Toplederuddannelse
Executive Management Programme

I samarbejde med INSEAD

Executive Management Programme INSEAD er en international toplederuddannelse, der klæder dig på til at skabe unikke konkurrencemæssige fordele for din virksomhed. Du følger det spor som mere end 1.200 andre topledere siden 2007 har fulgt for at skabe solide resultater og spændende karriereforløb.

På et koncentreret forløb med tre moduler, ét i Danmark og to på INSEAD i Frankrig, får du præsenteret den nyeste viden fra internationalt anerkendte professorer og førende eksperter.

Med programmet får du nye indgangsvinkler til at arbejde med strategi, innovation og ledelse. Der er særligt fokus på forståelsen af, hvordan teknologi og digitale forretningsmodeller ændrer mange brancher. Du bliver i stand til at gennemføre de beslutninger, som kan bringe jer et skridt foran konkurrenterne, eller måske udtænke helt nye og unikke forretningsmodeller.

Executive Management Programme er aktuel og uundværlig viden i en operationel kontekst og på et højt fagligt niveau.

Meld dig til gratis online informationsmøde om uddannelsen

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om toplederuddannelsen Executive Management Programme INSEAD

Udbytte af Executive Management Programme

Programmet vil give dig større ledelsesmæssige tyngde og gøre dig i stand til:

  • at opnå stor strategisk træfsikkerhed i en turbulent verden
  • at genopfinde din virksomheds strategiske ambition og forretningsmodel
  • at se de muligheder, som digital transformation giver
  • at udtænke nye unikke forretningsmodeller
  • at forstå styrken i strategiske partnerskaber og alliancer
  • at skabe nytænkning og innovation i dit lederteam og jeres organisation
  • at realisere det menneskelige potentiale, som virksomheden rummer
  • at få selvtillid og tyngde som topleder
  • Executive Management Programme – en del af et Certificate in Global Management
DATOER FOR NÆSTE FORLØB

Henrik Winther, COWI, fortæller om sin oplevelse

Deltagerprofil

Executive Management Programme er målrettet erfarne topledere på direktionsniveau. Typiske stillingsbetegnelser er CEO, CFO, COO, VP samt ansvarlige for selvstændige organisatoriske enheder og forretningsområder, men du kan også arbejde som rådgiver på tilsvarende niveau.

Gennemsnitsalderen er 46 år, og alderen fordeler sig nogenlunde jævnt mellem 38 og 55 år.

Du vil møde andre deltagere som er nysgerrige og har lysten til at få ny inspiration til at nytænke sig selv og deres virksomhed, få strategisk klarhed og styrke deres ledelsesmæssige tyngde og karriere.

Undervisningen foregår på engelsk.

DET SIGER VORES DELTAGERE

Giv direktionen et fælles udgangspunkt

Uddannelsen er også en oplagt mulighed for ledelsesteams og direktioner, der ønsker en ensartet referenceramme og tilgang til løsning af virksomhedens strategiske udfordringer. Der er mulighed for at have flere deltagere fra samme virksomhed på samme hold eller for at sende team- eller direktionsmedlemmer afsted på uddannelsen i mindre grupper eller enkeltvis.

Toplederuddannelse

Programdirektør og professorer

Andrew Shipilov er professor i strategi på INSEAD samt programdirektør på Executive Management Programme. Han er ekspert i strategi, innovation og netværk og forsker blandt andet i, hvordan sociale netværk, strategiske alliancer og partnerskaber påvirker virksomheders konkurrencefordele. Professor Shipilov har siden 2010 været akademisk leder af INSEADs Blue Ocean Strategy Programme.

Læs mere om professorerne og underviserne på Executive Management Programme.

Læs mere om underviserne

Kommende hold

Marts 2022 - Executive Management Programme
ModulDatoSted
Modul 17. - 10. marts 2022Koldingfjord Hotel, Danmark
Modul 24. - 7. april 2022INSEAD, Frankrig
Modul 313. - 16. juni 2022INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig
August 2022 - Executive Management Programme
ModulDatoSted
Modul 122. - 25. august 2022Koldingfjord Hotel, Danmark
Modul 226. - 29. september 2022INSEAD, Frankrig
Modul 321. - 24. november 2022INSEAD, Frankrig
Tilmeld dig

Toplederuddannelse

Praktisk information

Vi sørger for at booke dit ophold samt forplejning på alle moduler. På modul 1 indkvarteres du på Hotel Koldingfjord, hvor undervisningen også foregår. På modul 2 og 3 er der indkvartering på et af INSEADs hoteller tæt på Campus. Hotel og forplejning er ikke med i uddannelsesprisen, men afregnes særskilt.

Du sørger selv for at bestille flybilletter til Paris. Vi sørger for at booke din transport tur/retur Charles de Gaulle i henhold til dine flytider. Vi anbefaler en række flytider, som du kan vælge mellem. Du vil blive afhentet i ankomsthallen af en INSEAD-chauffør og bragt til dit hotel.

Uddannelsesgebyret for Executive Management Programme er 129.500 kr. ex. moms. Hertil kommer udgifter til hotel, forplejning, transport i Frankrig samt flyrejse til Paris.

Læs mere

FAQ

Før man starter på en ny uddannelse, er der naturligvis mange spørgsmål, som kommer op. Hvordan foregår undervisningen, hvem kan hjælpe mig med hvilke spørgsmål og vil jeg modtage et uddannelsesbevis efter afsluttet uddannelse, kan være nogle af de spørgsmål, du gerne vil have svar på. I denne FAQ har vi samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål, som måske kan hjælpe dig på vej

Få svar på dine spørgsmål

Toplederuddannelse