Vi vil udfordre din tankegang – accelerere din læring og transformere dig som leder

Det handler om strategi og innovation og det handler om dig som leder og den udvikling virksomheden skal gennemgå

Executive Management Programme INSEAD er et program med tolv dages koncentreret undervisning i et internationalt læringsmiljø, hvor du bliver udfordret og inspireret af nogle af verdens førende eksperter og business-professorer.

Uddannelsen giver dig aktuel viden og uundværlige redskaber til at kunne navigere som topleder i en verden, hvor blandt andet globalisering, digitalisering, disruption og sustainability giver konstante udfordringer – og muligheder.

Du vil opleve et intensivt forløb, hvor du får mulighed for at tilegne dig den nyeste viden inden for tre klassiske ledelsesdiscipliner: strategi, innovation og lederskab. Der vil være fokus på strategi og innovation i en digital kontekst og hvordan du udnytter de nye digitale muligheder.

Lederuddannelsen er godkendt af Advokatsamfundet og tæller 120 kursuslektioner.

Dato og pris

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Modul 1 – Fremtidens strategiske ledelsesansvar

I programmets første modul introducer INSEAD-professor Andrew Shipilov nogle af de kritiske spørgsmål og udfordringer, som ledere skal håndtere, når de står over for vigtige strategiske spørgsmål i deres organisationer. Hvorfor er nogle organisationer konsekvent mere succesfulde end andre, og hvorfor er der forskel på hvor godt virksomheder klarer sig når teknologi og andre forhold ændrer grundlaget for succes? På modulet ser vi ligeledes på en række nye forretningsmodeller og hvilken strategisk indflydelse disse tendenser bør have for konkrete brancher.

Herefter får vi en praktisk vinkel fra en erfaren direktør og bestyrelsesformand, som beskriver konkrete praktiske cases fra danske og internationale virksomheder, hvilket giver en god kombination og sammensmeltning af teori og praksis.

Desuden vil vi på modul 1 introducere en række konkrete og praktiske værktøjer, således at deltagere bliver i stand til allerede efter dette modul at bringe de nye tiltag i spil til gavn for dem selv, deres medarbejdere og virksomheden.

Gratis online informationsmøde – tilmeld dig her

Modul 1

 • Varighed: Fire dage
 • Emner: Strategi, innovation, ledelse, kommunikation
 • Sted: Kolding, Danmark

Modul 2 – Effektive strategiprocesser og innovation i en digital kontekst

På modul 2 går vi et spadestik dybere ned i fagområderne strategi og innovation i en verden under forandring. Vi arbejder med Blue Ocean Strategy, som er udviklet på INSEAD og de sidste 15 år har revolutioneret den måde, man arbejder med markedsmæssig differentiering og medarbejderinvolvering i innovative strategiprocesser.

Vi vil herefter udforske de nyeste innovationsmetoder, og ikke mindst hvordan man får skabt den rigtige sammenhæng mellem strategi- og innovationsarbejdet. Målet er at skabe hurtig, agil og kunderettet innovation i en verden under forandring præget af en høj grad af usikkerhed og kompleksitet.

På modul 2 får du herefter mulighed for at fordybe dig i dine egne potentielle udviklingsprojekter, træne hvordan du pitcher disse i organisationen for bestyrelsen, investorer eller kolleger samt få input fra undervisere og medstuderende. Vi udvælger herefter en række af disse projekter, som I får mulighed for at arbejde videre med mellem modul 2 og 3.

Modul 2

 • Varighed: Fire dage
 • Emner: Strategi og innovation
 • Sted: INSEAD, Frankrig

Projektopgave mellem modul 2 og 3

Mellem modul 2 og 3 indgår du i en projektgruppe, der skal arbejde sammen om et af ovenstående projekter.

Formålet med opgaven er, at du som deltager får mulighed for at anvende den teoretiske og praktiske viden, du har fået på uddannelsens to første moduler – og benytte den til at løse en konkret udfordring for en virksomhed. Projektopgaven præsenteres på modul 3, hvor din gruppe desuden får feedback fra INSEAD-underviserne.

Samarbejdet omkring projektopgaven giver dig en unik mulighed for at anvende din nye viden i praksis. Diversiteten og dynamikken i gruppen, sammen med hver enkelt deltagers dedikation til projektet, resulterer meget ofte i en læringsoplevelse, som du kan få stor nytte af fremadrettet. Læs mere om et af disse projektsamarbejder, hvor fødevarevirksomheden Danpo fik kickstartet sit asiatiske eksporteventyr.

Projektopgave

 • Varighed: Individuelt, men mellem modul 2 og 3

 • Emner: Projektopgave ift. konkret case

 • Sted: Virtuelle eller fysiske møder

Modul 3 –  Bæredygtighed – Strategiske alliancer – forandringsledelse

I sidste modul på toplederuddannelsen vil du få lejlighed til at komme endnu mere i dybden med en række emner. For det første fordyber vi os i, hvordan man integrerer cirkulær økonomi og andre bæredygtighedselementer i de strategiske beslutninger. Du får en stærk forståelse for, hvordan din virksomhed kan gøre en positiv forskel og samtidig styrke virksomheden. Vi kommer desuden til at arbejde med strategiske alliancer, som kan være med til at accelerere din virksomheds strategiske ambition. Du vil også få indsigt i, hvordan din virksomheds evne til at opbygge relationer med alliancepartnere og deres værdikæde kan give hastighed og tyngde, som medfører unikke konkurrencemæssige fordele.

På modul 3 gennemgår vi desuden de cases, som blev udvalgt og påbegyndt på modul 2.

Herefter fordyber vi os i ledelsesopgaven, som fokuserer på at stille spørgsmål ved nogle af de ledelsesmæssige mentale modeller, du hidtil har taget for givet. At være leder i en verden, som er kompleks og under kraftig forandring, er udfordrende. Du skal både være succesfuld rent forretningsmæssigt og samtidig være den bedste version af dig selv. Du vil få lejlighed til at reflektere over en række af de ledelsesmæssige dilemmaer, vi møder som topledere, og du tager fra forløbet med ny indsigt og afklarethed i forhold til din fremtidige rolle.

Det siger vores deltagere

Modul 3

 • Varighed: Fire dage
 • Emner: Strategiske alliancer og ledelse
 • Sted: INSEAD, Frankrig

Deltag efterfølgende i et eksklusivt læringsforum og hold dig opdateret som leder

Executive Forum er et eksklusivt læringsforum for skandinaviske ledere, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du unik viden og inspiration fra professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD, der alle med hver deres indgangsvinkel giver et bud på, hvordan de nye vilkår påvirker samfundet, erhvervslivet og din ledelsesopgave. Du får med andre ord relevant viden præsenteret i en sammenhæng, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Køb billetter her

For at få det største udbytte, anbefaler vi, at man deltager med flere personer fra samme virksomhed, så alle får samme viden og afsæt til at arbejde videre efterfølgende.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Køb billetter her.

I Executive Forum får du unik viden og inspiration fra professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD, der via fire årlige masterclasses giver dig indblik i den nyeste forskning, de nyeste metoder og de nyeste cases.

Læs mere om Executive Forum