Lederuddannelse
Executive Management Programme

I samarbejde med INSEAD

Executive Management Programme INSEAD er en international lederuddannelse for executives og Senior Management segmentet, der klæder dig på til at skabe unikke konkurrencemæssige fordele for din private eller offtentlige virksomhed. Du følger det spor som mere end 1.300 andre topledere siden 2007 har fulgt for at skabe solide resultater og spændende karriereforløb.

På et koncentreret forløb med tre moduler, ét i Danmark og to på INSEAD i Frankrig, får du præsenteret den nyeste viden fra internationalt anerkendte professorer og førende eksperter.

Med programmet får du nye indgangsvinkler til at arbejde med strategi, innovation og ledelse. Der er særligt fokus på forståelsen af, hvordan markante tendenser som teknologi og digitale forretningsmodeller samt bæredygtighed ændrer spillereglerne og mulighederne i mange brancher. Du bliver i stand til at gennemføre de beslutninger, som kan bringe jer et skridt foran konkurrenterne, eller måske udtænke helt nye og unikke forretningsmodeller.

Executive Management Programme INSEAD er aktuel og uundværlig viden som knytter strategisk perspektiv og en operationel kontekst, på et højt fagligt niveau.

Lederuddannelsen er godkendt af Advokatsamfundet og tæller 120 kursuslektioner.

Meld dig til gratis online informationsmøde om uddannelsen

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Udbytte af Executive Management Programme

Programmet vil give dig større ledelsesmæssige tyngde og gøre dig i stand til:

  • at arbejde med din virksomheds strategiske ambition og forretningsmodel
  • at udtænke nye forretningsmodeller og udnytte de digitale og teknologiske muligheder
  • at skabe et bæredygtigt fundament for din forretning
  • at forstå styrken i strategiske partnerskaber og alliancer
  • at omfavne innovation og udnytte den til at transformere forretningsområder
  • at forstå bæredygtighed for fremtidens leder og betydningen for din virksomhed
  • at optimere dit lederskab og realisere det menneskelige potentiale i din organisation/team
  • at udvikle dine kommunikative evner til at gøre indtryk og lære
  • at få selvtillid og tyngde som topleder
DATOER FOR NÆSTE FORLØB

Deltagerprofil

Executive Management Programme er målrettet erfarne topledere på direktionsniveau. Typiske stillingsbetegnelser er CEO, CFO, COO, VP samt ansvarlige for selvstændige organisatoriske enheder og forretningsområder, men du kan også arbejde som rådgiver på tilsvarende niveau.

Gennemsnitsalderen er 46 år, og alderen fordeler sig nogenlunde jævnt mellem 38 og 55 år.

Du vil møde andre deltagere som er nysgerrige og har lysten til at få ny inspiration til at nytænke sig selv og deres virksomhed, få strategisk klarhed og styrke deres ledelsesmæssige tyngde og karriere.

Undervisningen foregår på engelsk.

DET SIGER VORES DELTAGERE

Giv direktionen et fælles udgangspunkt

Uddannelsen er også en oplagt mulighed for ledelsesteams og direktioner, der ønsker en ensartet referenceramme og tilgang til løsning af virksomhedens strategiske udfordringer. Der er mulighed for at have flere deltagere fra samme virksomhed på samme hold eller for at sende team- eller direktionsmedlemmer afsted på uddannelsen i mindre grupper eller enkeltvis.

Toplederuddannelse

Programdirektør og professorer

Andrew Shipilov er professor i strategi på INSEAD samt programdirektør på Executive Management Programme. Han er ekspert i strategi, innovation og netværk og forsker blandt andet i, hvordan sociale netværk, strategiske alliancer og partnerskaber påvirker virksomheders konkurrencefordele. Professor Shipilov har siden 2010 været akademisk leder af INSEADs Blue Ocean Strategy Programme.

Læs mere om professorerne og underviserne på Executive Management Programme.

Læs mere om underviserne

Kommende hold

Efterår 2024
ModulDatoSted
Modul 126. - 29. aug. 2024Kolding, Danmark
Modul 223. - 26. sep. 2024INSEAD, Frankrig
Modul 318. - 21. nov. 2024INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig
Efterår 2025
ModulDatoSted
Modul 125. - 28. aug. 2025Kolding, Danmark
Modul 222. - 25. sep. 2025INSEAD, Frankrig
Modul 317. - 20. nov. 2025INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig
Forår 2025
ModulDatoSted
Modul 124. - 27. feb. 2025Kolding, Danmark
Modul 217. - 20. marts 2025INSEAD, Frankrig
Modul 35. - 8. maj 2025INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig

Toplederuddannelse

Praktisk information

Vi sørger for at booke dit ophold samt forplejning på alle moduler. På modul 1 indkvarteres du på Hotel Koldingfjord, hvor undervisningen også foregår. På modul 2 og 3 er der indkvartering på et af INSEADs hoteller tæt på Campus. Hotel og forplejning er ikke med i uddannelsesprisen, men afregnes særskilt.

Du sørger selv for at bestille flybilletter til Paris. Vi sørger for at booke din transport tur/retur Charles de Gaulle i henhold til dine flytider. Vi anbefaler en række flytider, som du kan vælge mellem. Du vil blive afhentet i ankomsthallen af en INSEAD-chauffør og bragt til dit hotel.

Læs mere

FAQ

Før man starter på en ny uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål, som kommer op. Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med hvilke spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis efter afsluttet uddannelse, kan være nogle af de spørgsmål, du gerne vil have svar på. I denne FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på vej

Få svar på dine spørgsmål

Toplederuddannelse