Toplederuddannelse Executive Management Programme

I samarbejde med den førende business school INSEAD tilbyder Scandinavian Executive Institute toplederuddannelsen Executive Management Programme, der henvender sig til den kvalitetsbevidste topleder. Her kan du både læse og se en film om, hvad vores toplederuddannelse handler om, hvad der undervises i, hvordan uddannelsen er bygget op, og ikke mindst hvad du får for pengene.

Det får du for pengene

Prisen for uddannelsen, som de fleste får finansieret af deres arbejdsplads, er 123.975 kr. ekskl. moms. For denne pris får du et unikt læringsmiljø og netværk, en målrettet uddannelse til ledere på højeste niveau, som i forvejen har et travlt skema, og du får et certifikat fra INSEAD, som topper listerne over business schools verden over. Du får interaktion med andre topledere og professorer i verdensklasse og stort output.

Du får en uddannelse med koblingen mellem strategi, innovation og det moderne lederskab som omdrejningspunkt. Du stifter bekendtskab med de nyeste og mest anerkendte redskaber, modeller og teknikker, som du lærer at bruge i praksis. På programmet får du konkrete fagligt forankrede værktøjer til at styre din virksomhed sikkert gennem nutidens turbulente markedsvilkår. Gennem casebaseret undervisning på Executive MBA-niveau udstyres du på uddannelsen med praktiske metoder til at styrke beslutningsgrundlagene i din virksomhed.

Uddannelsens opbygning

Executive Management Programme består af tre moduler, der hver varer fire dage. Et modul foregår hos Scandinavian Executive Institute i Danmark, og to moduler afholdes på INSEAD i Fontainebleu i Frankrig i smukke og inspirerende omgivelser.

MODUL I

Strategy, Innovation, Leadership and Communication

MODUL II

Strategy and Innovation

MODUL III

Leadership

En stor del af undervisningen er caseorienterede gruppeøvelser, hvor deltagerne i praksis afprøver de redskaber og værktøjer, som de har diskuteret teoretisk i undervisningen. Deltagerne mimer på den måde deres arbejdsliv og får relaterbar viden og træning, både fordi de arbejder som en del af et team, og fordi de arbejder med konkrete cases i fællesskab, som kan bruges til inspiration i egne virksomheder. Denne praktiske tilgang er en stor og vigtig del af INSEAD og Scandinavian Executive Institutes tilgang til toplederuddannelse.

Praksisorienteret undervisning og konkrete værktøjer

Toplederuddannelsen står på tre grundpiller: Strategi, innovation og lederskab. Strategi fokuserer på, hvor du og din virksomhed skal hen; innovation handler om, hvordan I opnår jeres mål på en anderledes måde end jeres konkurrenter, eller om I måske endda skal overveje alternative mål. Lederskab drejer sig om evnen til at kommunikere indsigter og ideer til dit team. Opnå et fagligt grundlag til at føre målene ud i livet.

På toplederuddannelsen er det væsentligt at forstå, at disse tre ting hænger sammen og støtter og supporter hinanden. Det handler om at organisere ressourcerne i virksomheden for at skabe udvikling og vækst.

På toplederuddannelsen vil du bl.a. opnå indsigt i:

 • At analysere og kortlægge industri- og markedssituationer.
 • At lokalisere virksomheders kompetitive fordele og få det fulde udbytte af dem.
 • At styrke virksomhedens kernekompetencer gennem kontinuerlig forretningsudvikling og innovation.
 • At forstå konsekvenser og fordele af strategiske kursændringer.
 • At tage stilling til og kapitalisere strategiske alliancer.
 • At skabe forandringer og få hele organisationen med.

Du får et vigtigt netværk

På Scandinavian Executive Institutes uddannelser er det vigtigt for os, at du også udvider dit netværk. Derfor er der på toplederuddannelsen to forskellige dimensioner af at udvide dit netværk; på uddannelsen og efter uddannelsen.

På uddannelsen vil du opleve et åbent, ærligt og fortroligt netværk. Alle er på højeste niveau, og vil det samme, har de samme udfordringer og ambitioner, og har samme udgangspunkt. Det giver et højt fagligt niveau, en stor grad af videndeling og dermed opnåelse af endnu mere brugbare værktøjer. Det sker bl.a. i gruppearbejderne, hvor deltagerne kan bruge hinanden og få hinandens perspektiver på de problemer og udfordringer, man står over for konkret i sin virksomhed.
Efter uddannelsen er du velkommen i vores eksklusive netværk Executive Forum. Her kan man efter endt uddannelse holde kontakten med sit nye netværk og få ny viden og sparring. Du kan læse mere om vores Executive Forum her.

Det siger andre om uddannelsen

Vi har udvalgt tre toplederes oplevelser, så du kan få en ide om, hvad andre har fået ud af vores toplederuddannelse Executive Management Programme:

"Endelig en uddannelse hvor jeg igen og igen kan finde inspiration til udviklingen af vores virksomhed. Vi er blevet endnu skarpere på vores strategi, de strategiske mål og de afgørende milepæle i vores virksomhed."

Henrik Karup Jørgensen

CEO / Adm. direktør

Nopa Nordic A/S

"Med kompetente undervisere og deltagere tilfører Executive Management Programme et helikopterperspektiv og et højt niveau af refleksion. Læringen efterfølgende bliver mulig at omsætte til konkret værdiskabelse i praksis. Klart et ryk ud af boksen."

Stig Andersen

Administrerende direktør/CEO

Klarlund A/S

"Med en ikke helt frisk Executive MBA var der behov for en opdatering. Executive Management Programme gav mig ny intellektuel energi og et løft på nytænkning. Det kan jeg bruge i mit strategiske arbejde med kontinuerligt at udfordre status quo og skabe vækst. Oveni har jeg udvidet mit professionelle netværk."

Gitte Maya Elsing

E-MBA, Ordførende formand for Kvinder I Bestyrelser

We Grow Companies

Læs flere udtalelser fra tilfredse deltagere her.

Mød undervisere på topniveau

INSEAD har nogle af de dygtigste professorer internationalt. Hele syv af INSEAD’s professorer er på listen over de 50 bedste professorer i verden.

På toplederuddannelsen vil du bl.a. også møde Manuel Knight fra Manuel Knight Academy, og Rupert Millington fra Curious Industry. Begge har bidraget til vores blog, som du kan finde her.

Manuel Knight

Rupert Millington

Du kan se alle undervisere på toplederuddannelsen her.

Hvilke kvalifikationer skal du have?

For at deltage i vores Executive Management Programme skal du have væsentlig ledelseserfaring, og du skal tale og forstå engelsk på et højt niveau, da uddannelsen udelukkende foregår på engelsk.

Hvad skal du gøre nu?

Hvis vores toplederuddannelse har vakt din interesse, kan du få mere information ved at bestille en intropakke herunder.

Bestil gratis intropakke

Det får du:

 • Få tilsendt fuld beskrivelse af programmet
 • Se kommende deltager-profiler
 • Læs om underviserne
 • Få praktisk information om forløbet
 • Se de kommende datoer

Oplysningerne håndteres fortroligt og videregives ikke.

Du kan se mere om INSEAD på siden Om INSEAD eller på INSEAD’s egen hjemmeside.

Du er velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Har du allerede besluttet dig for, at en toplederuddannelse hos Scandinavian Executive Institute er det, du skal bruge for at opnå dine mål og opfylde dine ambitioner, kan du tilmelde dig her.