Executive Forum

Masterclasses med aktuel viden

Relevant viden, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

Executive Forum er et eksklusivt netværk for topledere, ledere og bestyrelsesmedlemmer, der har gennemført Scandinavian Executive Institutes uddannelser. Det er ikke blot en værdifuld mulighed for at holde kontakten, men giver også unik adgang til den nyeste forskning og de mest aktuelle metoder og teorier direkte fra nogle af verdens førende business-professorer.

I 2018 afholder vi 4 Masterclasses med en række førende undervisere og forskere, der alle med hver deres indgangsvinkel giver et bud på, hvordan de nye vilkår påvirker samfundet, erhvervslivet og din ledelsesopgave. Du får med andre ord relevant viden præsenteret i en sammenhæng, der giver mening for dit strategiske og ledelsesmæssige arbejde.

 

Dynamisk videndeling

Executive Forum er tilrettelagt, så du tilegner dig viden på mere end én måde. Du får adgang til fire Masterclasses og skaber samtidig rammerne for, at du kan bidrage med egne erfaringer og udfordringer.

Vi sikrer et dynamisk og intensivt læringsmiljø og fremskynder interaktion på tværs af brancher. Det resulterer i det stærke strategiske netværk, der er afgørende for den moderne leder.

 

Læs mere om Executive Forum her

knap_ef_hent_pdf