Andrew Shipilov,  Professor INSEAD

Programdirektør for Executive Management Programme INSEAD

Professor of Strategy at INSEAD

Som deltager på Executive Management Programme INSEAD, kan du glæde dig til at møde Andrew Shipilov, som er en prisbelønnet professor, underviser, ekspert og forsker på områderne strategi, innovation og netværk.

Andrew Shipilov er professor i strategi og formand for international ledelse på INSEAD.

Andrew Shipilov modtog en prestigefyldt Emerging Scholar Award fra Strategic Management Society i 2014. Han er ekspert på områderne strategi, innovation og netværk. Hans aktuelle akademiske forskning undersøger, hvordan sociale netværk, strategiske alliancer og partnerskaber påvirker virksomhedernes konkurrencefordele.

Andrew er associeret redaktør af Strategic Management Journal, som er det førende internationale tidsskrift for strategi. Tidligere arbejdede han som redaktionelt medlem af Strategic Management Journal og Strategic Organization.

Hos INSEAD underviser Andrew Shipilov på Executive lederuddannelser om konkurrencedygtig strategi, samarbejdsstrategi og Blue Ocean Strategy og er samtidig programdirektør for en række uddannelser. Herunder Executive Management Programme INSEAD.

I 2010 blev han direktør for INSEAD Blue Ocean Strategy Open Enrollment Program. Han modtog Executive Education Teaching Awards på INSEAD i 2014 og 2015.

Hans kunder omfatter Abbott Labs, IBM, Microsoft Corp., Bayer, BNP Paribas, Royal Dutch Shell og andre velkendte virksomheder.

Executive Management Programme INSEAD – se programmet

Andrew Shipilov INSEAD

Executive Management Programme

Malene Kjær, Global Marketing Director, Uhrenholt A/S

Malene Kjær

Vice President, Global Marketing, Uhrenholt A/S

Ifølge Malene Kjær har programmet i allerhøjeste grad levet op til forventningerne – både i forhold til det faglige niveau og niveauet på underviserne.

– Jeg kan ikke tidligere erindre at have oplevet nogle professorer, der har været så dybt professionelle, fascinerende og inspirerende, som de jeg traf på Executive Management Programme INSEAD. De har en enorm evne til at præsentere nogle teorier og trække dem over i noget, som kan omsættes til praksis. På den måde gøres teorien håndgribelig og direkte anvendelig i ens daglige arbejde, siger hun og fortsætter:

– Mikset af deltagere var virkelig godt, og jeg har fået et helt uvurderligt netværk at trække på. Hele forløbet har i allerhøjeste grad levet op til forventningerne, og det passede også særdeles godt for mig, at det var et koncentreret forløb, der rent tidsmæssigt var overkommeligt i kombination med et krævende job. Dette er et forløb, som jeg ingen betænkeligheder vil have med at anbefale til andre i min situation – det har været al tiden værd, slutter Malene Kjær.”