Masterclass med INSEAD-professor Antonio Fatas:

Forstå global økonomi og geopolitiske trends

Få et ”world economic outlook” sammen med INSEAD-professor Antonio Fatas, når han den 14. september kommer til Middelfart og giver en solid forståelse for den globale økonomi og de geopolitiske trends, som præger verdenssamfundet i disse år – og hvordan du bedst muligt håndterer de enorme forandringer og usikkerhedsmomenter.

Antonio Fatas er professor i europæiske studier og økonomi ved INSEAD. Han har blandt andet en ph.d. i økonomi fra Harvard University og har arbejdet som ekstern konsulent for internationale organisationer som Den Internationale Valutafond, OECD og Verdensbanken.

Den 14. september 2023 gæster han Hindsgavl Slot i Middelfart og afholder masterclass om ”global økonomi og geopolitiske trends” i regi af Executive Forum.

INSEAD-professor Antonio Fatas

KØB BILLET

Her kan du købe billetter til masterclassen

Køb billet her

EXECUTIVE FORUM

Executive Forum er Scandinavian Executive Institutes eksklusive læringsforum for ledere og bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at fokusere på og udvikle deres ledelsesmæssige og strategiske viden og kompetence.

– De ledere og bestyrelsesmedlemmer, der vælger at deltage i denne masterclass, vil få en gennemgribende indsigt i de globale økonomiske og geopolitiske trends, som præger verdenssamfundet i disse år, hvad der ligger forude og hvordan virksomheder og organisationer bør forholde sig til disse markante forandringer, forklarer Antonio Fatas.

Tilmeld dig masterclassen

En økonomisk og geopolitisk rutsjebanetur

Ifølge Fatas har verdensøkonomien de seneste tre år været vidne til den dybeste krise, der nogensinde er registreret, efterfulgt af det hurtigste økonomiske opsving og derefter en tilbagevenden til inflationen på niveauer, der ikke er set i de sidste fire årtier.

– Og mens alt dette sker på økonomifronten, er der opstået geopolitiske spændinger, hvilket fører til muligheden for deglobalisering og endda afkobling af økonomiske relationer, som vi hidtil har taget for givet. I masterclassen vil vi gennemgå denne rutsjebanetur af økonomiske og geopolitiske begivenheder, siger INSEAD-professoren og tilføjer:

– Ingen virksomhed er immun over for den usikkerhed og forandring, vi nu observerer i den globale økonomi. At have god forståelse for disse økonomiske tendenser er en nødvendighed for at være i stand til at træffe gode strategiske beslutninger for globale virksomheder. Masterclassen vil øge bevidstheden om disse tendenser og give deltagerne viden og kompetence, som er nødvendig for at reducere og håndtere denne usikkerhed.

Læs mere om Executive Forum

Køb billetter til masterclassen

For at få det største udbytte, anbefaler vi, at man deltager med flere personer fra samme virksomhed, så alle får samme viden og afsæt til at arbejde videre efterfølgende.

Den, der foretager tilmeldingen, er kontaktperson for billetterne, og hvis du tilmelder flere personer, kontakter vi dig for navn og e-mail på deltagerne. Vi vil herefter sende bekræftelse og informationer forud for masterclassen.

Hindsgavl Slot, Middelfart
Registreringkl. 09:00 - 09:30
Varighedkl. 09:30 - 16:00
Pris4.000 kr. + moms
Tilmeld dig masterclassen her