Daniel Simonovich

Affiliate Professor of Strategy INSEAD
Programme Director Leading Strategic Change INSEAD

Deltagerne på Leading Strategic Change, kan glæde sig til at møde Daniel Simonovich, som er professor og programdirektør for lederuddannelsen. Hans fokus er strategieksekvering og praktisk strategiarbejde.

Daniel Simonovich er Affiliate Professor of Strategy ved INSEAD og er programdirektør for Scandinavian Executive Institutes lederuddannelse Leading Strategic Change 

Simonovich har særligt fokus på strategieksekvering og praktisk strategiarbejde. Med en fortid som strategikonsulent for en række af Europas større virksomheder har han en bred praktisk erfaring med strategiarbejde, som han kombinerer med et solidt teoretisk fundament. Daniel Simonovich er programdirektør Leading Strategic Change, og med sig i bagagen har han en række internationale udmærkelser for kvaliteten i sin undervisning. 

Han har i løbet af sin karriere undervist på HEC Paris, Harvard Business School, ESB Business School (hvor han var dekan og universitetsdirektør), Det tekniske universitet i München, Universitetet for væbnede styrker i München og det hebraiske universitet i Jerusalem. Før akademiet havde han en karriere som strategikonsulent hos Booz, Allen & Hamilton og CSC Index. 

Han har leveret lederuddannelse og rådgivning til organisationer fra en række brancher, herunder Allen & Overy, Avolon, Atos, Bank Gutmann, Bata, Daimler, Danone, Deutsche Telekom, Innovation Fund Denmark, Deutsche Bahn, EADS / Airbus, Fein, Ferrero, Heidelberg, HDFC Life, LBBW Bank, Limagrain, Mann + Hummel, MLP, Moskva Stock Exchange, MLP, Novartis, Qatar Petroleum, Roche Diagnostics, Roland Berger, RWE, Vesuvius, Witzenmann og Zurich Insurance. 

Daniel Simonovich modtog Steinbeis- og Euro-FH-priserne for bedste undervisning samt INSEADs dekan-pris for fremragende undervisning i strategi  MBA forløbetHan har udviklet materiale til online undervisning inden for strategi, lederskab, kvantitative metoder og informationssystemer. Han har også udgivet bøger inden for organisationsområdet. 

Daniel Simonovich har en MBA fra INSEAD og ph.d.-grader i datalogi og erhverv fra University of Cambridge, Ecole Centrale Paris og University of Hamburg. Daniel har en doktorgrad fra EBS University i Tyskland. Han har fået stipendier fra det tyske National Scholarship Foundation (Studienstiftung) og Edmond de Rothschild Foundation. 

Tilbage til undervisere – INSEAD

Affiliate Professor of Strategy, INSEAD – Daniel Simonovich

Claus Tjærby

CPO, Søstrene Grene

Min motivation for at deltage i Leading Strategic Change var helt overordnet, at jeg er optaget af at få tilført ny viden. Jeg deltog for nogle år siden i toplederprogrammet Executive Management Programme INSEAD, og det nye program fungerer særdeles godt som en overbygning på dette.

Det er anden gang, jeg deltager på et program i regi af INSEAD, og denne gang er jeg lige så imponeret over det faglige stof. Professorerne er særdeles skarpe og intelligente, og de er eminente til at formidle deres viden. Den afvekslende undervisningsform med gruppeopgaver, tekster, diskussioner, tid til refleksion, ”traditionel” undervisning samt brug af videoer giver en dynamisk og afvekslende undervisningsform, som fungerer optimalt og gør det enkelt at tage stoffet til sig.