Executive Forum

Executive Forum er et business-netværk for topledere og bestyrelsesmedlemmer, som vil fokusere og udvikle deres strategiske netværk på tværs af brancher.

Netværksgruppen giver medlemmerne rammerne til at sparre med ligesindede fra forskellige brancher og samtidig blive udfordret af nogle af verdens førende business-professorer. Executive Forum har som mål at tilbyde medlemmerne det bedst mulige fundament for business to business-networking.

Netværket er et eksklusivt lederforum med vidensdeling og læring som de bærende elementer. Medlemmerne mødes for at sparre med hinanden, udfordre og blive udfordret til nye idéer og til, hvordan idéerne føres ud i livet. Topledere og professionelle bestyrelsesmedlemmer ved, hvor vigtigt et stærkt strategisk netværk er.

Netværksgruppen består af ledere fra skandinaviske virksomheder og dækker mange brancher. Medlemmerne er på samme ledelsesniveau og ønsker at deltage i et unikt netværk, hvor de har adgang til en vidensmængde, som er svært at finde i andre netværk.

For personlig og professionel udvikling er det essentielt ikke kun at modtage viden og input, men også at bidrage. Derfor bestræber Executive Forum sig på at sikre, at medlemmerne interagerer på tværs af brancher for at give høj intensitet og dynamik ved netværksmøderne.

”Strategisk networking er det sværeste, men mest afgørende, hvis ledere ønsker at blive topledere. Kontakt med ligesindede og senior executives i dit område er afgørende, og lederne bør se ud over deres egen branche. Lederne kan så udveksle ideer om best practice i ledelse, lære nye metoder og holde nøje øje med udviklingen i erhvervslivet og teknologien. Det hjælper ledere til at se det større billede og skabe deres egen visionære tilgang,”mener professor i organisational behaviour ved INSEAD, Herminia Ibarra.