Executive Forum

Masterclasses med aktuel viden, der holder dig opdateret som leder

Relevant viden, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

Executive Forum er et eksklusivt læringsforum for skandinaviske ledere, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

Tilmeld dig her

Her får du unik viden og inspiration fra professorer fra de internationalt anerkendte business-skoler, IMD og INSEAD, der alle med hver deres indgangsvinkel giver et bud på, hvordan de nye vilkår påvirker samfundet, erhvervslivet og din ledelsesopgave. Du får med andre ord relevant viden præsenteret i en sammenhæng, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

Forummet giver desuden en enestående mulighed for at sparre med andre ledere i et dynamisk og intensivt læringsmiljø – og dermed grobund for en kontinuerlig udvikling af både ledelsesfaglige og personlige dimensioner.

Dynamisk videndeling

Executive Forum er tilrettelagt, så du tilegner dig viden på mere end én måde. Du får adgang til fire Masterclasses og skaber samtidig rammerne for, at du kan bidrage med egne erfaringer og udfordringer.

Vi sikrer et dynamisk og intensivt læringsmiljø og fremskynder interaktion på tværs af brancher. Det resulterer i det stærke strategiske netværk, der er afgørende for den moderne leder.

 

Se programmet om Executive Forum her

knap_ef_hent_pdf