Mød nogle af verdens førende undervisere

Bliv udfordret og inspireret

Frank Madsen

Underviser Leading Strategic Change, INSEAD

Frank Madsen har en omfattende erfaring inden for strategieksekvering og forandringsledelse, er ny underviser på det danske modul 1 af Leading Strategic Change INSEAD. Frank er en stor kapacitet inden for fagområdet, og har qua sine mange års erfaring med store og ambitiøse transformationsprojekter i mange forskellige brancher, både som rådgiver og leder, en enorm erfaring at trække på. På det nye modul 1 kommer han til at præsentere en række forskellige cases og også invitere nogle af case-virksomhederne med til sessionen, hvilket giver et godt perspektiv på konkrete og praktiske transformationer. Vi får desuden lejlighed til at arbejde med hans tjekliste for succesfulde strategieksekveringer og transformationer, som lægger særdeles godt op til de emner, der arbejdes videre med på INSEAD-modulet

Læs mere om Frank Madsen

Daniel Simonovich

Affiliate professor of Strategy, INSEAD

Simonovich har særligt fokus på strategieksekvering og praktisk strategiarbejde. Med en fortid som strategikonsulent for en række af Europas større virksomheder har han en bred praktisk erfaring med strategiarbejde, som han kombinerer med et solidt teoretisk fundament. Daniel Simonovich er programdirektør Leading Strategic Change, og med sig i bagagen har han en række internationale udmærkelser for kvaliteten i sin undervisning.

Læs mere om Daniel Simonovich

Spencer Harrison

Associate professor of Organizational behavior, INSEAD

I sit forskningsarbejde fokuserer Spencer Harrison på hvordan man som leder skaber de perfekte rammer for at mennesker kan arbejde kreativt sammen. Hans arbejde er fokuseret på, hvordan man skaber optimale samarbejdsstrukturer, og ikke mindst hjælper han Fortune 100-virksomheder med at finde ud af, ikke kun hvordan deres medarbejdere bliver dygtigere, men også hvordan virksomhederne kan lære af deres medarbejdere. Harrison har blandt andet gennemført forskningsprojekter i samarbejde med virksomheder som Google, NASA og Black Diamond.

Læs mere om Spencer Harrison

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Leading Strategic Change INSEAD