Subramanian Rangan

Professor of Strategy and Management INSEAD
Advanced Board Programme INSEAD

Deltagerne på Advanced Board Programme, kan glæde sig til at møde Subramanian Rangan, som er professor, underviser og forsker inden for kapitalismens fremtid og hvordan virksomheder bedre kan integrere ydeevne og fremskridt.

Subi Rangan underviser på Scandinavian Executive Institutes bestyrelsesprogramAdvanced Board Programme.

Subi Rangan har en MBA fra MIT Sloan School of Management og en ph.d. i politisk økonomi fra Harvard University.  

Hans nuværende arbejde udforsker kapitalismens fremtid og især hvordan virksomheder bedre kan integrere ydeevne og fremskridt. I 2013 startede han Society for Progress, et fællesskab af fremtrædende filosoffer, samfundsvidenskabsmænd og erhvervsledere (www.societyforprogress.org). Deres første arbejde blev offentliggjort med titlen Performance & Progress: Essays on Capitalism, Business and Society (Oxford University Press, 2015). Deres anden bog er Capitalism Beyond Mutuality?  Perspectives Integrating Philosophy and Social Science (Oxford University Press, 2018). 

Hans forskning udforsker derudover den politiske sociologi for forskelsbehandling af udenlandske transnationale virksomheder og disse virksomheders ikke-markedsstrategier. I 1998 vandt han Academy for International Business ‘Eldridge Haynes-pris for det bedste originale arbejde inden for international forretning. I 1995 tildelte dette akademi Subi Rangans doktorafhandling udmærkelsen Best Dissertation Award. I 2010 vandt hans forskning Emerald-prisen Top 50 papers in management. 

Hans artikler er udgivet i Administrative Science Quarterly, Academy of Management Review, Brookings Papers on Economic Activity, Journal of International Business Studies, Strategic Management Journal, Sloan Management Review og Harvard Business Review. Subi er medforfatter til to bøger: Manager in the International Economy, og  A Prism on GlobalizationHan er associeret redaktør af Academy of Management Review; tidligere formand for World Economic Forum’s Global Agenda Council for Emerging Multinationals;  medlem af bestyrelsen for Fundacao Dom Cabral, en førende handelsskole i Brasilien; og medlem af bestyrelsen for Schwab Foundation for Social Entrepreneurship. 

Subi leder INSEADs top executive seminar AVIRA: Awareness, Vision, Imagination, Role, and Action samt det nyligt lancerede program Integrating Performance & Progress.  

Professor Rangan har gentagne gange modtaget prisen for enestående lærer og Dean’s Commendation for Excellence in Teaching. Han er gift og har en datter og søn. 

Tilbage til undervisere – INSEAD

BESTIL MATERIALE

Her kan du bestille materiale om bestyrelsesuddannelsen Advanced Board Programme INSEAD

Bestyrelsesarbejde

Mie Krog

Professionel bestyrelseskvinde

Mie Krog er professionel bestyrelseskvinde og aktiv i flere bestyrelser, blandt andet som formand i Kentaur, Y-Connection, Letbanen, Sinful og AllStyles samt bestyrelsesmedlem i Plantorama, Hammel Furniture, Imerco, Scandinavian Executive Institute med flere. Desuden arbejder hun som rådgiver med strategiudvikling for ejerledede SMV-virksomheder. Mie har netop afsluttet det første forløb af Advanced Board Programme INSEAD, som nogensinde er blevet afholdt.

– Jeg tog min første bestyrelsesuddannelsen tilbage i 2006 og følte derfor behov for en faglig opdatering på bestyrelsesarbejde. Det er den primære årsag til, at jeg valgte at deltage i dette bestyrelsesprogram på INSEAD, udtaler Mie Krog.

Hun føler, at programmet har udfordret hende og bidraget med et fornyet perspektiv på en række punkter.

– Niveauet på både uddannelsen og underviserne var højt og inspirerende, og programmet gav virkelig stof til eftertanke. Jeg blev især udfordret på dele af min bestyrelsespraksis – forhold jeg ønsker at styrke og sætte yderligere fokus på. Herunder specielt behovet for et ændret perspektiv på ledelsen, virksomhedens retning og hvordan man skal være mere opmærksom på virksomhedens rolle som stakeholder i samfundet, siger hun og fortsætter:

– Det var særdeles interessant at observere tendensen med, at bestyrelsen ikke længere blot skal være en strategisk og performancemæssig løftestang, men i højere grad indtage rollen som sparringspartner på virksomhedens overordnede ansvarlighed. Programmet gav desuden anledning til mange gode og interessante diskussioner internt blandt deltagerne. Fx at bestyrelsen skal foretage en intern evaluering løbende, og ikke bare en gang årligt. Det har været med til at give mig en ny bevidsthed om, hvor vigtigt det er at gøre dette arbejde løbende.

Netværk med diversitet

Ifølge Mie Krog har Advanced Board Programmet også givet hende et nøk opad med henblik på at foretage en ”review” af egne ambitioner i bestyrelsesarbejdet. Men også i forhold til at udforme konkrete handlingsplaner for hver enkelt bestyrelse, hun er involveret i.

– Det relationsmæssige og muligheden for erfaringsdeling med andre fuldtidsprofessionelle bestyrelsesmedlemmer har været særdeles givende. Det er fantastisk at få andres perspektiver på, hvordan de udfører deres bestyrelsesarbejde. Og så var det enormt spændende, at der var en stor diversitet i deltagergruppen, både relateret til alder, køn, kompetencer, kultur og branche. Der var virkelig diversitet på mange dimensioner, og så gav det et ekstra krydderi, at deltagerne var fra både Danmark og Norge, slutter hun.