Executive Forum – Masterclasses med unik og aktuel viden

Viden leveret af nogle af de bedste undervisere i verden fra INSEAD.

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for skandinaviske ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Her får du unik viden og inspiration fra professorer fra den internationalt anerkendte business-skole, INSEAD, der alle med hver deres indgangsvinkel giver et bud på, hvordan nye trends og vilkår påvirker samfundet, erhvervslivet og din ledelsesopgave. Du får med andre ord relevant viden præsenteret i en sammenhæng, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

Dynamisk videndeling

Executive Forum er tilrettelagt, så du tilegner dig viden på mere end én måde.

Vi sikrer et dynamisk og intensivt læringsmiljø og fremskynder interaktion på tværs af brancher. Det resulterer i et stærkt strategisk netværk, der kan bidrage positivt til udviklingen af dit team eller virksomhed. Vi skaber rammerne for, at du i et sikkert læringsmiljø kan bidrage med egne erfaringer og udfordringer.

Tag lederteamet med

Executive Forum er ideelt for lederteams, der ønsker at sætte fokus på et specifikt tema. I vil få;

  • et fælles begrebsapparat og sprog til brug i virksomhedens eller organisationen omkring temaet
  • rammen for sammen at identificere muligheder og udfordringer for virksomheden eller organisationen
  • mulighed for sammen at udpege hvilke evner og områder, det er væsentligst for virksomheden eller organisationen at arbejde med at udvikle/styrke

Køb billetter her

Køb dine billetter her til dig og dit lederteam.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Se programmet