Executive Forum masterclasses – netværk og forretningsudvikling

Hvorfor er det værdifuldt at deltage – læs hvad vores deltagere siger

Executive Forum masterclasses

Thomas Ballegaard

CCO, Starco

Thomas Ballegaard, der er CEO i Genan A/S, var en af deltagerne i Andrew Shipilovs masterclass om digital transformation.

– Jeg har tidligere deltaget i Scandinavian Executive Institutes toplederprogram, som tilbydes i samarbejde med INSEAD, og kender derfor godt Andrew Shipilov i forvejen. Jeg er voldsomt imponeret over hans kompetencer og viden og ikke mindst hans måde at gennemgå tunge og teoretiske problemstillinger på, som man umiddelbart forstår og kan anvende direkte i sin arbejdshverdag, siger Thomas Ballegaard og fortsætter:

– Jeg deltager så ofte, jeg kan, i disse Executive Forum masterclasses, men hvis Andrew Shipilov er foredragsholder, så er det ikke noget, jeg vil gå glip af. Det er virkelig anstrengelserne værd. Emnet omkring digital transformation er særdeles aktuelt og relevant, og derfor er det også rigtig godt at have anvendelige modeller og værktøjer samt INSEAD-professorens betragtninger med i sit daglige lederskab, slutter han.

Tilmeld dig her.

Executive Forum masterclasses

Pia Valentin Erichsen

CFO, Plesner

Pia Valentin Erichsen, der er CFO i advokatpartnerselskabet Plesner, har siden 2015 været fast deltager i Executive Forum.

– Executive Forum giver mig et frikvarter i forhold til opgaverne i hverdagen, hvor jeg får mulighed for at dykke et spadestik dybere i fagligt relevante områder. Det er meget givende for mig at bruge tid på, for emnerne er spændende, og så synes jeg også altid, at det lykkes at få tiltrukket nogle dygtige undervisere fra forskellige uddannelsessteder. Desuden sætter jeg stor pris på mixet af deltagere, fra hele landet og mange forskellige brancher, som gennem åbne dialoger er med til at give en god bredde i drøftelserne, siger Pia Valentin Erichsen.

Tilmeld dig her.

Executive Forum masterclasses

Henrik Karup Jørgensen

CEO, Nopa Nordic A/S

Henrik Karup Jørgensen er CEO i Nopa Nordic A/S, en markedsledende private lable-producent inden for rengøring, vaskemidler og personlig pleje – og en virksomhed med en ultraskarp miljøprofil.

– Både det faglige indhold, som ligger på et højt niveau, og netværksdelen er en klar motivation for mig til at deltage i Executive Forum – jeg kommer altid hjem med noget i bagagen. Jeg føler desuden, at det er meget givende med arbejdsformen, hvor vi i grupper arbejder sammen og får prøvet nogle teorier af. Det netværk vi får, ved at man aldrig sidder ved samme bord, er også enormt positivt. Jeg synes netop, at det er ved at arbejde sammen omkring nogle konkrete opgaver, at man får etableret de gode relationer, siger Henrik Karup Jørgensen.

Tilmeld dig her.

Lars Overby

CEO, Scandomestric

Lars Overby er CEO i Scandomestic, en Silkeborg-baseret handelsvirksomhed, som via import primært fra Asien leverer hvidevarer til private og professionelle i ikke mindre end 30 europæiske lande.

– Min motivation for at deltage i Executive Forum masterclasses er helt klar: Den handler om, uanset hvilken virksomhed man arbejder for, så har man behov for at få inspiration til at fortsætte rejsen. I Executive Forum får vi adgang til professorer fra ”øverste hylde”, og dermed bliver de fleste andre tilbud irrelevante. Et andet vigtigt element er relateret til de øvrige deltagere. For når man kigger deltagerlisten igennem, så er det helt tydeligt, at man her møder nogle profiler, som virkelig har noget at bidrag med i forhold til fagligt spændende og udfordrende gruppediskussioner, siger Lars Overby og opsummerer:

– Læringsforummet giver mig helt konkret en masse ny viden og inspiration, og så er det desuden et særdeles kærkomment åndehul i en ellers travl og hektisk hverdag, slutter han.

Tilmeld dig her.

Executive Forum masterclasses

Kjeld Gade

VP Sales, LED iBond A/S

“Executive Forum er et netværk på et højt fagligt niveau. For det første er de internationale professorer, som afholder disse masterclasses, yderst kompetente og hentet fra ”øverste hylde”. De formår at levere nogle virkelige gode og inspirerende foredrag, som ikke bare er ”passive kurser”, men hvor der er lagt op til, at man skal bidrage med egne erfaringer og dermed også får værdifulde input fra de øvrige deltagere. Det gør hele læringsprocessen meget aktiv. Netværksdelen er også særdeles værdifuld for mig: Jeg har mulighed for at holde kontakt med tidligere deltagere, jeg har været på uddannelse med – og få kontakt til spændende ”nye” deltagere. Både de ”gamle” og ”nye” deltagere giver mig samlet set en rigtig god platform, som jeg kan udnytte, hvis jeg har specifikke problemstillinger, jeg har behov for at vende. Executive Forum giver mig kort og godt et netværk kombineret med aktiv læring – og dermed et enormt givende frirum, hvor jeg har tid til at reflektere og bringe mine tanker op i et helikopterperspektiv.”

Tilmeld dig her.

Executive Forum masterclasses

Ulla Sommerfelt

CEO, EGGS Design A/S

”Jeg har i 35 år boet og arbejdet udenfor Danmark, og i forbindelse med at vi i EGGS Design var i færd med at åbne et dansk kontor, havde jeg behov for et netværk og en læringsarena knyttet til det danske. Efter at have deltaget i Executive Board Programme, som jeg oplevede som et særdeles professionelt forløb, var det derfor en naturlig videreudvikling at blive medlem i Executive Forum. Kombinationen af et godt netværk med mange gode kontakter – og masterclasses med en høj grad af akademisk forankring og mange inspirerende foredragsholdere – har virkelig været givende for mig. Vi arbejder meget med innovation i vores virksomhed, og i den forbindelse er inspirationen fra INSEAD eminent. Gennem Executive Forum har jeg udviklet en relation til flere af professorerne, der er tilknyttet netværket. Derigennem har vi opnået en faglig udveksling, hvilket har resulteret i nogle helt konkrete samarbejder mellem EGGS Design og INSEAD – til glæde for begge parter.”

Tilmeld dig her.

Paul Erik Rask

Adm. direktør, Nordic Waterproofing A/S

“For det første giver netværket Executive Forum mig adgang til aktuel viden på et ekstremt højt niveau. Professorerne, som holder indlæg, er enormt dygtige til at præsentere aktuelle teorier og omsætte disse til konkret viden, som jeg kan anvende direkte i min egen virksomhed og i forhold til min egen situation. For det andet handler det om hardcore netværk: I Executive Forum kan vi byde ind med tips og tricks og hjælpe hinanden på mange forskellige måder, for eksempel hvis man har behov for at få anbefalet en samarbejdspartner eller en konsulent.”

Tilmeld dig her.

BESTIL MATERIALE

Ved at udfylde denne formular, kan du holde dig ajour om Executive Forum