, globaliserede og konkurrencekrævende forretningsverden, er det essentielt at holde sig opdateret med den nyeste viden og de nyeste værktøjer med henblik på at håndtere de udfordringer og muligheder, der opstår undervejs. Scandinavian Executive Institute har udviklet et programkoncept, International Management Certificate, målrettet ambitiøse ledere, topledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker en omfattende viden inden for global ledelse og lederskab samt bestyrelsesarbejde.

Se alle executive-programmer her

Kriterier for at opnå certifikatet

For at opnå et International Management Certificate, skal man opfylde følgende kriterier:

  • Have deltaget i to executive-programmer fra Scandinavian Executive Institute
  • Have deltaget i et INSEAD-executive-program
  • Programmerne skal være afviklet i løbet af en 4-års periode
  • Programmerne skal som minimum have en varighed på totalt 15 dage

Disse programmer tæller med

Alle Scandinavian Executive Institutes executive-programmer tæller med:

De executive-programmer, man kan vælge blandt fra INSEAD, er følgende:

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Fire executive-programmer

Alle de programmer, som Scandinavian Executive Institute tilbyder i samarbejde med INSEAD, kan som nævnt indgå i International Management Certificate.

Executive Management Programme INSEAD

Executive Management Programme, er en unik toplederuddannelse, som klæder dig på til at arbejde ambitiøst med at styrke og udvikle din virksomhed. Programmet bidrager med den allernyeste viden inden for strategi og innovation, hvilket gør dig i stand til at styrke din virksomheds strategiske position. Derudover får du indblik i de ledelsesmæssige aspekter, der stilles til dagens topledere, og du vil derigennem blive i stand til at udvikle din egen toplederrolle.

Leading Strategic Change INSEAD

Også Leading Strategic Change er et af programmerne, der kan indgå i den totale programpakke. Leading Strategic Change er et intensivt uddannelsesprogram for ledere og topledere, der ønsker at blive dygtigere til at gennemføre succesfulde strategieksekveringer og større transformationsprojekter. Med programmet får du inspiration, indsigt, viden og værktøjer, der gør dig i stand til at bringe din virksomheds strategieksekveringsinitiativer og transformationsprojekter op på et højt og ambitiøst niveau.

Executive Board Programme INSEAD

Executive Board Programme er er en international bestyrelsesuddannelse tilpasset skandinaviske forhold, og som gør dig til et værdiskabende bestyrelsesmedlem og et aktiv for både virksomheden og din egen bestyrelseskarriere.

Advanced Board Programme INSEAD

Advanced Board Programme  er en uddannelse, der er målrettet bestyrelsesformanden og erfarne bestyrelsesmedlemmer. Uddannelsen har til formål at udvikle tankesæt og kompetencer og dykker et spadestik dybere end Executive Board Programme og fungerer dermed også som en overbygning på dette program.